Borec si postavil dům uprostřed rybníka, když chcete na náštěvu musíte jen lodičkou.
Borec si postavil dům uprostřed rybníka, když chcete na náštěvu musíte jen lodičkou.
Já to taky našel už dřív, jenže všechno v Japonsku nebo v Korei. Trochu se bojim že by tu byl problém se servisem nebo případnou reklamací ? Koupit si to někde tady se mi zdá jistější
Odpovědět
Ak využívaš mulťák naplno,tak ju ani nepotrebuješ. Posledných 5m a na Banaxe 500TM nastavým dojazd až k prutu. Aj veľkú rybu zdolávaš pumpovaním.
Odpovědět
Ale pozri na túto vychytávku. Prišróbuješ k mulťáku fľašku/rum,vodka,borovička/ a valíš rybu za rybou.
Odpovědět
Jde mi právě o tu zdolávací páčku, než o kliku. Musím držet prut v obráceném gardu...levou rukou nahoře. Jsi s tím Banaxem spokojený ?
Odpovědět
Možná zkusím ten lesní koňak...na mořskou nemoc by mohl pomáhat ?
Odpovědět
Ohromná vec dva motory. Máme v partii tri kusy a O.K. Po 6 rokoch ale idem do Daiwa 500,tak porovnám. Slaná voda robí obrovskú galibu v mulťákoch. Naľťastie, Simčo servisuje všetky.
Odpovědět
Synovi jsem koupil Shimano Plays 4000 a zdá se mi dost velkej a těžkej. Taky koukám na Daiwu a WFT. Ta Daiwa 500 vyjde na stejný peníze jako ta 750... to je divný
Odpovědět
Používám tři roky ten levoruký Daiwa Seaborg 300 MJ L, který se vyrábí od roku 2015 a naprostá spokojenost. Menu je v angličtině a návod v japonštině je prakticky stejný jako u ostatních elektrik Daiwa. Pro jistoto jsem si základní kroky přeložil do češtiny, ale nemá to praktický význam. Pro střední Norsko jsem nic lepšího nezaznamenal a ovládání v ose cívky je fakt super. Nevýhodou je menší obsah cívky a hlavně to že se nedováží do EU a vedle vyšší ceny je nutno při individuálním dovozu doplatit clo a DPH. Pochopitelně na něj není v ČR ani servis avšak takový klenot si nechat u někoho servisovat chce odvahu. Opravdovým nadšencům mohu jen doporučit.
Odpovědět
Ale fakt by som ocenil,keby sem dal Simčo nejaké skutočné foto mulťákov na servis,ako vyzerajú po rokoch z vnútra. Čo povieš na to Michal?
Odpovědět
Ahoj borci, my máme v partě 5x Daiwa Tanacom od Sima, včetně ročního servisu a 1x Banax kaigen 500Tm vč. servisu. Všechny El. mají za sebou 6x Soroyu a makají 100% spolehlivě. U Banaxu na který chytám já, bych řekl, že má větší spotřebu a pokud nejedeš při prázdném vytahování z hloubky na turbo, tak jsou ty daiwy rychlejší. Jinax Banax přežije nemožné, Sim by mohl vyprávět jak mi vařily vytrženou zásuvku na multíku :), ale i s tím si poradili a šlape dál. Pokud bych pořizoval, šel bych do Daiwy od Sima (cena, kvalita a hlavně servis). Je to jako s autem, nákup ti dělá radost, ale servisuješ dalších x let.
Odpovědět
Chtěl bych se zeptat jak jsou na tom s kvalitou el. multiplikátory WFT.....je někdo kdo si je chválí ? Děkuji
Odpovědět
Chtěl bych se zeptat jak jsou na tom s kvalitou el. multiplikátory WFT…..je někdo kdo si je chválí ? Děkuji
Měl jsem tři a se všemi jsem byl spokojen. Jediný nedostatek byl návin 300 m. Na větších hloubkách je to málo. Občas něco utrhneš, pak nějaký ten průvěs při větším driftu a je to. Jinak co do spolehlivosti dobrý.
Odpovědět
No já se právě rozhoduju jestli ten WFT nebo Daiwu 500. Tam ten návin asi nebude o moc větší ? V červnu jedu na Soroyu...tak aby mě něco nemyle nepřekvapilo.
Odpovědět
WFT jsem měl 2, obě bez problému fungují dodnes, jeden kámošovi, už má 7 let a druhý 3 letý mě
ale stejnak jsem si koupil ještě jeden Daiwa Tanacom 750 a ten bude sloužit také suprově, jen na větších hloubkách, neboť ten návin je skutečně mnohem lepší.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...