Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném

• Toto téma obsahuje celkem 175 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel meky a poslední změna proběhla před 1 měsícem a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 176)
  • Autor
    Vlada 27
    Účastník
    (33 odpovědí)

Já to taky našel už dřív, jenže všechno v Japonsku nebo v Korei. Trochu se bojim že by tu byl problém se servisem nebo případnou reklamací ? Koupit si to někde tady se mi zdá jistější

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Ak využívaš mulťák naplno,tak ju ani nepotrebuješ. Posledných 5m a na Banaxe 500TM nastavým dojazd až k prutu. Aj veľkú rybu zdolávaš pumpovaním.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Ale pozri na túto vychytávku. Prišróbuješ k mulťáku fľašku/rum,vodka,borovička/ a valíš rybu za rybou.

Vlada 27
    Účastník
    (33 odpovědí)

Jde mi právě o tu zdolávací páčku, než o kliku. Musím držet prut v obráceném gardu…levou rukou nahoře. Jsi s tím Banaxem spokojený ?

Vlada 27
    Účastník
    (33 odpovědí)

Možná zkusím ten lesní koňak…na mořskou nemoc by mohl pomáhat ?

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Ohromná vec dva motory. Máme v partii tri kusy a O.K. Po 6 rokoch ale idem do Daiwa 500,tak porovnám. Slaná voda robí obrovskú galibu v mulťákoch. Naľťastie, Simčo servisuje všetky.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem JAKABO.
    Vlada 27
    Účastník
    (33 odpovědí)

Synovi jsem koupil Shimano Plays 4000 a zdá se mi dost velkej a těžkej. Taky koukám na Daiwu a WFT. Ta Daiwa 500 vyjde na stejný peníze jako ta 750… to je divný

Hakl
    Účastník
    (17 odpovědí)

Používám tři roky ten levoruký Daiwa Seaborg 300 MJ L, který se vyrábí od roku 2015 a naprostá spokojenost. Menu je v angličtině a návod v japonštině je prakticky stejný jako u ostatních elektrik Daiwa. Pro jistoto jsem si základní kroky přeložil do češtiny, ale nemá to praktický význam. Pro střední Norsko jsem nic lepšího nezaznamenal a ovládání v ose cívky je fakt super. Nevýhodou je menší obsah cívky a hlavně to že se nedováží do EU a vedle vyšší ceny je nutno při individuálním dovozu doplatit clo a DPH. Pochopitelně na něj není v ČR ani servis avšak takový klenot si nechat u někoho servisovat chce odvahu. Opravdovým nadšencům mohu jen doporučit.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Ale fakt by som ocenil,keby sem dal Simčo nejaké skutočné foto mulťákov na servis,ako vyzerajú po rokoch z vnútra. Čo povieš na to Michal?

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

Ahoj borci, my máme v partě 5x Daiwa Tanacom od Sima, včetně ročního servisu a 1x Banax kaigen 500Tm vč. servisu. Všechny El. mají za sebou 6x Soroyu a makají 100% spolehlivě. U Banaxu na který chytám já, bych řekl, že má větší spotřebu a pokud nejedeš při prázdném vytahování z hloubky na turbo, tak jsou ty daiwy rychlejší. Jinax Banax přežije nemožné, Sim by mohl vyprávět jak mi vařily vytrženou zásuvku na multíku :), ale i s tím si poradili a šlape dál. Pokud bych pořizoval, šel bych do Daiwy od Sima (cena, kvalita a hlavně servis). Je to jako s autem, nákup ti dělá radost, ale servisuješ dalších x let.

Vlada 27
    Účastník
    (33 odpovědí)

Chtěl bych se zeptat jak jsou na tom s kvalitou el. multiplikátory WFT…..je někdo kdo si je chválí ? Děkuji

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Chtěl bych se zeptat jak jsou na tom s kvalitou el. multiplikátory WFT…..je někdo kdo si je chválí ? Děkuji

Měl jsem tři a se všemi jsem byl spokojen. Jediný nedostatek byl návin 300 m. Na větších hloubkách je to málo. Občas něco utrhneš, pak nějaký ten průvěs při větším driftu a je to. Jinak co do spolehlivosti dobrý.

Vlada 27
    Účastník
    (33 odpovědí)

No já se právě rozhoduju jestli ten WFT nebo Daiwu 500. Tam ten návin asi nebude o moc větší ? V červnu jedu na Soroyu…tak aby mě něco nemyle nepřekvapilo.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

WFT jsem měl 2, obě bez problému fungují dodnes, jeden kámošovi, už má 7 let a druhý 3 letý mě

ale stejnak jsem si koupil ještě jeden Daiwa Tanacom 750 a ten bude sloužit také suprově, jen na větších hloubkách, neboť ten návin je skutečně mnohem lepší.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

kecám, Shimano Dendou Maru

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 176)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...