Borec si postavil dům uprostřed rybníka, když chcete na náštěvu musíte jen lodičkou.
Borec si postavil dům uprostřed rybníka, když chcete na náštěvu musíte jen lodičkou.
Malá ukázka, jak se dají teď v zimě nasekat halibuti ze břehu v -12C.
Odpovědět
Luxus, ale i když sedím právě v kanclu, tak brrrr.... zima !
Odpovědět
Pokud jsem dobře viděl, tak to byla filetka z kelera napíchnutá na jednoháček.
Odpovědět
Obrovský kranas goliáš uloven při lovu žraloků z pláže.jen malá připomínka-kanic obrovský též zvaný Goliáš
Odpovědět
Odpovědět
V jaké oblasti se chystáš lovit?
Myslim že ted jak vsichni sedime doma na prdeli nebude problem chytit vlkouše i tady kdekolivv ČR
Odpovědět
Jedeme na Lofoty do A přelom květen červen. Děkuji za rady a doporučení.
Odpovědět
Nemáte někdo představu jakou sílu vyvine halibut cca 150cm? Jde mi technicky o tohleto: háček co vydrží žraloka nebo plachetníka, všechny části nad 100 kilo, prut na profi lov tuňáků a jako multík silný stroj. Jde mi tohle. Viděli jste někdy jeřáb v praxi? Zvedali jsme něco, tahali? taky jste pomaličku aby to neprasklo? aby se to neutrhlo? ne, prostě ne. tak proč se přetahovat s rybou? Pokud háček sedí za část tlamy která se mu neroztrhne tak jakmile zabere beru to jako když pomocník přivázal na hák jeřábku betonový panel a mávl že je to ok. jen zatáhneš za páku a s panelem se nepřetahuješ. Tak jakou sílu dokáže halibut vyvinout, Dá se to spočítat na kila?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...