Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném

• Toto téma obsahuje celkem 175 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel meky a poslední změna proběhla před 1 měsícem a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 176)
  • Autor
    Cesar
    Účastník
    (159 odpovědí)

Nikdy jsem neměl přesnou představu, jak byla veká ryba, kterou zdolával stařec. Vypadalo to asi takto…

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Ahoj, vie mi nikto poradiť, aký má priemer zábradlie na lodi Oien?

Ďakujem.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ahoj, jestli jsou tam stejné Oien jako má Benn na Bakkanu, tak tam je průměr 26mm.

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Ďakujem Michal.

Fanthill
    Účastník
    (26 odpovědí)

Ok, vím, že je to trochu rouhání, ale neví někdo o čistírně, která si umí poradit s plavoucím oblekem (bílá barva byla asi chyba při koupi), potřeboval bych ho trochu odkrvit a pak zase impregnovat. :o)

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Ahoj, máte skúsenosti, ako uloviť slede?

Ďakujem.

Pavel
    Účastník
    (51 odpovědí)

Většinou jsou v hejnech s makrelama tak stačí makrelové návazce. Spíš je to o náhodě

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Zdravim .

Nemáte někdo tip na ubytovaní po cestě nejlip ve Švédsku pro 6 lidí?Schánim na červenec 2025.

Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

Jakým směrem po Švédsku pojedeš. Taky chrápeme, když jedeme na Soroyu.

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Oslo pak po trojce smě Hitra jedem rodina 3 generace a jen 2 řidiči tak se chcem 1 noc někde přespat.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Ahoj,jel jsem letos taky s rodinou a přespàvali jsme v kempu Elverum. Je to asi hoďku za Oslem na trojce. Mají pěkné chatky za rozumnou cenu.

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Rezervovaly jste to nějak dopředu?

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

Ahoj, máte skúsenosti, ako uloviť slede? Ďakujem.

Ahoj. Mam. Byl jsem v Norsku 8x a teprve letos jsem urcitou zkusenost udelal. Narazil jsem na ne v jedne lagune, kam jsme jezdili pro makrely jak do samosky. Prvni zarazejici bylo, ze zmizely z laguny makrely a tentyz den jsme nahodou – nejdrive na echolotu a pak i na hladine pozorovali mlaskani hejna sledu. Neco slo zaseknout na makrelovy navazec, ale pouzivam na makrely docela velky hacky (3/0), takze se jednalo spis o nahodne podsekle kusy. Nasel jsem ve vybave jeden navazec na slede (herring) s mnohem mensimi hacky a slede jsem zacal tahat po 4-5, obcas neco popadalo a obcas hejno popojelo a museli jsem je nahanet, vzdy tam, kde to na hladine mlaskalo plus pripadne sledovat sonar. Po case jsem tahal sledu mene a mene a nakonec jen po jednom kuse na koncovem 60g pilkru. Navic se stmivalo, sledu jsme meli celkem dost a tak jsme jeli do pristavu. Az rano jsem zjistil, ze mi na sledovem navazci neco nehraje: Ze vsech 6 sledovych pericek byly vytahany hacky. Asi kvalitni material made in China. Je zajimave, ze pericka s bizuterii zustala, jen zmizely hacky.. ani nezustaly hlavicky hacku nebo raminka, zadny ulomeny hacek, proste hacky z tech navazcu byly pryc.. tak to bylo mistrne navazano…takze toliko moje zkusenost.. sledove filety jsou ted nalozeny a zavareny v pikantnim kecupu (recept se objevil tady na diskuzi na makrely – tak jsme zkusil oboje) a cekam, az se trochu prolezi a pak je ochutnam… jednoho slede jem upekli mezi ostatnima rybama a vubec to nebylo spatne maso… asi by byl dobry i na uzeni, ale nejlepsi jsou kvuli malym kustkam nalozene v octe…jako zavinace…

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Rosta: Ano,byla rezervace,asi měsíc. Platba byla na místě a kemp tak poloprázdný.

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Ďakujem Pavle, Radime, vyskúšam.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 176)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(185)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...