Hasvik, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Pokec o všem možném

Borec si postavil dům uprostřed rybníka, když chcete na náštěvu musíte jen lodičkou.

https://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/427736-tak-vypada-sen-dum-uprostred-rybnika-ktery-si-majitel-sam-postavil.html

Odpovědět

Ahoj Harty, teda začínáš hodně smutně:-(

Nazdar Václave, na té malé fotce jsem toho človíčka nepoznal o kom mluvíš, nebo spíš na koho vzpomínáš. Poděl se o smutek s námi ať se Ti uleví.

Ahoj Jendo. Fotku jsem stáhnul tady z RN- rekordy. Toho človíčka zřejmě neznáš. Byl to můj kamarád a několikrát jsme byli spolu v Norsku. Bohužel před třemi dny zemřel.

Tak to je mi líto. Doba je "divná". Doufejme, že se vše k lepšímu obrátí.

Zajímavá fotka z roku 1880, oblast Finnmarku - Sámové na rybách.

Tohle mě strašně chybí. jak utečeme od bab, dorazíme na místo, nalejeme panáčka a začneme se chystat na lov!

32lbs pstruh duhový byl uloven v Montana, padl tak 54 let starý rekord.

Zdar.  R.Langford ve sve knize doporucuje pri vazani uzlu nejen snura-vlasec pouzivat olejovou tuzku. Je to pry pro utahovani idealni, lepsi nez jen naslineni. Pouzivate to taky? A pouzivate nejake lepidlo? Diky

Zdar. Prosímo nejnovější informace k lokalitě , SVINDVIKA NORSKÝ RÁJ , jaké je zde ubytování a servis nenašel jsem zde žádné aktuální příspěvky.Díky

Zdar. Prosímo nejnovější informace k lokalitě , SVINDVIKA NORSKÝ RÁJ , jaké je zde ubytování a servis nenašel jsem zde žádné aktuální příspěvky.Díky

Mrkni na jejich stránky. Jedna z TOP lokalit.

daji se chyta štikozubci i na jaře na stejných místech

daji se chyta štikozubci i na jaře na stejných místech

tak ti připlouvají v červenci do podzimu

Ahojte , jedu s ženuškou do Bergenu 25,09 , zvolil jsme trajekt z Frederickhaven do Osla, je tam nějaký problém ohledně toho že pojedeme nočním trajektem od 23 do 9,45 , jel s tím někdo v poslední době ?

Dík

DK

vydra-cz <>tak ti připlouvají v červenci do podzimu, toto ze priplouvaj na podzim se mi nejak  nezda byl sem treba v Aure v kvetnu i zari a byli na stejnem miste i kdyz na jare se mi ty zabery zdaly hodne opatrne-na hitre jsme je taky nasly v prvni casti cervna ale max. 80 cm tam sem v pozdejsich mesicich nebyl.

Jak zvýšit úspěšnost nástrahy, když jsou ryby málo aktivní... ;)

https://youtu.be/r4bzB4E68B8

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!