Borec si postavil dům uprostřed rybníka, když chcete na náštěvu musíte jen lodičkou.
Borec si postavil dům uprostřed rybníka, když chcete na náštěvu musíte jen lodičkou.
Nazdar Václave, na té malé fotce jsem toho človíčka nepoznal o kom mluvíš, nebo spíš na koho vzpomínáš. Poděl se o smutek s námi ať se Ti uleví.
Odpovědět
Ahoj Jendo. Fotku jsem stáhnul tady z RN- rekordy. Toho človíčka zřejmě neznáš. Byl to můj kamarád a několikrát jsme byli spolu v Norsku. Bohužel před třemi dny zemřel.
Odpovědět
Tak to je mi líto. Doba je "divná". Doufejme, že se vše k lepšímu obrátí.
Odpovědět
Zajímavá fotka z roku 1880, oblast Finnmarku - Sámové na rybách.
Odpovědět
Tohle mě strašně chybí. jak utečeme od bab, dorazíme na místo, nalejeme panáčka a začneme se chystat na lov!
Odpovědět
32lbs pstruh duhový byl uloven v Montana, padl tak 54 let starý rekord.
Odpovědět
Zdar. R.Langford ve sve knize doporucuje pri vazani uzlu nejen snura-vlasec pouzivat olejovou tuzku. Je to pry pro utahovani idealni, lepsi nez jen naslineni. Pouzivate to taky? A pouzivate nejake lepidlo? Diky
Odpovědět
Zdar. Prosímo nejnovější informace k lokalitě , SVINDVIKA NORSKÝ RÁJ , jaké je zde ubytování a servis nenašel jsem zde žádné aktuální příspěvky.Díky
Odpovědět
Zdar. Prosímo nejnovější informace k lokalitě , SVINDVIKA NORSKÝ RÁJ , jaké je zde ubytování a servis nenašel jsem zde žádné aktuální příspěvky.Díky
Mrkni na jejich stránky. Jedna z TOP lokalit.
Odpovědět
daji se chyta štikozubci i na jaře na stejných místech
tak ti připlouvají v červenci do podzimu
Odpovědět
Ahojte , jedu s ženuškou do Bergenu 25,09 , zvolil jsme trajekt z Frederickhaven do Osla, je tam nějaký problém ohledně toho že pojedeme nočním trajektem od 23 do 9,45 , jel s tím někdo v poslední době ?
Dík
DK
Odpovědět
vydra-cz <>tak ti připlouvají v červenci do podzimu, toto ze priplouvaj na podzim se mi nejak nezda byl sem treba v Aure v kvetnu i zari a byli na stejnem miste i kdyz na jare se mi ty zabery zdaly hodne opatrne-na hitre jsme je taky nasly v prvni casti cervna ale max. 80 cm tam sem v pozdejsich mesicich nebyl.
Odpovědět
Jak zvýšit úspěšnost nástrahy, když jsou ryby málo aktivní... ;)
https://youtu.be/r4bzB4E68B8
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...