Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu POISTENIE – KTO PONUKA V SR?

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Doršák a poslední změna proběhla před 11 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)
  • Autor
    Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

2 Jakabo: Musel bych se podívat do VPP Allianz SK a ta naše má ve výlukách všechny škody, které vzniknou v důsledku nebo v souvislosti s provozem motorového vozidla nebo plavidla…..:-(

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Dorsak napsal:

To VD – zajímá mne kam jsi psal.Všechny dotazy jsou směřovány na mne a nevím o žádném na toto téma.Potřebuji email kam to šlo.

To Došky: není problém, máme klienty ze Slovenska, hovořili jsme o tom ve Spálově.Jedinou podmínkou je přidělené rodné číslo, takže ANO SK není problém.

Já vím, proto to tady doporučuju. :-D:-D:-D

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

JAKABO napsal:

Bol som niekoľkokrát poistený v ALIANZ a v tabuľkách rybolov na mori

bolo udávané ako obyčajná dovolenka.Žiadne príplatky. Poistenie komplet 14 dní+prípadná záchrana vrtuľníkom 28.-eur.

Práve mi volali z Allianz. Rybolov sa berie ako výkonnostný šport – krytie na záchranu vrtuľníkom do výšky 16600 EUR. Poistenie proti poškodeniu lode a/alebo motora nemajú. Viac info o cene dám zajtra.

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Dorsak napsal:

2 Jakabo: Musel bych se podívat do VPP Allianz SK a ta naše má ve výlukách všechny škody, které vzniknou v důsledku nebo v souvislosti s provozem motorového vozidla nebo plavidla…..

Allianz má štandardne vo výlukách “veci” ktoré si poistenec “berie do prenájmu”

Jarda
    Člen
    (1 odpovědí)

Zdravim všechny:-P

máte někdo nějakou zkušenost s pojistným plněním některé ze zmiňovaných pojišťoven (AXA,Alianz,..) nebo Allrisk(není pojišťovna),

v případě pojistné události způsobení škody na zapůjčené lodi, motoru nebo vrtuli? Jak postupovat, koho kontaktovat a přístup pojistitele?

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To J.K.: V závislosti na typu a výši škody.Malé škody typu vrtule apd.počkají do ČR.Příp.SR. Velké škody se řeší přímo na místě.Více případně v SZ.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu POISTENIE – KTO PONUKA V SR?

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...