Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

POISTENIE – KTO PONUKA V SR?

Zdravim,

Viete poradit kto ponuka v SR poistenie pre rybarov do Norska - obdoba ALLRISK v CZ od AXA?

Ak ano, zaujimalo by ma, ci poistenie kryje skody ma motore - clne (predpokladam ze by malo - poistenie proti skodam na majetku) a pokrytie napr. zachrannej akcie - preprava helikopterov - vid poistenie do hor u nas.

Vopred dik za odporucanie.

Odpovědět

2 Jakabo: Musel bych se podívat do VPP Allianz SK a ta naše má ve výlukách všechny škody, které vzniknou v důsledku nebo v souvislosti s provozem motorového vozidla nebo plavidla.....:-(

[citace]Dorsak napsal:

To VD - zajímá mne kam jsi psal.Všechny dotazy jsou směřovány na mne a nevím o žádném na toto téma.Potřebuji email kam to šlo.

To Došky: není problém, máme klienty ze Slovenska, hovořili jsme o tom ve Spálově.Jedinou podmínkou je přidělené rodné číslo, takže ANO SK není problém.[/citace]

Já vím, proto to tady doporučuju. :-D:-D:-D

[citace]JAKABO napsal:

Bol som niekoľkokrát poistený v ALIANZ a v tabuľkách rybolov na mori

bolo udávané ako obyčajná dovolenka.Žiadne príplatky. Poistenie komplet 14 dní+prípadná záchrana vrtuľníkom 28.-eur.[/citace]

Práve mi volali z Allianz. Rybolov sa berie ako výkonnostný šport - krytie na záchranu vrtuľníkom do výšky 16600 EUR. Poistenie proti poškodeniu lode a/alebo motora nemajú. Viac info o cene dám zajtra.

[citace]Dorsak napsal:

2 Jakabo: Musel bych se podívat do VPP Allianz SK a ta naše má ve výlukách všechny škody, které vzniknou v důsledku nebo v souvislosti s provozem motorového vozidla nebo plavidla.....[/citace]

Allianz má štandardne vo výlukách "veci" ktoré si poistenec "berie do prenájmu"

Zdravim všechny:-P

máte někdo nějakou zkušenost s pojistným plněním některé ze zmiňovaných pojišťoven (AXA,Alianz,..) nebo Allrisk(není pojišťovna),

v případě pojistné události způsobení škody na zapůjčené lodi, motoru nebo vrtuli? Jak postupovat, koho kontaktovat a přístup pojistitele?

To J.K.: V závislosti na typu a výši škody.Malé škody typu vrtule apd.počkají do ČR.Příp.SR. Velké škody se řeší přímo na místě.Více případně v SZ.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.