Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pohodlné cestování-letadlo

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel trojhak a poslední změna proběhla před 5 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)
  • Autor
    Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

Zrovna včera jsem musel s cestovkou řešit kompletní přebookování našich letenek z Krakowa do Trondheimu, protože Norwegian dokonale změnili letový plán. Napřed jsem zuřil, ale potom jsem celkem rychle vychladl, protože suma sumárum jsme si domluvili, že poletíme o jeden den dřív a budeme se vracet o jeden den později a ještě ty nové letenky vyšly o víc jak tisícovku na osobu levněji. Takže nakonec supr. Dva dny rybaření navíc. Co si může člověk víc přát.:-D

bestik
    Účastník
    (297 odpovědí)

mthead napsal:

Ještě poznámka k Norwegian. Koukl jsem teď na jejich route map a nechápu, jakto že mají přímý spoj Trondheim-Split a Trondheim-Dubrovnik a Prahu zrušili. Chorvati lítají chytat ryby do Norska nebo se Norové chodí koupat do Chorvatska?

Kdybys mel skandinavskou kosu 8 mesicu v roce, tak bych taky lital do Chorvatska 4x rocne… 🙂 Ale severani nejcasteji litaji do Thajska. Neznam nikoho, kdo by tam jeste nebyl… 🙂

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

Dobrý den,

chtěl jsem se Vás zeptat , jaké máte zkušenosti s transportem baterie k el. multiplikátoru, když letíte letadlem ? Setkal jsem se s více názory , někdo to vozí v odbaveném zavazadle , nikdo na to nepříjde, kluci ale zase letěli Wizz air do Bergenu a těm to zase z odbaveného zavazadla vyhodili. Je pravda , že se k tomu přihlásili, ale zase jít do rizika, že mi nepřijde kufr proto, že tam budu mít baterku je pro mě moc velké.

Jak to řešíte vy ? V podmínkách leteckých společnosti , jsou zakázány v zavazadlech baterie ,  já jsme měl powerbanku a tu mi dokonce v příručním zavazadle rozebírali a zjišťovali kolik má A. Tak nevím když tam dám 7 Ah, baterii co na to budou říkat ,

Díky

D

chata
    Účastník
    (26 odpovědí)

Možná vás bude zajímat tohle elegantní řešení. Taky jsem se trápil s tím jak vše nacpat do letadla. Před pár lety jsem se ale objevil zajímavou službu která mě změnila cesty na sever za rybařením. V Altě je možno si za pár korun nechat všechny věci na rybaření uskladněné. Majitel úschovny vás vyzvedne na letišti a odveze vás na lokalitu. Nebo si je možné půjčit u něj auto a vše na rybaření, pokud netrváte na svém.. Vše je o dost levnější než autobus nebo taxi a následné půjčování v kempu.. Taky se u něj dá najíst a přečkat noc. Když máte let až druhý den. Ubytování je nic moc ale záchod koupelnu a postel tam máte.  Mrazák na bednu s rybami je  také k dispozici. Já tedy již výhradně létám dá se to stíhat za jeden den. Sebou vezu jen jídlo, nové věci na rybaření a nějaké to oblečení.

pecana1
    Účastník
    (780 odpovědí)

Co se týče baterek, tak to má každá společnost jinak.

Přidávám stanovisko SAS:

Baterie mohou být převáženy pouze v příručním zavazadle, nesmějí být v zavazadle k odbavení. Maximálně 2 baterie na cestujícího. Každá baterie max. 12 V, 100 Wh, nesmí překročit obsah 2 g Lithia.

Při splnění těchto podmínek mohou být baterie převezeny.

trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)

Byl jsem se synem v Hasvik hotelu a baterie jsem si půjčil od Jardy /servisák u Ahmada/. Příjemné a velmi pohodlné. Dal nám silnější a za 5dní jsme ji nepotřebobali dobíjet. Letos to určitě zopakujeme.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pohodlné cestování-letadlo

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...