Hasvik, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Podvodní fauna a flóra „beze zbraní“

Zdarec přátele mořského rybolovu,

po delší odmlce se opět hlásím, i když to z počátku bude vypadat, že jsem trochu mimo mísu :-) Ale občas stojí za to vyměnit pruty, multíky a pilkry za lahev s trochou toho vzduchu na záda (dle Šroubka tolik oblíbeného hélia) a vzít do ruky pouze foťák či kameru. Bohužel jsem dosud neměl možnost zanořit se do norských vod, ale třeba tím vyprovokuji šťastlivce, kterým se to již povedlo a mají své norské klenoty pouze na svých harddiscích (my se na to s parťákem chystáme příští rok a pokud se nic nepose.e, v polovině příštího roku by zde již mohly být fotky z "hlubin i mělčin" v okolí Bakkanu). Pokud by převládl názor, že toto téma zde nemá co dělat, prosím DUKA, aby ho jednoduše smáznul (doufám, že udělám radost alespoň KIMovi, kterého tímto srdečně zdravím a plním slib o uveřejnění některých podvodních záběrů). Jinak na vlákno BAKKAN WAHL 2012 jsem nezapomněl, založím ho hned po skončení letošní sezóny :-) Pafka

Odpovědět

Tato měla být první, když souboj začínal.

Myslim si, ze by mecoun nemel byt ve volne vode nebezpecny, pri uloveni na lodi se samozrejme jedna o mezni situaci, kdy se snazi zachranit :-). Musel to byt super zazitek, ktery se kazdemu jen tak nepidari. Gratuluji :-)

To je moc hezký slovo "nepidari" :-P:-P:-P:-P:-P:-P

[citace]kim napsal:

Tato měla být první, když souboj začínal.[/citace]

Kime, jak dlouho si to fotil:-)

[citace]DOSKY napsal:

To je moc hezký slovo "nepidari" [/citace]

Pisu z Nitry, to je mistni hantec :-D:-D:-D:-D

Uc se jazyky, pak nebudes mit problemy s prekladem :-) :-) :-)

Nevím asi 3-5 minut. Ony se dlouho neperou. Ještě tam chybí foto jak jedna z nich ze souboje odjíždí - tu jsem tam nedal. Viděl jsem to již podruhé. Poprvé to bylo v Indonesii - ostrov Sulawesi.

[citace]kim napsal:

Nevím asi 3-5 minut. Ony se dlouho neperou. Ještě tam chybí foto jak jedna z nich ze souboje odjíždí - tu jsem tam nedal. Viděl jsem to již podruhé. Poprvé to bylo v Indonesii - ostrov Sulawesi. [/citace]

V jaké to bylo hloubce?

Tipuju max. do 4 metru, real do 2 :-)

Řekl bych tak jednou tolik, ale uvidíme co napíše sám autor:-)

Na to je tam podle me moc slunce a jasny barevny spektrum :-) :-)

Ale uvidime, Fanda nas rozsoudi :-) :-)

máte tak hezké fotky, chci se zeptat jestli také používáte nějakou úpravu fotek? já jsem se pokoušela podle pár totošů z blogu tyhle stránky no vše je tam těžké.8-O neznáte prosím nějaké jednodušší tutoše, prosím?

Šroubku. Foto toho klauna je určitě z indického oceánu. V Rudém moři na rozdíl od tropů jsem tento druh ještě neviděl. Je zajímavé, že druhy klaunů mají i různě barevné sasanky.

Tady je důkaz týkající se barevného a tvarového vyvedení sasanek.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!