Hasvik, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 22°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Podvodní fauna a flóra „beze zbraní“

Zdarec přátele mořského rybolovu,

po delší odmlce se opět hlásím, i když to z počátku bude vypadat, že jsem trochu mimo mísu :-) Ale občas stojí za to vyměnit pruty, multíky a pilkry za lahev s trochou toho vzduchu na záda (dle Šroubka tolik oblíbeného hélia) a vzít do ruky pouze foťák či kameru. Bohužel jsem dosud neměl možnost zanořit se do norských vod, ale třeba tím vyprovokuji šťastlivce, kterým se to již povedlo a mají své norské klenoty pouze na svých harddiscích (my se na to s parťákem chystáme příští rok a pokud se nic nepose.e, v polovině příštího roku by zde již mohly být fotky z "hlubin i mělčin" v okolí Bakkanu). Pokud by převládl názor, že toto téma zde nemá co dělat, prosím DUKA, aby ho jednoduše smáznul (doufám, že udělám radost alespoň KIMovi, kterého tímto srdečně zdravím a plním slib o uveřejnění některých podvodních záběrů). Jinak na vlákno BAKKAN WAHL 2012 jsem nezapomněl, založím ho hned po skončení letošní sezóny :-) Pafka

Odpovědět

To je jasné. Mořský had.

[yt=fAuGkyuo1oo=yt]fAuGkyuo1oo[/yt]

Račte se pokochat nádhernými záběry z lomu Leštinka u Skutče - prodejte pruty, kupte potápěčské výstroje a podvodní kamery - stojí to za to :-D:-D:-D

Video je staženo z oficiálních stránek lomu Leštinka - http://www.lestinkalom.cz/cs/film/

Pěkné. Je vidět, že v tom lomu kapříci nestrádají. Jejich naditá břicha to dokládají.

foto není moje,ale stojí za to,došlo mi meilem,ale už je to dýl..

to Pafka,Kim:kluci už ste viděli takového Kanice?Musí to být úžasný zážitek...

to není kranas ale kanic,ale fotka je to povedená

[citace]cica napsal:

to není kranas ale kanic,ale fotka je to povedená[/citace]

dik za opravu,já sem tu rybu nikdy neviděl,pouze v meilu....editoval sem to....

Ano je to kanic. Je jich X druhů.Každý rok potkám alespoň jednoho velkého tak od 1,8 - 2m. Jsou to krásné ryby. Když se cítí ohroženy jsou schopny zaútočit, nebo naznačit útok s otevřenou tlamou. Zažil jsem to.

lulanka

Tuto neděli jsem se zúčastnil záchranné akce na Křetínce. Kdy po čtvrteční nehodě Dolnolhotské laminátky jsme se ve čtyřech lidech vydali s pomocí profíka hledat utopené vybavení( baterka k elektromotoru, foťák , prut s navijákem a další drobnosti). Díky zkušenostem potápěče Zdenka se podařilo skoro vše vylovit.

Ps: Ještě bych dodal že ve čtvrtek šlo opravdu o život. Naštěstí díky pomoci kluků z Adamova kteří tam byli na lodi všichni ve zdraví přežily.

Bédo, Bédo, koukám, že jsi pařil víc, než my ve sklípku .... :-)

Do jaké hloubky jste to utopili?

[citace]Pafka napsal:

Bédo, Bédo, koukám, že jsi pařil víc, než my ve sklípku ....

Do jaké hloubky jste to utopili?[/citace]

Pravda je ta že jsem tam naštěstí nebyl jinak by to dopadlo hůř. Bylo to jen kolem dvou až tří metrů. Viditelnost byla cca 1m.

:-D:-D:-D

Králíčkovec liščí.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.