Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Podvodní fauna a flóra “beze zbraní”

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 451. až 465. (celkem z 711)
  • Autor
    Martin Novák
    Člen
    (98 odpovědí)

no to snad stačí,fotek jsem udělal poměrně dost,ale dobrých je vždy jen pár,já nejraději fotím makro,ale v proudech které mě od Blue Corner až po Crystal Bay provázeli skoro na všech ponorech(mimo Tulamben) kde je to jak na rybníku,toho na makro moc nesvedu ale všech osmnáct ponorů jsem si přesto užil.Měsíčníků jsem potkal sedm a mant nepočítaně včetně jejich milostných námluv kde sedm samců “obletovalo”samici.Manty jsem raději točil,protože čistota vody na fotky nebyla ideální.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Cico – koukám, že jste zcestovali na Bali význačné lokality. Jen mě mrzí, že je na vše málo času. Mě to makro ve vodě moc nejde. Na souši mám makra můžu říci dobré. Tam však hraje velkou roli světlo. Jsem zvědav na video. Jinak souhlasím s tím, že jižním Bali jsou velké proudy. Asi by bylo dobré se domluvit s Pafkou a prezentovat něco na srazech. Já jej oslovím. Neumím co natočím dát na DVD. Jinak blahopřeji k výkonu. Kdo nefotil po vodou tak neví o čem to je.Na druhou stranu si myslím, že by bylo dobré seznamovat lidi s mořem. Asi bude dobré něco nafotit na Maledivách – Sim foto zveřejnil. V Norsku jak říká můj přítel – alkoholu není nikdy dost. Tedy info o mořích není také nikdy dost. Zase na druhou stranu, když zabere pěkný kapr na našich vodách je to také zábava.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)
    kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Posílám foto z míst kam létá Pafka na potápění – Egypt.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Mládě pomce císařského.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Prosím Pafku, aby se nezlobil. Jsem rád, že se s cicou a spol. najdou “zažranci” ve vztahu k mořím.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Něco z Rudého moře. Pyskoun

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Pilníkotrnec.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Ploskozubec.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Pomec paví.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Chrochtalové.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Bohužel, i takové věci se při tomto nádherném sportu stávají … 🙁

Takže to chce velkou pokoru a ostražitost!!!!

Dnenší zpráva :

V Rakousku se utopili dva čeští potápěči

V Atterském jezeře v Rakousku se v neděli utopili dva čeští potápěči. Dvojice Čechů ve věku 22 a 34 let se dostala v asi 35metrové hloubce z dosud neznámých příčin do nesnází a zahynula, uvedla na svém webu hornorakouská zemská policie.

Dvojice se potápěla v lokalitě zvané Schwarze Brücke, kde v minulosti zahynulo již několik lidí. Když se Češi nevynořili na hladinu, začali je hledat jejich kolegové. Ti vytáhli na břeh 34letého muže, pomoci mu již nedokázali. Tělo mladíka nalezli až po několika hodinách policejní potápěči.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Bodlok proužkovaný.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Chrochtal.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 451. až 465. (celkem z 711)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Podvodní fauna a flóra “beze zbraní”

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(183)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...