Hasvik, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 25°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Podvodní fauna a flóra „beze zbraní“

Zdarec přátele mořského rybolovu,

po delší odmlce se opět hlásím, i když to z počátku bude vypadat, že jsem trochu mimo mísu :-) Ale občas stojí za to vyměnit pruty, multíky a pilkry za lahev s trochou toho vzduchu na záda (dle Šroubka tolik oblíbeného hélia) a vzít do ruky pouze foťák či kameru. Bohužel jsem dosud neměl možnost zanořit se do norských vod, ale třeba tím vyprovokuji šťastlivce, kterým se to již povedlo a mají své norské klenoty pouze na svých harddiscích (my se na to s parťákem chystáme příští rok a pokud se nic nepose.e, v polovině příštího roku by zde již mohly být fotky z "hlubin i mělčin" v okolí Bakkanu). Pokud by převládl názor, že toto téma zde nemá co dělat, prosím DUKA, aby ho jednoduše smáznul (doufám, že udělám radost alespoň KIMovi, kterého tímto srdečně zdravím a plním slib o uveřejnění některých podvodních záběrů). Jinak na vlákno BAKKAN WAHL 2012 jsem nezapomněl, založím ho hned po skončení letošní sezóny :-) Pafka

Odpovědět

měsíčník focený z jednoho metru,je na něm vidět velké množství parazitů

manta atlantská

škoda že voda nebyla čistější

cico. Když se daří je to radost pohledět. Fotka chrochtala je z velké blízkosti. Také jsem ho potkal, ale nepostál. Ten odranec je pěkný. Očekávám foto měsíčníka. Ta muréna je akční. To je to co se nyní vyžaduje.

ještěrohlavec proměnlivý

poustevníček běloskvrnný

ropušnice v jiném "kabátku"

krab Trapézka rudoskrvnná

kareta na "útěku"

sépie v dobré náladě

v hejnu kranasů velkookých v Tulambenu

Opravdu krásný fotky,

pokud budete chtít a budete mít něco k tématu Maledivy 2011/2012, přidejte. Petr C.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.