Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 17°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Podvodní fauna a flóra „beze zbraní“

Zdarec přátele mořského rybolovu,

po delší odmlce se opět hlásím, i když to z počátku bude vypadat, že jsem trochu mimo mísu :-) Ale občas stojí za to vyměnit pruty, multíky a pilkry za lahev s trochou toho vzduchu na záda (dle Šroubka tolik oblíbeného hélia) a vzít do ruky pouze foťák či kameru. Bohužel jsem dosud neměl možnost zanořit se do norských vod, ale třeba tím vyprovokuji šťastlivce, kterým se to již povedlo a mají své norské klenoty pouze na svých harddiscích (my se na to s parťákem chystáme příští rok a pokud se nic nepose.e, v polovině příštího roku by zde již mohly být fotky z "hlubin i mělčin" v okolí Bakkanu). Pokud by převládl názor, že toto téma zde nemá co dělat, prosím DUKA, aby ho jednoduše smáznul (doufám, že udělám radost alespoň KIMovi, kterého tímto srdečně zdravím a plním slib o uveřejnění některých podvodních záběrů). Jinak na vlákno BAKKAN WAHL 2012 jsem nezapomněl, založím ho hned po skončení letošní sezóny :-) Pafka

Odpovědět

A to je od KIMa pro dnešek všechno. Ještě jednou díky. Pafka

Moc krásné fotečky pánové! Klobouk dolů. Aspoň jsem si připoměl ty nádherné chvíle v tom nekonečném tichu Rudého moře. Hned bych šel pod hladinu znovu a každému můžu jen doporučit.

Mě sice výstroj ještě nestačila pořádně vyschnout, ale jel bych hned s Tebou :-D:-D

Fotky parádní, dávejte další.

Perfektní fotky!!!

Nestálo by za to udělat ještě nové vlákno na fotky úlovků?Určitě má každý doma spousty fotek,nejenom z Norska,které nebyly ještě tady publikovány.Začne zima,tak ať se máme alespoň na co dívat.

2 MARA45

To by možná nebyl špatný nápad - zkus ho založit a uvidíme, jaký bude ohlas :-)

Jen je otázka, co na to DUKE, abychom mu nezahltili server :-(

Jen ať se mu to kousne, škrtí si tam články.

Kim napsal onehdy taky zajímavý článek s krásnými fotkami.

Jen to sem hrňte.

Pratele taky se pochlubim fotem chyceno jeste za casu Korlinu nedaleko lodenice......bambasticky ulovek meho kamose.

NIkdo nemel odvahu to ochutnat(nevim proc)

je toho spoustu chlapiska...;-)

zima je dlůůůháá, přinde raz dva...;-)

Fotečky pěkné:-D a nakonec ta pantofel od vietnamce!!!!:-P

Ledopád po cestě domů:-D

[citace]Pafka napsal:

2 MARA45

To by možná nebyl špatný nápad - zkus ho založit a uvidíme, jaký bude ohlas

Jen je otázka, co na to DUKE, abychom mu nezahltili server [/citace]

Jen to sem perte! Máme teď nový hosting, tak ať se forpsi snaží...8-)

Fotky parádní!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.