Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Vojtko a poslední změna proběhla před 11 roky a 3 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    skarab21
    Člen
    (7 odpovědí)

Ahoj kamarádi. Chci se s Vámi podělit o zkušenost s novým elektrickým multiplikátorem Daiwa Leibritz 500MM. Koupil jsem ho na jaře od Michala Simča a vyzkoušel v první půlce července v Norsku. Chytali jsme hodně na severu (Kokelv) a měli štěstí na pěkné ryby. Multík bezva sedí na prutě, není velký a rychle jsem si mna něj zvykl. Oceníte ho hlavně při chytání na hloubkách, kdy se zbytečně nedřete s vytahováním pilkru a když vletíte do hejna ryb, jste mnohem rychlejší při lovu. Pochopitelně nechtějte, aby tahal ryby za Vás, nesmíte ho přetížit při zatížení velkou rybou, ale tresky 120cm jsem s ním "pumpoval" snadno a rychle. Multík má užitečné funkce – při navíjení si hlídá doraz vzdálenosti ke špičce prutu, má kluznou spojku při přetížení a samozřejmě ukazuje hloubkové údaje. Oceníte ho zvláště když se po 10-ti hodinách lovu na moři vrátíte na břeh a máte ještě dost sil na filetování a pečení rybích dobrot. Takže doporučuji a – Michale díky. Skarab21.

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Aniž bych chtěl znehodnocovat tvoji pochvalu, tak to co popisuješ jsou celkem běžné funkce i ostatních multiplikátorů.

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Mojej manželke na tomto multíku po 3. návšteve NO odišiel vnútorný závit hviezdice na hviezdicovej brzde:-(:-(:-( , takže neviem či….:-E:-(

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...