Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Plovoucí oblek Sundridge

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Vlkous a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

Chtěl jsem se zeptat jak kdo perete tento oblek????

Díky za radu.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Už to tady bylo několikrát probíráno a než se někdo rozčílí,že je to ve staré diskuzi,odpovím já,známý svou vstřícností a klidem – na obleku je napsáno neprat v pračce,přesto zde někulik kovaných lovců uvedlo,že oblek v pračce perou a vše je v pořádku(na nějaký šetrný program).Já,který nemám velkou pračku a kombinéza by se mi tam nevešla a také se držím doporučení,oblek dám do vany,přidám spec.přípravek na outdoor oblečení,je tady v shopu,nechám ho tam namočený den,a pak ručně omyju.Vymáchám,usuším.

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

Zdarvím.Chtěl bych se zeptat jak se dostanu na starou diskuzi.Díky za odpověď.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kodl1 napsal:

ahoj,to snad nééé8-O,dyť je to tak jednoduché

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Berte to tak, že to jsou modráky na moře.Když jsem si pořídil plovoucí oblek a byl krásně jasně oranžový, chtěl jsem , aby tak zůstal stále a tak jsem ho pral v pračce, drhnul kartáčem a to černisko od udice při pilkrování a mastnota od ryb stejně nešly dolů. Jen jsem docílil toho, že ve švech v dešti začal propouštět vodu.Spravilo se to impregnačním nástřikem ve spreji, ale už nikdy nebude jako dřív.

ZM má pravdu, stačí to vyprat ručně, potu a nečistot se zbavíte, ale zabarvení od udice a běžného používání ne, ale zachováte si původní vlastnosti obleku. Je to přeci pracovní ochranný oblek!

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

kodl1 napsal:

Klikni si na červenou tabulku nahoře – Zpět na hlavní stranu diskuzního fóra – najdeš tam tabulku a pod ní je odkaz na starou diskuzi. A tam listuj, čti názvy odkazů a otvírej, dokud nenajdeš to co hledáš.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Plovoucí oblek Sundridge

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...