Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Plovoucí oblek ABU GARCIA

• Toto téma obsahuje celkem 14 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jiran a poslední změna proběhla před 11 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Autor
    mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Jestli myslíš tento model,tak ho máme s Radkem už tři sezony a je to za ty peníze super kup.Měli jsme ho v Norsku šestkrát a vždy ho jen na konci omyjeme vodou.

eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

Ahoj Norci.

Chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tímto oblekem. http://www.nasoutokushop.cz/abu-garcia-plovouci-oblek-2dily-obal–d8825

Diky za info nebo případný doporučení jiného obleku.null

eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

Jo, to je přesně on.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Dva ostří hoši v ABU oblecích.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Ahoj tento oblek patří k těm levnějším. Můj kamarád ho zatím v Norsku použil na dvě sezony a jako ochrana proti nepřízni počasí mu to stačilo.Nestěžoval si.

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Mám ho také a byl se mnou už 3x v Norsku. Do nepříznivého počasí super, jinak nemám možnost srovnat ho s těmi dražšími.

Z mé strany zatím naprostá spokojenost 🙂

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

Nikde na netu jsem nenašel tabulku velikostí. Nemáte někdo s tímto oblekem zkušenost? Měřím 182cm a vážím 87kg. Přemýšlím o velikosti M -L. Pokud ho někdo máte děkuji za info.

Hokynar
    Účastník
    (81 odpovědí)

Matty napsal:

Nikde na netu jsem nenašel tabulku velikostí. Nemáte někdo s tímto oblekem zkušenost? Měřím 182cm a vážím 87kg. Přemýšlím o velikosti M -L. Pokud ho někdo máte děkuji za info.

Bez vyzkoušení bych do toho nešel. Kdysi jsem dostal k 50tinám plovoucí oblek a přez to, že velikost byla známá, tak jsem ho šel mněnit.

Joe
    Člen
    (19 odpovědí)

Ahoj.M-L je málý. Nad 180 ber XL..

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

No já se v těch velikostech už nevyznám. Mám oblek od JRC ve velikosti L, a je mi trošku volnější. Nejlepší by bylo ho někde zkusit, třeba to bude opravdu až XL.

Lukáš Sedláček
    Účastník
    (224 odpovědí)

Mám přibližně stejné míry a mám tento oblek ve velikosti XL a je to v pohodě. Potřebuješ v něm mít volnost aby ses mohl pohodlně hýbat, když jsem zkoušel L, tak byly kratší rukávy a vcelku byla bunda těsná,tak už jsem kalhoty ani nezkoušel a rovnou jsem šel do většího.Určitě ber XL.

Lukáš Sedláček
    Účastník
    (224 odpovědí)

Dělal jsem s kamarádem srovnání obleků v jeho byzénu,já ABU a on SPRO. Vyšel lépe ABU, já jsem se držel celý nad vodou a jemu se hned ponořily nohy, sice on váží 130kg ale má na to i velikost obleku, takže by na váze asi moc žáležet nemělo. Myslím, že to není špatná volba za málo peněz.

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Hokynar napsal:

Matty napsal:

Bez vyzkoušení bych do toho nešel. Kdysi jsem dostal k 50tinám plovoucí oblek a přez to, že velikost byla známá, tak jsem ho šel mněnit.

Matty, já bych si vzal XL,a mělo by to být OK.

Když plovoucí oblek dostal před x lety Milan, tak říkal, že má velikost S a ono to bylo nakonec XXL:-D:-D:-D:-D

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

Díky za všem za info. 😛

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Hlavně že jsi ty sám spokojený:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Plovoucí oblek ABU GARCIA

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...