Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jarda-N a poslední změna proběhla před 12 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Josef Podymák
    Účastník
    (30 odpovědí)

ma někdo skušenosti s plovoucim oblekem od kinetiku flotation suit diky

Raca
    Účastník
    (191 odpovědí)

Vypadá sice slušně,zkušenosti s tim nemám,já si koupil před pár lety levný Spro,v základu je dobrý,ale nedýchá.Ale v ceně kolem 5000,jako je ten kinetic bych dnes rozhodně koupil Sundridge seafox crossflow pro,ten si koupil kolega loni,měl jsem to jeden den na sobě a naprostá paráda.

rasto paska
    Účastník
    (108 odpovědí)

Kamarat ho má už druhý rok, je s ním max.spokojný.Kevlarové výztuhy na zadku a na kolenách, celkovo kvalitné spracovanie.Dali si záležať aj na detailoch.Kúpil ho v norsku, keď sme sa zo zvedavosti zastavili v jednom rybárskom obchodíku.Majiteľ mu dal výraznú zľavu, pretože rušil obchod.Ani nerozmýšlal a kúpil ho.

sven
    Člen
    (16 odpovědí)

To pepa:

Nevím jestli to musí být zrovna od Kinetiku. Osobně mám Sundridge Seafox a spokojenost. Teď je navíc na tohle oblečení sleva -20%, tj.pořizovačka do 3.000,-Kč. Ušetříš 2.000,-Kč ale rozhodni se sám. Třeba má někdo jiný názor.

http://www.topfishing.eu/novinky/detail/sundridge-seafox-sleva-20.htm

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Myslím, že je důležité aby oblek měl “dýchací” membránu. Když už to kupuješ tak určitě s membránou.

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

sven napsal:

To pepa:

Nevím jestli to musí být zrovna od Kinetiku. Osobně mám Sundridge Seafox a spokojenost. Teď je navíc na tohle oblečení sleva -20%, tj.pořizovačka do 3.000,-Kč. Ušetříš 2.000,-Kč ale rozhodni se sám. Třeba má někdo jiný názor.

http://www.topfishing.eu/novinky/detail/sundridge-seafox-sleva-20.htm

S Kineticem mám velmi dobré zkušenosti. Dá se koupit v Norsku za slušné peníze.

Došky

Jarda-N
    Člen
    (45 odpovědí)

Ahoj chci jenom říct k tomu plovoucímu obleku za 3.000Kč

Ano plave , ale nedýchá ani náhodou.

Ono to samé v provedení prodyšném stojí o 2.000kč víc.

A to není samo sebou. Kámoš si ho loni koupil a byl z něj hotovej jaká je to paráda letos ho máme další tří z naší party a jsem zvědav.

Jen pro upřesnění jedná se o ten žlutý oblek v žádném případě červený ten je mrtvej.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...