Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu pletenka na přívlač whiplash

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    Lipenak
    Účastník
    (192 odpovědí)

Zdravím, chci se zeptat na zkušenosti s touto pletenkou.

Loni jí tady pár lidem prodával i v bazaru pan ZM v barvě crystal (čirá). Zajímalo by mě jestli ta pevnost je trochu přiblížená tomu co uvádějí :o) a také jak je tuhá, aby to nebyl drát.

Díky za odpovědi.

rasto paska
    Účastník
    (108 odpovědí)

Ahoj,

okrem pletenky penn, powerline od gigafishu pouzivam aj tuto pletenku uz stvrtym rokom v priemeroch 0.17mm a 0.21mm .Priemery udavane vyrobcom su samozrejme prehnane ale pevnost v uzle ma zatial nesklamala. Povrchova uprava je ok , pri pouziti bezuzlovej spony sa pevnost podstatne zvysi.

Drahoslav Chocholouš
    Účastník
    (258 odpovědí)

Whiplash crystal pletenku jsem použil letos první sezonu. (žádný drát)  Jsem sní spokojenej.

Není čirá ale bílá

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Výrobce uvádí translucent – průsvitná,kluci to zkoušeli ve sklenici s vodou – prý částečně je.Určitě je lepší než Fireline nebo Fireline Crystal, je měkčí.Jak zkoušejí pevnost nevím,na krátký návin – 1m neunesla co udávají.Asi to chtělo jiné uzle.Proti jiným se nemotá.Jsem s ní spokojený.

Lipenak
    Účastník
    (192 odpovědí)

To ZM : nejde mi ani o barvu, ale jestli není v pletení tak utažená až tuhá(proto ta její nosnost). Já raději preferuji zelenou barvu, protože tahám hodně okolo trav. Měl jsem dosud pletenku Spiderwire 0.17 a potřebuji po čtyřech letech novou. Byl jsem s ní spokojený, ale chtěl bych jít do tenčích průměrů a prubnout tuto novou značku.

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

Mám ji od ZM, 0,17- bezproblémová,za dobrou cenu, kvalitní šnůra,letos odchytala 6 týdnů v Norsku, nekroutí se a drží.Kdyby ji někdo objednával,měl bych zájem cca 600m.

slavo
    Účastník
    (78 odpovědí)

mám pletenku i vlasec . vlasec možná tolik nevydrží ,ale mám pocit že při vláčení je lepší . Nemluvím o úlovcích kolem metru ale boj je boj . když jsou ryby do 1 m není problém akorát větší vzrůšo

Lipenak
    Účastník
    (192 odpovědí)

slavo souhlasím s tebou, ale když jdeš do trav po polacích a občas lízneš i trávu tak by si tam nechal majlant. S tou pletenkou to vesměs vyškubneš, když to tou trávou neprotáhneš jak buldozer. S vlascem jseš na 99% v pr..čicích :o)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu pletenka na přívlač whiplash

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...