Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 21°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Pletená šňůra na Bakkan

« Předchozí 1 2 3 4
ondras
15.11.2016 ID: 792378

Ahojte,

můžete mi prosím někdo poradit, jakou tloušťku a pevnost pletenky zvolit na Bakkan pro pilkrování a pro přívlač?

Předem díky moc za jakýkoliv tip.

0
Odpovědět
Harty
11.12.2016 ID: 1272675

Nezkoušel někdo impregnovat šňůru.? <h1 class=“heading“>Water Shed</h1>

Vodoodpudivý přípravek na umělé mušky, vlasce a šňůry.Nezpůsobuje změny barev, neovlivňuje měkkost a je bez zápachu. Aplikujte cca 24 hodin před lovem a nechte zaschnout.

Ten přípravek neznám,ale před každým Norskem šňůry prostříkám siliconem a potom ještě jednou během zájezdu.

0

Odpovědět

Valhalla
15.12.2016 ID: 1272797

Já beru taky „čínu“ (aliexpress). Špičkám ve šňůrách se nevyrovnají (na pilkr volím průměr 0,35 s nosností 60lb -cca 29kg-tak je psáno), ale jsem spokojen. Při těch cenách kolem 0,50 Kč za metr a poštovném zdarma je pro mě jejich užitná hodnota výborná. A co se mi taky líbí, objednávky a komunikaci zvládám bez znalosti angličtiny jen s češtinou a s určitou dávkou fantazie.

Zkusili sme jednou. Výsledek byl takovej, že u konce pobytu nikdo z nás neměl ani třetinu původního návinu. Museli jsme každej den kus uříznout. Neuvěřitelně se noname pletenka třepila a sukovala, plus jako bonus efekt "suchý zip".

0

Odpovědět

Láďa Levinský
15.12.2016 ID: 1272805

Tu zkušenost mám taky, jeden kolega měl taky šňůru za korunu metr  a za dva dny jsem mu musel nechat  šňůru co vozím jako rezervu. Neměl by na co chytat.

0

Odpovědět

David
15.12.2016 ID: 1272807

Ahojte , já mám zase zkušenosti , že jsem úplně novou pletenku WFT ztratil 300 m během 20 sekund. Jeli jsme lodí spadnul mi pilkr do vody, nevšimul jsem si toho jízdou a to byl krásný zážitek, když jsem slyšel škubnutí prutu , já se ohlédl a na navijáku nezbyl ani metr šňůry .

Pěkné Vánoce všem.

D

0

Odpovědět

fishraptor
17.12.2016 ID: 1272828

Máte niekdo skúsenostiti so šnúrou Daiwa J-braid 8x ? Pri 0,35 ma nosnosť 36kg,čiže o 4kg menej ako tournamentka,ale cena je polovičná.

0

Odpovědět

Navarchus
17.12.2016 ID: 1272831

Nezkoušel někdo impregnovat šňůru.? <h1 class=“heading“>Water Shed</h1>

Vodoodpudivý přípravek na umělé mušky, vlasce a šňůry.Nezpůsobuje změny barev, neovlivňuje měkkost a je bez zápachu. Aplikujte cca 24 hodin před lovem a nechte zaschnout.

Už jsem o tom psal,  každý rok hadříkem a silikonovou vazelinkou na impregnaci mušek, přetáhnu  šňůru a dál neřeším. Myslím si, že tím omezím i ,,tahání,, vody do navijáků a možná zůstane i více elastická. Co je to za značku vazelíny nevím, je skoro průhledná, jemná. Mám to od kolegy ze Švédska.

0

Odpovědět

Volnas
19.12.2016 ID: 1272844

Chytal jsem s ní na konci září 10dní v Norsku. Zatím nevidím žádný velký rozdíl mezi tournament a J braid 8x. Třeby by mohl Michal vysvětlit hlavní rozdíly.

0

Odpovědět

spring
01.02.2017 ID: 1274775

Prej na výstavě bude k vidění nová pletenka od WFT z 12 pramenů, docela se na ni těším. Jen se bojím, že mě cena vyrazí dech.

0

Odpovědět

Heinz
06.02.2017 ID: 1275124

Kvůli této pletence jdu FF do Prahy, chci ji vidět na živo. Letos plánuji výměnu pletenky na multíku.

0

Odpovědět

Navarchus
07.02.2017 ID: 1275204

Ta pletenka je z vláken 12+1  v Německu se dá koupit, našel jsem jí i na ebay.

http://www.ebay.com/itm/WFT-12-1-13-fach-geflochtene-Schnur-verschiedene-Ausfuhrungen-/391573086990?var=&hash=item5b2b93230e:m:mLXI3uK32KShlOUGJyYePUg

Tahle na 9Kg 0,09mm vychází 2000m  za 20.651Kč.  Překlad je Google.

Nový WFT 12 + 1 KG je naším 12 + 1 pletenec Premium linka pro vysoký výkon. Zpracujeme toho nejtenčí UHMPE vlákna, která v současné době K dispozici v Japonsku. Vysílač WFT 12 + 1 KG se skládá ze 13 japonských ULTRA PE přízí s vysokým modulem. 12 PE nitě jsou umístěny kolem jednosměrné jádra, které rovněž sestává ze 100% UHMPE. Proč 12 + 1, a ne jen 13? Již 8-vláknité struktury vytvoření dutiny ve středu copu. To je však malý a je, například, V WFT prvních 8 KG, která téměř zcela utěsněn aplikovaného nátěru. V 12-vláknitých struktur dutiny je tak velký, že může být přidán tato voda, což by nepříznivě ovlivnilo mechanické vlastnosti kabelu, zejména při házení. Když WFT 12 + 1 kg 13 příze bráněno (dále jen 1) Tato dutina v designu! Kromě toho zabraňuje nit 13 se opletení je stlačena, zůstává dokonale kulatý. Vysílač WFT 12 + 1 KG posouvá opět meze toho, co je technicky možné, protože pevnost proti oděru a uzlu až o 50% vyšší než 8-vláknitých struktur. To vše za bezprecedentní plynulost.

Podle těch parametrů to bude ,,pecka,,  ale ta cena.....

1D-C-269-009
0

Odpovědět

Volnas
11.02.2017 ID: 1275418

Díky za infou, doufám, že bude na výstavě k vidění. Cena je teda šílená.

0

Odpovědět

Honza.uk
13.02.2019 ID: 1305254

Zdar chlapy !

Vzorně jsem si přečetl příspěvky a mám power pro 100 lb a 65 lb

Ale na ty vaše nosnosti to nemá ...mohlo by to stačit na jakou médium heavy  akci ?

První šňůra 45 kg a druha 29.5 kg

Předem díky za názor .

Screenshot_20190213-190927
0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.