Po debate s MifakM v chatboxu, zakládám toto téma. Protože to v chatboxu nebude na věky, tak to sem zkopíruji, aby bylo jasné proč tohto téma vzniklo.
Duke napsal:
V pohodě, já pročištění bazaru včera věnoval skoro tři hodiny, abych smazal jen to co do bazaru nepatří. A už to ničím nedokáži - je to smazané, ale zrovna ty si tam neprodával jen zbytek cca 600m pletenky. Když tam dáš inzerát, že prodáš 600m pletenky, tak proti tomu nikdo nic mít nebude, pokud za 14 dní tam nenapíšeš „tak tady mám další zbytek asi 450m pletenky“, v tomhle aspoň já vidím, že jsi schopný člověk, co umí nakupovat ebay, atd., ale prodávej to někde jinde… Poslední co k tomu řeknu, je že provoz tohoto webu je financován www.topfishing.eu a je nežádoucí, aby si zde v bazaru snaživější uživatelé otevíraly svoje mini eshopy.
MifakM napsal:
Duke: Vše jasné. Já to dával jen jako hypotetický příklad. A samosebou chápu to k čemu jste museli přikročit. Na druhou stranu lidi právě bazar dost využívali. Neuvažujete o modelu "placených inzerátů" v bazaru? Prostě každý uživatel by si mohl "předplatil" (částkou na Michalův účet)umístnění inzerátu do bazaru (to zboží, které by nesplňovalo pravidla "volného zboží") na určitou dobu. Z tohoto kreditu by se pak odečetla příslušná částka. Co se týká www.topfishing.eu: Předpokládám, že ceny za umístnění zboží do tohoto shopu budou ceny smluvní a určovat je bude pouze Michal. Je to tak?
A já se ptám - byl by zájem o placenou inzerci v místním bazaru? Pokud ano, tak za jakých podmínek atd. Jen pro lepší představu přikládám návštvěvnost (pro lepší čitelnost na obrázek klikněte pravým tlačítkem na myši a zvolte "zobrazit obrázek") těchto stránek za měsíc březen...