Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel husky19 a poslední změna proběhla před 9 roky a 7 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    husky19
    Účastník
    (1706 odpovědí)

Na první straně těchto stránek máš anketu o zvolení nejlepšího pilkrovacího prutu. Už ta ti mnoho napoví.

Já jsem už několik let velmi spokojen s prutem WFT Z-line v délce 2,40m. Délka 2,40 mi vyhovuje prakticky u všech prutů. Pruty délky 2,10 mi připadají až moc krátké.

Můj Z-line je pro 200g – 1000g a zvládá vše dobře. Užívám si malé ryby i velké tresky. Pilker 1000g je ale pro něj asi hraniční. Chvílema jsem na tisícovky chytal letos na Soroya a jde to, ale své přednosti uplatní tak do hmotnosti pilkru 900g.

Ale jako vždy. Co rybář, to názor. 😎

Pete
    Člen
    (7 odpovědí)

Ahoj pořídil jsem si elektriku a sháním k tomu proutek. Letos jedu poprvé do Stredniho Norska ale příští rok na Soroy. Nechci zadnou tyč od rajčat ale proutek na který si vychutnam i menší ryby a přitom zvládne i pilkry 1000 g na severu. Také by měl něco vydržet. Vaham nad délkou jestli 2.10 nebo 2.4 m moc díky za tipy. Cena max 4 tis.kc. Předem díky za tipy

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte rybolov v Norsku v roce 2022?

(29)
(119)
(33)
(26)

Nahrávání ... Nahrávání ...