Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Pilkorovací prut WFT Z Line
- Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fischstar club a poslední změna proběhla před 5 roky.
-
AutorPříspěvky
-
#7527 5.1.2010 v 7:05
2 bobo
Ono zdolávat větší rybu bez bojáku je náročnější, protože prut s koncovkou je o cca 30 cm delší a tím tvoří delší páku na tvou ruku.
Rozdíl s koncovkou a bez ní je 30cm? Co máš za prut nebo je to jen překlep?
#7767 14.1.2010 v 19:33Mám WFT Z Line již dvě sezóny a jsem maximálně spokojen. Výborná akce prutu při velké hmotnostní škále pilkrů, super při zdolávání ryby. Šňůra neporušená. Většina z naší party po něm rovněž dva roky pošilhávají a dle zkušeností a vyzkoušení na moři jej nyní kupují. Pane chodící encyklopedie, pane Zapo, již jse s ním lovil? 🙂 Vše nej v roce 2010 a AŤ je brzy v trofejích zase na co koukat!
#7769 14.1.2010 v 20:28Tak koukám zase nějakej chytrej co rád uráží. Pokud vím tak presentuji svůj názor. Mě se stím prutem nechytá nijak dobře. Za tím si stojím. Pokud to vám vyhovuje mě to je úplně jedno kupte si třeba tři.
#7830 16.1.2010 v 0:25Se Z line nemám problem, ale mám ještě Nord 68 a ten se mě zdá mnohem lepší. Chytám s bojovým pásem. Mám jen poloviční zážitěk než pan Zapa, ale i tak jsem max spokojen.
#7831 16.1.2010 v 1:13Hele nenavážej se do Zapíka, ten chlap má spoustu zkušeností, o kterým se mnohým z nás ani nezdá!
#7838 16.1.2010 v 15:372 Ice
a to si myslíš že má patent na rozum? A že se musí kolem něho chodit po špičkách?
#7840 16.1.2010 v 18:53tuky: možná že si to ti co mu pochlebují a pan zapa tak představují,od té doby,jak hulvátsky napadl vamora a všechny by nakopal do pr…., neuznávání málokoho jiného názor,než svůj, (multip.prut atd),jsem přesvědčen, že se považuje za člověka nadřazeného a egoistu,
ps:klidně mě můžete poslat do pr….,joko to umí on
#7844 16.1.2010 v 21:12Mně nejde na rozum, že pan ZAPA tak urputně tají svoji identitu. Za tím něco bude. Znáte ho někdo? Proč se bojí veřejně vystoupit, nebo přijet na sraz?
To ZAPA: Prosím přijeďte letos na sraz do Žďáru a udělejte tam svoji prezentaci! Večer poklábosíme, popijeme, i na diskotéku můžeme jít. … A to je mi 60! Děkuji.
#7876 18.1.2010 v 6:18No tak hoši přibrzděte.
Tohle je vlákno o Z-linu a trochu o WFTéčku. ZAPA má dost velký rybářský kule na to, aby tu psal k věci, což se o většině z ostatních mnohdy říci nedá.
Není třeba se do něho takhle navážet. Vamor si tím, že sem pověsil video řekl o názor k jeho obsahu a dostal ho a nemyslím si, že by to byl útok na jeho osobu.
Místo ploužáku na diskotéce bych si se ZAPOu radši zarybařil na jedný lodi, ale každý má holt jiné sny.
#7877 18.1.2010 v 8:43PRAVDA, PRAVDA CLICKU! ZDE SE TO HEMŽÍ JEN SAMÝMI ODBORNÍKY, CO ZKUŠENOSTI ČERPAJÍ TÝDEN V ROCE!!!!
HLAVNĚ JE VELKÁ ŠKODA, ŽE TITO RÁDOBY VŠEHOZNALCI ODRADÍ ZAPU OD JEHO CHLÍVEČKU S DOBRÝMI RADAMI, KTERÉ SE POTVRDILI V HODNĚ PŘÍPADECH JEKO PŘÍNOSNÉ.
#7900 18.1.2010 v 14:05Pánové, Zapův příspěvek ke svému videu rozhodně neberu jako útok na mou osobu, vždyť měl ve své podstatě pravdu. Tak se pane kolego zase zůčastněte diskuze. Ale když už jsme u toho videa nakousli pouštění ryb na svobodu, jaký máte názor na to, kolik z nich svůj návrat do hlubin přežije ? A které druhy nemají moc šancí ? O mnících a polacích z větších hloubek asi nemá cenu polemizovat, tam je to jejich poslední cesta, respektive potrava pro racky. Okouník to taky často nerozdýchá, tresky tmavé a jednoskvrnky mají často potrhané hubičky, i větší obecňačky dostanou po delším souboji často co proto.
#7906 18.1.2010 v 15:35to je hrozné, člověk se přijde podívat na diskusi o pilkrovacím prutu a nakonec odchází zklamán, protože se zde akorát řeší ješitnost a nadřazenost samců.
#7910 18.1.2010 v 17:25Pánové díky za podporu jsem v klidu takové to napadání občas k tomu životu patří. Vzlášť děkuji panu Vamorovi, vlastně správně pochopil že vůbec nejde o něj ale o chování k rybě obecně. Nebylo důležité kdo to tam dal ale vyprovokovat všechny k zamyšlení. Já to cítím že jsem rybář a ryba můj soupeř. Ve sportu taky přece po výtězném zápase protivníka nemučíte. Tím že jí co nejméně stresuji ji prokážu asi to málo úcty co mohu. Možná jsem namyšlenej a egoista to mohu připustit ale rozhodně nejsem sadista co si léčí komplexy na rybách. Za ta léta na moři jsem také udělal spousta prasáren a poučil jsem se. Dnes už se ryb nebojím a znám je, také si jich vážím a podle toho se knim chovám. Myslím že to co navrhuje pan Vamor jak se chovat k rybám by bylo po dlouhé době zas rozumné téma hodné široké diskuze.
#8225 29.1.2010 v 13:41Ahoj kamarádi tak mi dnes došel Z-line je to krása veliká už abych byl na severu.
#8620 16.2.2010 v 11:11Zdravím dámy a pánové. Nějakou dobu jsem se tu nevyskytoval, takže si počítám diskuzi a pokusím se přihodit svůj názor. In-line pruty jsem nikdy nezkoušel, ale co jsem se dočetl třeba od Daiwy nebo WFT, měly by tyto pruty mít tzv. vnitřní očka, čímž by tření bylo redukováno na úroveň prutů s vnějšími očky.
pan bobo: “Počet vzdálenost oček na prutu je závislý podle akce prutu, čím blíže k sobě, tím měkčí tělo prutu a větší akce.” Nepochopil jsem přesně, co máte na mysli. Myslíte-li průběhovou křivku, udávanou v zatížitelnosti (obvykle v Lbs), máte pravdu, i když s tou měkkostí blanku se dá polemizovat. Vlastním prut Penn International Torque Jigging 1.73 – do 130Lbs a přes to, že je velice hustě osázený očky , je to slušný tvrďák. Fakt je, že tenhle prut je přes svou fantastickou lehkost koncipován pro extrémní jigging na velké kanice, chňapaly a tuňáky.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Pilkorovací prut WFT Z Line