Vážení kolegové, rybáři a kamarádi, dovolte mi, abych Vám všem popřál krásné Vánoce a šťastný nový rok 2016. Budeme se na Vás všechny společně s Jiřanem těšit v nadcházející sezóně. Došky
Vážení kolegové, rybáři a kamarádi, dovolte mi, abych Vám všem popřál krásné Vánoce a šťastný nový rok 2016. Budeme se na Vás všechny společně s Jiřanem těšit v nadcházející sezóně. Došky
Největší problém bylo vybrat z tisíců fotek těch pár, které se do kalendáře vešly :-) :-) To byl fakt mazec, příště budu muset dělat kalendář na pětiletku, aby to bylo jednodušší :-D :-D
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Největší problém bylo vybrat z tisíců fotek těch pár, které se do kalendáře vešly To byl fakt mazec, příště budu muset dělat kalendář na pětiletku, aby to bylo jednodušší [/citace]
Dělal jsem takhle kdysi fotoknihu ,,,, dostat tam vše, co bych chtěl, byl by to naučný slovník :-)
Odpovědět
Diky za pochvaly, ale nic na tom kluci neni. Staci si jen stahnout program od Fotolabu, pak dlouho, dlouho vybirat fotky, pak si s tim trochu pohrat a je to :-) :-). Po odeslani je kalendar vetsinou do 3 dnu hotov :-) :-). Ted mi nabidli 20% slevu, tak jsem to i vyuzil :-) :-)
Odpovědět
Pafko si machr, moc pěkná práce. Kdybys fotil jako já každej rok 50 fotek, tak to máš za půl hoďky i s vypitou kávou ;-)
Odpovědět