Vážení kolegové, rybáři a kamarádi, dovolte mi, abych Vám všem popřál krásné Vánoce a šťastný nový rok 2016. Budeme se na Vás všechny společně s Jiřanem těšit v nadcházející sezóně. Došky
Vážení kolegové, rybáři a kamarádi, dovolte mi, abych Vám všem popřál krásné Vánoce a šťastný nový rok 2016. Budeme se na Vás všechny společně s Jiřanem těšit v nadcházející sezóně. Došky
8-O Pánové Došky a Jířane !!!! Bylo mně ctí vás dva tak často vidět v letošním roce..... a doufám že zažijeme spoustu legrace i v novém roce..... i pod stanem , ale i před stanem........:-D:-D
Odpovědět
Zdraví, pohodu, štěstí a vše co si přejete, aby se Vám splnilo
Odpovědět
Pánové, dámy , kamarádi . chtěl bych Vám popřát vše nejnej jak v osobním,tak i tom našem rybářském životě no a zdraví na 1 místě.
Odpovědět
Dovolím si popřát všem klidné a spokojené svátky a v Novém roce hodně zdraví, štěstí, spokojenosti a úspěchů a to i na rybách.:-P
Odpovědět
Veselé Vánoce a šťastný Nový rok, hodně zdraví a rybářských úspěchů přeje Tomáš a Vláďa.
Odpovědět
:-)Šťastný Nový rok,veselé vánoční svátky,bohatého ježíška, hodně zdraví,bohaté úlovky a loď s garáží přeje Respi a respi..8-)
Odpovědět
Zdraví, štěstí, lásku a pohodu po celý nový rok 2016 Vám přeje Aleš
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...