Vážení přátelé, kolegové, kamarádi a rybáři vůbec, dovolte mi, abych začal toto vlákno a popřál Vám za sebe a Jiřana vše nej, nej do nové sezóny.
Vážení přátelé, kolegové, kamarádi a rybáři vůbec, dovolte mi, abych začal toto vlákno a popřál Vám za sebe a Jiřana vše nej, nej do nové sezóny.
Přeji všem uživatelům a návštěvníkům hezké Vánoce,od Ježíška něco do Norska a v celém roce 2015 pevné zdraví Vám i blízkým,splněná přání
a krásné rybářské zážitky nejen na severu.Přání také majitelovi tohoto webu a díky za tyto stránky a prostor k diskuzi.
Odpovědět
Dovolte, abych se také připojil s přáním všeho dobrého všem dobrým lidičkám v novém roce a pod stromeček hodně dárků, klidu a úspěchů nejen rybářských.:-P
Odpovědět
I já, bych chtěl všem norkům i těm druhým popřát vše nej nej a hodně zdraví do r. 2015
Odpovědět
Také se přidávám,všem norkům přeji aby pod stromečkem našli další "nezbytnosti" do norska,a do Nového Roku hlavně zdravíčko,to ostatní přijde ...
Odpovědět
Lásku, zdraví, krásný lov, ať máte celý příští rok! Všem norkům a norkám jen to nej, nej, nej !!!
Odpovědět
[yt=2mv2PuN1MK8&list=yt]2mv2PuN1MK8&list[/yt]Veselé Vánoce a štastný nový rok přeje Dedek
Odpovědět
Přeji všem kamarádům Norkům veselé Vánoce a do nadcházejícího roku 2015 spoustu štěstí,zdraví,úspěchů a prutů ohlých k prasknutí .
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...