Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 85 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 11 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 86)
  • Autor
    Příspěvky
  • #49188
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

    Nechť zvony zvoní a srdce plesají,

    nechť svíce hoří a číše cinkají,

    ať šťastný je váš každý krok,

    přeji krásné Vánoce

    a úspěšný nový rok.

    Hodně zdraví a nejen rybářských úspěchů přeje

    Janka

    #49193
    vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

    Veselé vianoce a v Novom roku 203 pevné zdravie, veľa úspechov a krásne ryby.

    #49194
    dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

    [yt=eZGQlrnuWX4=yt]eZGQlrnuWX4[/yt]Hodně zdraví a nejen rybářských úspěchů přeje Dedek

    #49195
    elem
    Účastník
    (200 odpovědí)

    #49196
    Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

    Taky přeji všm Norkům příjemné prožití Vánočních svátků a do nového roku hodně zdraví, štěstí a v Norsku to přádně vyklepte (ryby).

    Michalovi brzké uzdravení už se těším na pokec.:-D8-O

    #49199
    elem
    Účastník
    (200 odpovědí)

    Všem ještě jedno přání

    #49200
    Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

    #49215
    kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

    #49219
    kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

    Kolegové. Ještě před novým rokrm jsou vánoce a k nim patří kapr. Mám za úkol koupit velkého. S tím nemám problém. Jen se chci zeptat. V TV jsem viděl, nebo jsem to někde slyšel, že se mají ve vykoštěném kaprovi prořezat ty části v nichž jsou kůstky ve tvaru Y. Nikdy jsem to nedělal. Je pravda, že ty kůstky se opravdu tímto způpobem eliminují? Nevím.

    #49220
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

    #49221
    kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

    Protože někteří z Vás loví i kranasy, musím přidat i je.

    #49222
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

    To Kim: je to tak, horní část řízku nařež po 5 mm ve směru velkých kostí fileťákem, proříznutí skrz pokud stahuješ kůži se neboj, trojobal to podrží pohromadě. Vůbec ty kousíčky kostí neucítíš. Základ je rozřezat ty kůstky na velikost kolem těch 5 mm a méně.

    #49224
    mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

    To Kim,já když občas dělám kapra tak jej proříznu jak píše Step,akorát jej nesmažím v trjobalu ale přímo na oleji(paprika,mouka,kmín) a zdá se mi že olej pak zničí i ty menší prořízlé kůstky(ne všechny).Zkoušel jsem máslo ale to nemá takovou teplotu a kůstky zůstanou…

    Takto připravuji i jiné ryby-okoun,cejn,štika a rodinka už nemusí vybírat malé kostičky kterých se tolik obávaly.

    #49226
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

    To mikulcak: okoun na kmíně upraženej na oleji nebo sádle, tam kosti opravdu nehrozí.

    #49232
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

    To Kim, máš nádherné PFka, osobně jsem všechny ty ryby potkal při šnorchlování a byla to paráda. Dokonce jsem se dnou připletl na útes, kde měli kranasové sehnané ryby do tzv. trychtýře. Neustále kroužili kolem nich a sem tam to některý nevydržel a projel hejnem na příč a ulovil si rybu. Velké překvapení bylo, že zespod na tyto ryby asi 15cm útočilo asi 1O rejnoků. Mám to vyfocené, zkusím najít tu fotku, fantastická podívaná.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 86)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...