Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pevnostní kroužky

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lupen a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    Hucho
    Účastník
    (58 odpovědí)

Vrátili jsme se z Vesterálů a totálně jsme vybouchli na kroužky. I 15kg tresky nám natahovali kroužky, kde na sáčku bylo uvedeno, že jsou na 60kg. Máte vyzkoušeneé nějaké kroužky, které vydrží 20kg ryby, abych je nemusel každý den kotrolovat a měnit?

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

To mě děsí. Za týden jedeme na sever a kroužků mám několik o kterých píšou že jsou pevnější než šňůry co mám namotány…

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Vrátili jsme se z Vesterálů a totálně jsme vybouchli na kroužky. I 15kg tresky nám natahovali kroužky, kde na sáčku bylo uvedeno, že jsou na 60kg. Máte vyzkoušeneé nějaké kroužky, které vydrží 20kg ryby, abych je nemusel každý den kotrolovat a měnit?

ahoj. Kup si ploche krouzky Daiwa. Ty nenatahnes ani tankem. Mam je odzkousene. Honzak

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

🇳🇴🇳🇴

raduz
    Účastník
    (39 odpovědí)

Tady ty máme vyzkoušené loni na Soroy. Bez problémů a za dobrý peníze.           CZK 149.93  17%OFF | 2019HOT fishing split rings 5MM–16MM fishing accessories quantity:100pcs/lot high quality 304 stainless steel choose size!!!

https://s.click.aliexpress.com/e/rJp5WSd

Lupen
    Účastník
    (101 odpovědí)

Tento kroužek nasadíš a přijdeš o něj až ho utrhneš s pilkrem. Nic kontrolovat nemusíš, prostě se nenatáhne.

http://www.topfishing.eu/vyhledavani/vyhledej.htm?search=krou%C5%BEek+monster

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pevnostní kroužky

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...