Prosím o doporučení. Koupili byste si Shimano stradic 2500 nebo Penn Slamer 260? Předem děkuji za rady.
Prosím o doporučení. Koupili byste si Shimano stradic 2500 nebo Penn Slamer 260? Předem děkuji za rady.
to Naki:ahoj,jednu Ticu sem koupil před 8lety,uf zapoměl sem jak se menuje,no spíš si teď ráno nemůžu vzpomenout,ale je to 4000,večer Ti to sem hodím,šlape do dnes.
Druhou sem koupil před dvěma léty Tica Libra a ta je taky super,sem s nima taky spokojen,tak jak s Penn.
Odpovědět
to 1969: Mám jednu 420ssg a jednu 450ssg. U té menší mám ten stejný problém co ty,jak jsi to řešil? Ale doufám,že se překlapěč jen nejak sešteluje. Jinak 450 chodí jak hodinky.
to šroubek: Měl jsem Tica Camry 4000,byla super,ale udešla do věčných lovišť. Teď už mi zůstala jen Libra SA 3500.
Naki
Odpovědět
to naki: Měl jsem spina na servisu u Michala, vyměnili perko překlapěče, promazali ho a už zase šlape, jak má. Moc na něj už nechytám, protože jsem neodolal a koupil si Slammer 360 a to je jinej příběh. Spina mám už jen jako záložáka.
Odpovědět
Slammer 360 je dobrá volba. Stejne tak Ryobi Applause. Mám oba, šlapou bez problému už několik let.
Odpovědět
Já myslím že je vše o tom jak se o naviják staráme,když ho po každém příjezdu z moře dáme na chvíly do sladké vody aby se sůl z moře ruzpustila tak vydrží dlouho každý krom plasťáků samozřejmně,mám 2 roky slamery 360 a 460,jsou dobrý ale sůl je sviňa,360tka mě ke konci pobytu začala drhnou,asi se do ložiska dostala mořská voda,já jej totiž každej den nekoupal ve sladký vodě,jen při odjezdu domů,a to je asi málo....
Odpovědět
Já se musím přiznat,že během zájezdu se o navijáky moc nestarám,vycházím z toho,že v Norsku pořád prší :-D .Akorát o elektrický,i když na něj skoro nechytám. Jsou i jiné značky vyhovující lovu v Norsku,jde i o to,na co jsme zvyklí,na co máme :-( .Ale vyhýbal bych se spodní brzdě,přední je odolnější.
Odpovědět
Osobně použivám v Norsku jen navijáky a pruty PENN/WFT a u nás zase nebo ve Švédsku a v Španělsku Shimano.
Penn/WFT je do Norska určitě lepší volba než Shimano.
Pozdrav, Kormoran:-P
Odpovědět
Mám jen to nejlepší od Shimano, tzn. i Stellu, ale PENN vydrží více.
Pozdrav, Kormoran:-P
Odpovědět
???? Který Penn? A co s tou Stellou děláš,že nevydržela? Pro ilustraci
Odpovědět
To ZM:
Mám Spinfisher SSG430 od PENN a jsem absolutně spokojený s nim, protože je lehký a vydrží vše. Kromě toho jsem nepsal, že Stella nevydržela, ale že PENN vydrží více.
Pozdrav, Kormoran:-D
Odpovědět
Víc čeho? Víc ryb, víc větších ryb, horší zacházení ... nebo víc kořaly?
Odpovědět
To Kormoran - srovnáváme nesrovnatelné a diskuze je zbytečná,lepší by bylo se přesunout do chatboxu.Důležité je,že se ti s tím chytá dobře a Shimano Stella necháme pro ty,kteří na ní mají.Předtím mi to vypadlo
Odpovědět
To milos: Podívej se, když mám sebou v Norsku Shimano a to je jedno, jestli Stellu nebo Rarenium, potom musím i mít v kuříku olej na mazání a to se mi s PENNem ještě nestálo!
Proto říkám, že PENN vydrží více!
Pozdrav, Kormoran8-)
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...