Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 10°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Penn Slammer 460 Made in USA

Udělal jsem si radost. Dalo to práci, více než 1/2 roku, ale stálo to za to.

Odpovědět

[citace]zdeneko napsal: Udělal jsem si radost. Dalo to práci, více než 1/2 roku, ale stálo to za to. [/citace]A na kolik tě přišel?

Zhruba 4000,- se clem.

Možná, že se špatně dívám a nebo mi něco uniklo, ale v "Ryby-Rybky-Rybičky" ho mají cca za 2300,-- Kč + 100 Kč poštovné.:-|

[citace]husky19 napsal: Možná, že se špatně dívám a nebo mi něco uniklo, ale v "Ryby-Rybky-Rybičky" ho mají cca za 2300,-- Kč + 100 Kč poštovné.[/citace]Ale asi ne made in USA.

Jo jo to je made in china:-D:-D:-D

Dostal jsem do ZERPU 2 ks na bazar.360+460 made in usa + náhradní cívky po 1.500.- 1 ks !!!!!!!!!! A vypadaj že něco ještě nachytaj!

[citace]zerp napsal:

Jo jo to je made in china

Dostal jsem do ZERPU 2 ks na bazar.360+460 made in usa + náhradní cívky po 1.500.- 1 ks !!!!!!!!!! A vypadaj že něco ještě nachytaj![/citace]

Tak tomu už rozumím víc. Prostě ne každý obchod se povede. Asi jsme to zažili všichni.

Minulý týden jsem koupil na ebay v Německu Penn Spinfisher 450 SSV 4500 za 83,-- EUR a za 8,90 EUR mi ho chlapík poslal až domů. Sice psal, že posílá pouze Deutschlad, ale díky mému vysoce pozitivnímu feedbacku mi sám navrhl, že to pošle.

Tak doufám, že s ním bude na Soroya co brzdit. :-D:-D:-D:-D:-D

Pokud mě matematika neplete, tak stojí 2x tolik co prodávaný normálně s nápisem Made in China. To mi chcete někdo tvrdit, že ten z USA je 2x lepší??? A teda že 2x vyšší cena a problém se zárukou (reklamací) je opodstatněný oproti kusu, který se dá běžně koupit u nás v krámě?

Nikdo nic netrvrdí. Cenu jsem znal, a jsem za ni rád. Je to pro mě spíš sběratelský kousek. Ale je jiný, už při prvním vzití do ruky. Reklamece se nebojím. I kdyby se něco stalo, což je velmi málo pravděpodobné, tak náhr. díl stojí několik dolarů. Jestli jsem, ale řešil náhr. díl, tak to bylo 1x na Slammer made in China.

Zdeneko, omlouvám se za asi nevhodnou poznámku o ceně. Přitom bývám stejný jako ty. Když se mi něco líbí, tak si to koupím a neřeším cenu.

:-?:-?:-?

Husky v pohodě. Hlavně ať už jsme tam. Dneska za 24.

[citace]zdeneko napsal:

Husky v pohodě. Hlavně ať už jsme tam. Dneska za 24. [/citace]

Už se tam také vidím. Dnes 32!!!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!