Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel pirko a poslední změna proběhla před 12 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 24)
  • Autor
    mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Chtěl bych se zeptat rybářů, kteří mají novou verzi Slammeru vyrobenou v Číně, jestli jsou s ní spokojeni? Někdo říká, že už to není made in USA a kvalita utrpěla. Zase ta cena, oj láká mě to, jak sviňa, ale nechci koupit sračku. Jaké máte zkušenosti s Penn made in China?

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Letos jsem jej měl na Titranu. Máme i USA i Čínu. Jsou stejné. Teď je otázka jestli USA není čína. To to nikdo nezaručí. Nálepku umí přelepit kdokoliv.

Heinz
    Účastník
    (113 odpovědí)

Mám číňana 2 roky, chytám na něj i u nás, takže je v provozu celou sezónu. Za mě ti ho mohu doporučit. Dobrej celokovovej naviják za dobrej preis a vydrží opravdu hodně.

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Mám 2 číňany (460 a 560) oba fungují bezvadně, dle mého názoru netřeba se jich obávat. Když budu kupovat další smekací naviják zas to bude slammer.

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

A co si myslíte o novém smekacím navijáku Penn Battle. S ním někdo zkušenosti nemáte? Chytá s ním tady ze stránek Michal, ale jinak jsem o nikom neslyšel …

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Necejtím se bejt znalcem, battla nemám a nechytal jsem s ním, ale můj dojem z něj je že vzniknul za účelem uspokojit zákazníka kterej neváhá utratit podstatně víc peněz jen aby mohl mít něco extra s čím se může předvádět. Nemyslím si že by běžnému uživateli přinášel nějakou hodnotu která by slammera významně převyšovala. Pokud se pletu klidně mě opravte :o)

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Rád bych opravil: Battle se prodává za cca stejnou cenu jako Slammer a to jenom proto, že Slammer zlevnil o cca 15%. Jinak by byl Slammer dražší.

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

zdeneko: Tak tak 😉

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

Kde sa dajú čínske Penny kúpiť?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)
    MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

zdeneko napsal:

Rád bych opravil: Battle se prodává za cca stejnou cenu jako Slammer a to jenom proto, že Slammer zlevnil o cca 15%. Jinak by byl Slammer dražší.

Kde se dá pořídit Battle za cenu Slammera? Díval jsem se u Michala a nevidím ho ani v nabídce. Na netu jsem našel cenu něco kolem 4.000 Kč. Kdyžtak pošli SZ. Díky

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Podívej se sem:

http://www.amazon.com/Penn-Battle-Line-Capacity-Bearings/dp/B00474HHT2/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1321300512&sr=8-5

nebo na ebay jich je hromada.

Běžně 85 – 90 dolarů.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 zdeneko

Myslel jsem si to, že máš cenu z venku. Jen jsi zapoměl příst dopravné, daně a clo. Pak se dostaneš na zhruba ty 3.500 – 4.000 🙁

Z Anglie je cena 99 liber (Penn Battle Spinning reel 3000) a ten se mi zdá dost malý (cca 157 m 0,25)

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

Kdyby se neplatilo clo a dph jako loni tak by se to ještě vyplatilo koupit na ebay ale ted už ne,nejlevnější teď vyjde komplet(clo,poštovné a dph) asi na 160 dolarů… Také se musí zohlednit to že reklamace v cizině je problematická,poštovné dražší a také není jistota zda prodejce reklamaci uzná takže můj závěr je jasný,koupit to u nás 😛

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

To mě nedošlo, já si to, když potřebuju, nechám dovézt přímo, takže za cenu která je tam. Jenom pro doplnění- kolik je teď clo a daň?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 24)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...