Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 49)
  • Autor
    Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Není na tuhle gramáž prutu ta 360 zbytečně velká?260 by měla stačit.ta sestava by myslí byla vyváženější.

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

pro shark:

Konzultoval jsem to s módnim návrhářem.Musíš ještě doplnit otázku,píšeš že měříš 180-v pase nebo na vejšku a pak ještě kam ty hadry potřebuješ,jdeš na ples a nebo kydat hnuj-to stačej tepláky.Ahoj Otta.

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Na vláknu “pilkery vyrobené ze železa” jsem dal dotaz a toto je odpověď–Otto není jedinej důvod proč kupovat Slamer 260 místo 360. Jsou zhruba stejně těžšké, ale na 360ku se ti vleze o 50 metrů více šňůry, teda podle tloušťky, a to se ti může někdy setsakra hodin.–Tak nevim.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Nejlíp by ti asi poradil Michal.ten to má všechno ošahané a hodně na ně nachytal.je tam rozdíl 20g ale taky je ta 360 mohutnější.

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Radyn:

Dík ,zatim mám dost času-jedu září-tak holt budu pátrat.Ahoj.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Já mám 360ku na prutě Penn Charisma 50-190g a sem s tím spokojený..Namotal sem na něho pletenku 0.18 17.6kg cca 240m

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

kodl1 napsal:

Chtěl bych se zeptat jakou šňůru popřípadě vlasec namotat na tento naviják.Díky za odpověďi.

Já ho používám s touto pletenkou

http://www.topfishing.eu/vlaceci-pletenka-stren-sonic-0-18mm-17-6kg-270m-topfishing.html

Na větší ryby používám 460 a tuto pletenku

http://www.topfishing.eu/pletenka-wft-penn-0-25mm-39kg-300m-topfishing.html

Na vlasec nechytám, protože se natahuje jako guma.

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Radyn napsal:

Není na tuhle gramáž prutu ta 360 zbytečně velká?260 by měla stačit.ta sestava by myslí byla vyváženější.

Na tuhle gramáž prutu je právě ta 360 tak akorát. Na tenhle prut bych já dal tak 15-20 lb pletenku a té se ti na 260 vejde tak 170 metrů a to je podle mě málo. Někdo chytá i s 80 metry, já, ale chci mít na navijáku min 200 metrů. Rozdíl mezi něma je opravdu v podstatě jen velikost cívky. 20 gramů je naprosto nevýznamná hmotnost, kterou v ruce nepoznáš. Já měl 260 dvě a přešel jsem na 360. Ty mám teď a mám na nich 20lb a 15lb pletenku, a na další cívce mám 0,25 Stroft, to mám na chytání ze břehu.

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

otta napsal:

Tu debatu jsem asi rozhejbal já,ptal jsem se na konkrétní šnůru a metráž.Ta otázka asi blbá neni,blbější by bylo když bych se ptal co na to mám namotat bez udání prutu.Jinak ten Slamer 360 chci na Charisma senso pilk 30-120gr.

ne, prave ze ta puvodni otazka znela ,,Chtěl bych se zeptat jakou šňůru popřípadě vlasec namotat na tento naviják.Díky za odpověďi.,,:-D

Ale to je opravdu jedno,v dalsich diskusich se objevili jiz konkretne sestavy pro danne druhy lovu;-)

jo norsko neznam,ale i tak mi prijde ze tadu docela casto radi lidi spis ze skusenostama z pstruhovych rek nez more.

Poradit na more cokoli mensiho nez 360(hroznej prcek) je proste anarchie8-O

PS.

Jo a poradi nekdo mne?

Penn senator 6/0, Chtěl bych se zeptat jakou šňůru popřípadě vlasec namotat na tento naviják.Díky za odpověďi.:-D:-D:-D:-D:-D

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 shark

Podle toho co pises o lovu na mori, tak jedine ocelove lano o prumeru 15 mm

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

MifakM napsal:

2 shark

Podle toho co pises o lovu na mori, tak jedine ocelove lano o prumeru 15 mm

Nebo prádelní šnůru:-P:-P:-P

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

tak panove moc ste mi nepomohli…pradelni snuru tady neznaj(asi si ji necham poslat),a to lano se nechce nejak ohejbat pri navijeni 😯

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

shark napsal:

tak panove moc ste mi nepomohli…pradelni snuru tady neznaj(asi si ji necham poslat),a to lano se nechce nejak ohejbat pri navijeni

Mas asi na to lano malej multik… chce to poridit o neco vetsi

:-D:-D:-D

Treba tohle :

:-D:-D:-D:-D

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

tohle mam na aute:-D,ale dobrej napad…jen to lano je tensi nez si psal….

jinak tady by se na to ryba doopravdy chytnout dala8-)

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

jo a pradelni snura se docela osvedcila:-D[yt=3I0n0mBw1_E=yt]3I0n0mBw1_E[/yt]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 49)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...