Zdravim, mate niekto skusenosti s PENN INTERNATIONAL BRAID snurov?
0,14 mm - 13,4 kg
0,17 mm - 19,2 kg
[obrazek=]
Zdravim, mate niekto skusenosti s PENN INTERNATIONAL BRAID snurov?
0,14 mm - 13,4 kg
0,17 mm - 19,2 kg
[obrazek=]
A este jedna -
WFT Plasma
0,10 - 12kg
0,12 - 14 kg
0,18 - 22 kg.
S WFT mam nie prilis dobre skusenosti, dokonca som niekde na nemeckom fore cital, ze stara WFT pri deklarovanej nosnosti 10 kg pustala uz pri 6 kg. Plasma je novinka.
Odpovědět
Ahoj, WFT používám, stejně tak SpiderWire, ale do Norska po zkušenostech nevozím menší průměry než 0,17. Bez rozdílu ve značce stačí malé opotřebení a člověk kvůli tomu zbytečně přijde o pěknou rybu (nebo nástrahu). Přeci jenom se většinou chytá na větších hloubkách než u nás při vláčení.
Odpovědět
[citace]erg napsal:
Ahoj, WFT používám, stejně tak SpiderWire, ale do Norska po zkušenostech nevozím menší průměry než 0,17. Bez rozdílu ve značce stačí malé opotřebení a člověk kvůli tomu zbytečně přijde o pěknou rybu (nebo nástrahu). Přeci jenom se většinou chytá na větších hloubkách než u nás při vláčení.[/citace]
Ahoj,
Ja zas naopak. 2 sezony do zadu sa mi stalo toto:
Boli sme na clne dvaja, rovnake nastrahy, rovnaky sposob vlacenia dokonca sme nastrahy nahadzovali cca 2-3 m od seba. Pocet zaberov kolega:ja - 18:1. Rozdiel? Hrubka snury. On 0,12 ja 0,20.
Odpovědět
Igorko s rozdílem záběrů v závislosti na tloušťce šňůry bych souhlasil. Co se týče značky tak nejraději mám veškeré pavouky
Odpovědět
Můžu potvrdit, že SpiderWire je dobrá šňůra,loni jsme je zkoušeli a dobře fungovaly.
Odpovědět
My je používáme už asi 5 let a nic lepšího jsem zatím neměl. A na barvě nezáleží. Já mám růžovou kluci bílou nebo camouflage a rozdíl v potu záběrů jsme nepozorovaně. Možná znatelné vede bílá. A ještě jsme velice spokojeni s Berkley Whiplash také v různých barvách
Odpovědět
Před 2 lety jsem si kopil WFT a zatím jen dobrá zkušenost, co se týká PENu nemůžu sloužit, a SpederWire to je podle mě jasná volba, jsou špičkové.
Odpovědět
Spider je špičkový ale Whiplash hlavně v provedení crystal ho dle mé zkušenosti ještě předčí. Je ale taky o něco málo dražší
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
My je používáme už asi 5 let a nic lepšího jsem zatím neměl. A na barvě nezáleží. Já mám růžovou kluci bílou nebo camouflage a rozdíl v potu záběrů jsme nepozorovaně. Možná znatelné vede bílá. A ještě jsme velice spokojeni s Berkley Whiplash také v různých barvách[/citace]
Whiplash mam - zial nemam s nou dobre skusenosti. Stalo sa mi ze 0,12 mala miestami priemer v skutocnosti 0,18 - vlacim s nou na Or. priehrade. Ale "pavuky" skusim.
Odpovědět
S WFT - tie nosnosti fakt neplatia - stazuju sa na to na viacerych forach, len neviem najst test novej Plasmy od WFT
Odpovědět
Já Whiplash o průměru 0.08 používám na jemnou vláčku že břehu a ve spojení s prutem do 30g je zážitek tahat nějakého toho polaka :-P
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
Spider je špičkový ale Whiplash hlavně v provedení crystal ho dle mé zkušenosti ještě předčí. Je ale taky o něco málo dražší [/citace]Souhlasím,Whiplash pro mně nejlepší šňůra.Na vláčku letos 0.10mm.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...