Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

penn 260 USA

Prodám nový Penn 260 slammer made in USA ,včetně krabice a papírů. Cena dohodou H.

Odpovědět

A zase jedna blbost ! Jestli Vám příbuzný poslal naviják a na letáčku bylo napsáno made in China , tak bohužel máte naviják made in China ,, vlastně on už je v popelnici ,, .Jsem rád , že ten můj má na noze navijáku MADE IN USA a na papírech a na krabici PHILADELPHIA ,PA 19…-…. MADE IN USA. Jestli nevíte , tak USA navijáky mají jinak barevně cívku , oproti Chine . Jinak v jednom máte pravdu ,,China…prostě na houno. Hanny Ještě bych rád odpověděl kolegovi Navarchus , který mi nabízí za nový naviják USA , hluboko pod cenou Chiny . Tak nechápu kdo si tady dělá srandu a nikdo se mi nedivte , že na ty Vaše srandy nereaguji. Hanny

Nikdo si tu srandu z tebe nedělá. Stačí napsat hned v prvním příspěvku za kolik ho chceš prodat, a k dalším haďaburám by nedošlo. Napiš, za kolik je a kupec se najde. Vyfoť Papíry, kde je PHILADELPHIA ,PA 19 a buď v klidu. Dle mého se bude jednat o kousek starý cca 4-6 let. Protože 2 roky staré navijáky Penn Slammer se tvoří v číně.

Přesně tak jak píše David,

stačilo napsat cenu, nebo alespoń reagovat na situaci s nabídkama. Je to málo, zadat třeba nejnižší cenu a pod. Od 31.5. se tak nestalo, až když jsem napsal, že si kolega asi dělá srandu.  Uvedl jsem ,,asi,, a nebylo to myšleno zle.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!