Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Bazar penn 260 USA

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Autor
    hanny
    Účastník
    (2 odpovědí)

Prodám nový Penn 260 slammer made in USA ,včetně krabice a papírů. Cena dohodou H.

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

Ahoj ,

zkusíme dražbu dám 1000 Kč

David

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

tak jo …

dám 1200 Kč

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

1201

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

prihazuji 1205kč

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

1206

Cima
    Účastník
    (1 odpovědí)

1250,- Kdy bude dražba končit?

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Asi by to měl říct ,napsat hanny ….

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

ahoj , nechávám to na hannym, dávám poslední nabídku 1400 Kč

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

Ahoj  Hanny, tak jak to bude dál, chceš s tím něco dělat , nebo to necháváš tak ,

D

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

1500Kč

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Asi jsme tu kolegovi pro srandu. 🙁

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

Prodám nový Penn 260 slammer made in USA ,včetně krabice a papírů. Cena dohodou H.

A zase jedna blbost ,jestli máš k tomu org.papíry tak žádné made in USA.Já měla od příbuzného zaslaný  stejný a na druhé straně létáčku bylo psáno made in Čína:-) manžel ho vyhodil do popelnice, ale vytáhnu ho a pošlu vám ho gratis.

Co USA , to Čína …prostě na houno

hanny
    Účastník
    (2 odpovědí)

A zase jedna blbost ! Jestli Vám příbuzný poslal naviják a na letáčku bylo napsáno made in China , tak bohužel máte naviják made in China ,, vlastně on už je v popelnici ,, .Jsem rád , že ten můj má na noze navijáku MADE IN USA a na papírech a na krabici PHILADELPHIA ,PA   19…-…. MADE IN USA. Jestli nevíte , tak USA navijáky mají jinak barevně cívku , oproti Chine . Jinak v jednom máte pravdu ,,China…prostě na houno. Hanny

Ještě bych rád odpověděl kolegovi Navarchus , který mi nabízí za nový naviják USA , hluboko pod cenou Chiny . Tak nechápu kdo si tady dělá srandu a nikdo se mi nedivte , že na ty Vaše srandy nereaguji. Hanny

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

A zase jedna blbost ! Jestli Vám příbuzný poslal naviják a na letáčku bylo napsáno made in China , tak bohužel máte naviják made in China ,, vlastně on už je v popelnici ,, .Jsem rád , že ten můj má na noze navijáku MADE IN USA a na papírech a na krabici PHILADELPHIA ,PA 19…-…. MADE IN USA. Jestli nevíte , tak USA navijáky mají jinak barevně cívku , oproti Chine . Jinak v jednom máte pravdu ,,China…prostě na houno. Hanny Ještě bych rád odpověděl kolegovi Navarchus , který mi nabízí za nový naviják USA , hluboko pod cenou Chiny . Tak nechápu kdo si tady dělá srandu a nikdo se mi nedivte , že na ty Vaše srandy nereaguji. Hanny

Nikdo si tu srandu z tebe nedělá.

Stačí napsat hned v prvním příspěvku za kolik ho chceš prodat, a k dalším haďaburám by nedošlo.

Napiš, za kolik je a kupec se najde.

Vyfoť  Papíry, kde je PHILADELPHIA ,PA 19 a buď v klidu.

Dle mého se bude jednat o kousek starý cca 4-6 let.  Protože 2 roky staré navijáky Penn Slammer se tvoří v číně.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Bazar penn 260 USA

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...