Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu PÁTÝ SRAZ RYBOLOV NORSKO VE SPÁLOVĚ 16.3.2013

• Toto téma obsahuje celkem 1,059 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Doršák a poslední změna proběhla před 11 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 601. až 615. (celkem z 1,060)
  • Autor
    Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Ahoj děkuji VŠEM ZA NAPROSTO ÚŽASNOU AKCI ,která proběhla ve Spálově u Pérovky 😀 Jídlo super ,plznička a slivovoce tekly proudem ….

Ještě jednou obrovské díky Petrovi Haubeltovi ( Šroubek282,Pérovka :-))

Doufám ,že se snad zase všichni co nejdříve potkáme . A bylo by super ,kdyby se nám povedlo dát od více lidí fotky dohromady 8-)8-)8-)Kiki

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

007krivanek napsal:

Super sraz, nálada byla výborná.

Co Bob, ještě spí ?

My už jsme v Brně a Doršák v letadle letíc na Nilský okouny.

Dobře dojeďte.

P.S. Ráno tam ten Pasat nebyl.

Bob te pozdravuje Tome. Uz jsme na ceste do Praglu, vychlazenou Plzinku mame kazdy v ruce 🙂 🙂 🙂 Vylet se povedl :- D :- D

JiříK
    Účastník
    (3 odpovědí)

Fajn stravena sobota, dekuji

mensik
    Člen
    (30 odpovědí)

Taky se přidávám k názoru skvělá akce. Myslím že je rok od roku lepší a lepši.

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

Díky Šroubes za skvělou akci,moc se mi tam líbilo,nejvíc ta tombola:-):-):-):-D:-D:-D

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Taky ďík za super sobotu.bylo to báječné jídlo skvělé a hodně jsme se toho naučily.

KDO JE NEJKRÁSNĚJŠÍ KDO JE NEJKRÁSNĚJŠÍ !!!

:-D:-D:-D:-P:-P:-D:-D:-D

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Taky se připojuji s díky za super akci. Pérovka vše zvládl na jedničku,škoda jen,že už neviděl poslední přednášku Toma a Boba.

David nás večer dokázal všechny skvěle bavit, za to mu patří také velké dík. Už se těším,až si zase všichni hromadně zaspíváme spálovský hit.

Jsem rád,že jsem se mohl osobně setkat s tolika pohodovými lidmi.

P.S. Máro,pozdravuj našeho společného kamaráda ….

Naki

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Tak jsem taky dorazil ve zdraví po Spálově domů:-D a vy co jste se nemohli z nějakých důvodů zúčastnit se můžete těšit na pár cenzurovaných fotografií:-D:-D:-D:-D

Jiřan

P.S. Dobře zorganizovaná akce Šroubes:-D

aneb “krásná jen zem……”

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

mikulcak napsal:

Díky Šroubes za skvělou akci,moc se mi tam líbilo,nejvíc ta tombola

Bodejď by ne, když si vyhrál co si moh. :-P:-P:-P:-P:-P

Jinak i já se taky připojuji s díky Šroubkovi za super akci. Bylo to moc fajn. Tak teď nás všechny čeká naše milované Norsko. :-D:-D:-D:-D

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Můžete už někdo konečně smazat ten kbfotoservis ? To se vážně nedá číst a úplně to kazí celé diskuze.:-S

Díky

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

Tak jsem taky doma BOBE…….Trochu znaven , ale šťastnej že jsem byl ve Spálově , páč jsem poznal plno novejch kamarádů(NAKI atd.)a bylo nám všem super. Až si dáchnu tak napíšu víc, ale dáme jednu…..

Krásná je zem…………….:-D UKAŽ PÍ..:-D

Jsem moc rád že jsem alespoň malou částí přispěl k dobré náladě a že můžu kamarádit s lidma okolo RYBOLOVU NORSKO.

Děkuji a DOBROU…….8-O8-O8-O

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

mensik napsal:

Taky se přidávám k názoru skvělá akce. Myslím že je rok od roku lepší a lepši.

Myslím, že máš pravdu. Akorát si to neumím představit za pár let. To už to bude přímo dokonalé. :-P:-P:-P:-P:-P:-P

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

Kurňa…. já jsem BOB 😀 že jo TOME 😀

Ten kdo neví o co jde tak si myslí že jsme blázni co TOME ?:-D

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Zkráceně: SUPER!!!

Kdo nebyl, může jen litovat;-)

Kdybych měl poděkovat všem, co si to zaslouží, bylo by to na dlouho. Super lidi a super víkend:-):-):-)

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Jak jste si právě mohli všimnout, začínám od začátku. Je ze mě opět Nováček. Díky změně názvu naší CK již budu vystupovat pouze pod přezdívkou Došky. Stejně mě tak většina z vás zná. Ještě jednou díky všem za skvělou atmosféru na srazu ve Spálově.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 601. až 615. (celkem z 1,060)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu PÁTÝ SRAZ RYBOLOV NORSKO VE SPÁLOVĚ 16.3.2013

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...