Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › PÁTÝ SRAZ RYBOLOV NORSKO VE SPÁLOVĚ 16.3.2013
- Toto téma obsahuje celkem 1,059 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Doršák a poslední změna proběhla před 11 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#56306 15.3.2013 v 23:02Anonymní uživatelNeaktivní(83 odpovědí)
jelimane 🙂 poptej se tam 😀 je to uplně přesný vím kdo kdy a s kým 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=F9JBUwS8_O0 pust si tohle , lov do sítí a krabů mohu přidat , všichni jsou na srazu :-P:-P:-P:-P:-S tupci
#56308 15.3.2013 v 23:06Anonymní uživatelNeaktivní(83 odpovědí)[yt=F9JBUwS8_O0=yt]F9JBUwS8_O0[/yt]
kdo koho pozná :-D:-D:-D
#56311 15.3.2013 v 23:36kbfotoservis napsal: jelimane poptej se tam 😀 je to uplně přesný vím kdo kdy a s kým 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=F9JBUwS8_O0 pust si tohle , lov do sítí a krabů mohu přidat , všichni jsou na srazu tupci
Duku už ho zablokuj na toto tady nikdo z nás není zjedavej.chytat do sítí je pěkná dřina.zažil jsem to v aure s Hanzem domácím.dost pochybuju že by s tím pupkem vytáhl plnou sít ryb do lodě.
#56316 16.3.2013 v 0:18kbfotoservis
pisete: … vím kdo kdy a s kým 🙂
jo?? to by me taky zajimalo!! sem s tim a nesetrete podrobnostma! 😀 a jestli vite i za kolik!! to bude sila!!! zrovna asi tak jako to s tou mou emigraci :-D:-D
a s tim videem se opakujete … to uz tu bylo 😕
#56320 16.3.2013 v 0:45To kbfotoservis, přejeme ti všichni dobrou noc.
Sraz rybolovnorsko ze Spálova.:-)
#56321 16.3.2013 v 0:59Janko, zdravime ze Spalova :-D:-D:-D:-D
S blbosti nema cenu bojovat :-D:-D:-D:-D
#56323 16.3.2013 v 1:10Bohušu nespi,napiš ještě pár svých vulgarit,ať si o tobě udělá každý obrázek. Nás nedostaneš, na to jsi moc ubohý. Jinak si to tady ve Spákově náramně užíváme,a kromě pár našich kamarádů a kamarádek, nám tady nikdo nechybí. Budeme rádi,pokud by jsi se sem přihlásil, budeš mít možnost se zde i projevit, třeba přednáškou na téma mezilidských vztahů mezi rybáři.
Ještě jednou tě všichni zdravíme ze Spálova, místa báječného srazu přátel mořského rybolovu.
#56324 16.3.2013 v 5:30Mám za to,že lidé typu kbfotoservis tu nemají co dělat,léčí si pouze své komplexy a snaží se znechutit lidem,kteří na rozdíl od něho něco ví a umí,život.Stačí se podívat na jeho www stránky a člověk vidí,co je to za sebestředného primitiva metrického formátu.Je třeba ho zablokovat,ať už tady nemůže otravovat vzduch a urážet ty,kterým závidí jejich pohodu,nadhled a hlavně kamarády,kterých se mu evidentně nedostává…….a není se potřeba divit proč…..8-O8-O
#56325 16.3.2013 v 5:46kbfotoservis napsal:
jelimane poptej se tam 😀 je to uplně přesný vím kdo kdy a s kým 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=F9JBUwS8_O0 pust si tohle , lov do sítí a krabů mohu přidat , všichni jsou na srazu tupci
Na tom videu nevidím ani barevný kombinézy, ani elektro navijáky. To budou asi od tebe z rodiny, protože ty lidi nikdo z nás nezná-bohudík.
#56328 16.3.2013 v 7:08upir napsal:
Mám za to,že lidé typu kbfotoservis tu nemají co dělat,léčí si pouze své komplexy a snaží se znechutit lidem,kteří na rozdíl od něho něco ví a umí,život.Stačí se podívat na jeho www stránky a člověk vidí,co je to za sebestředného primitiva metrického formátu.Je třeba ho zablokovat,ať už tady nemůže otravovat vzduch a urážet ty,kterým závidí jejich pohodu,nadhled a hlavně kamarády,kterých se mu evidentně nedostává…….a není se potřeba divit proč…..
Upire diky, skvele jsi nas po probuzeni pobavil. Tvoje definice “sebestredny primitiv metrickeho formatu” je genialni, moc jsme se nachechtali. Ta aby si zaslozila i preklad do latiny. Vzdyt ty jsi objevil novy zivocisny druh, a to velice, velice vzacny, citajici bohudik jenom jeden exemplar :-D:-D:-D:-D:-D:-D
#56329 16.3.2013 v 7:10kbfotoservis napsal:
jelimane poptej se tam 😀 je to uplně přesný vím kdo kdy a s kým 🙂
Nauč se dávat sem odkazy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jinak chování řeznického psa
#56331 16.3.2013 v 7:27To all : No není zlatý ? 😉
#56333 16.3.2013 v 7:48to pafka:jsem rád,že jsem svou troškou přispěl k radostem dnešního dne,odpoledne se objevím na srazu…..:-D
#56334 16.3.2013 v 8:22I když věřím, že tam máte zábavy dost, zkusím to ještě trochu přiladit….:-D
#56335 16.3.2013 v 8:28upir napsal:
to pafka:jsem rád,že jsem svou troškou přispěl k radostem dnešního dne,odpoledne se objevím na srazu…..
🙂 :-). Nechces vzit ten novy zivocisny druh sebou – radi bychom se konecne neco priucili, abychom uz nebyli banda dementu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › PÁTÝ SRAZ RYBOLOV NORSKO VE SPÁLOVĚ 16.3.2013