Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

PÁTÝ SRAZ RYBOLOV NORSKO VE SPÁLOVĚ 16.3.2013

Přátelé,kamarádi,rybáři,rybářky,nadšenci Norska.

Čas běží strašně rychle a máme tu opět pozvání do Spálova.

Snažil sem se co to šlo a pozval nové zajímavé hosty.

Na ubytování je 40 míst v hotelu MARIA SKÁLA kousek od Spálova.

Jídlo sem se snažil připravit pouze dietní,prostě žádné hranolky a tuky.

Připravili sme pro Vás slosovatelné vstupné o hodnotné ceny,po skončení přednášek dokonce taneční zábavu všech žánrů..(do rána)

Vemte sebou manželky,přítelkyně,milenky,babičky,tety-zábavy bude pro všechny..

Veškeré podrobnosti rád zodpovím,změny budu hlásit zde...

Přihlášené účastníky budu dopisovat zde.

Kdo bude chtít přespat,tak spaní je se snídaní.

Nocleh mi taky prosím hlaste zde,stačí jméno a počet osob.

Těšíme se na všechny.

Šroubek

meil: sroubek282@seznam.cz

tel:731158394

Ještě jedno překvákpo:Pandion bude celou dobu akce moderátor...

upozornění:meil,který je na pozvánce,není správný,dostal se tam omylem.

Můj meil je - sroubek282@seznam.cz

Nejde to už tady opravit a za to se omlouvám..

Přihlášení hosté:

Sim - 1

Pafka - 6

Doršák - 1

Salmon - 1

Stipko - 5

Mara45 - 3

Honzak - 1

Naki - 2

Došky - 2

David - 1

Jedla - 1

Strak Michal - 2

Tereza - 3

RK - 1

Kikibut - 5

Step - 2

Mima - 4

Mikulčák - 2

Upír - 2

Peter -2

Richter Zbyněk - 6

Richter Mirek - 1

Pecháč - 3

Jaroslav Uhlíř - 1

Kostka Petr - 1

R.Antonov-5

Walig Eduard-4

Ondrej Hojstrič-3

Kuzník Jiří-1

007krivanek-1

Šindelka František - 1

Libor H. - 2

Skroban5 - 5

Dandy - 4

Štohl Josef - 2

Hatalčík Vlado-2

Dedo145

Vlastimil Havlas - 5

Radyn-1

Zecha Zdeněk-4

Karel-1

Odpovědět

jelimane :-) poptej se tam :D je to uplně přesný vím kdo kdy a s kým :)

pust si tohle , lov do sítí a krabů mohu přidat , všichni jsou na srazu :-P:-P:-P:-P:-S tupci

[yt=F9JBUwS8_O0=yt]F9JBUwS8_O0[/yt]

kdo koho pozná :-D:-D:-D

[citace]kbfotoservis napsal: jelimane poptej se tam :D je to uplně přesný vím kdo kdy a s kým :)

pust si tohle , lov do sítí a krabů mohu přidat , všichni jsou na srazu tupci [/citace]

Duku už ho zablokuj na toto tady nikdo z nás není zjedavej.chytat do sítí je pěkná dřina.zažil jsem to v aure s Hanzem domácím.dost pochybuju že by s tím pupkem vytáhl plnou sít ryb do lodě.

kbfotoservis

pisete: ... vím kdo kdy a s kým :)

jo?? to by me taky zajimalo!! sem s tim a nesetrete podrobnostma! :-D a jestli vite i za kolik!! to bude sila!!! zrovna asi tak jako to s tou mou emigraci :-D:-D

a s tim videem se opakujete ... to uz tu bylo :-?

To kbfotoservis, přejeme ti všichni dobrou noc.

Sraz rybolovnorsko ze Spálova.:-)

Janko, zdravime ze Spalova :-D:-D:-D:-D

S blbosti nema cenu bojovat :-D:-D:-D:-D

Bohušu nespi,napiš ještě pár svých vulgarit,ať si o tobě udělá každý obrázek. Nás nedostaneš, na to jsi moc ubohý. Jinak si to tady ve Spákově náramně užíváme,a kromě pár našich kamarádů a kamarádek, nám tady nikdo nechybí. Budeme rádi,pokud by jsi se sem přihlásil, budeš mít možnost se zde i projevit, třeba přednáškou na téma mezilidských vztahů mezi rybáři.

Ještě jednou tě všichni zdravíme ze Spálova, místa báječného srazu přátel mořského rybolovu.

Mám za to,že lidé typu kbfotoservis tu nemají co dělat,léčí si pouze své komplexy a snaží se znechutit lidem,kteří na rozdíl od něho něco ví a umí,život.Stačí se podívat na jeho www stránky a člověk vidí,co je to za sebestředného primitiva metrického formátu.Je třeba ho zablokovat,ať už tady nemůže otravovat vzduch a urážet ty,kterým závidí jejich pohodu,nadhled a hlavně kamarády,kterých se mu evidentně nedostává.......a není se potřeba divit proč.....8-O8-O

[citace]kbfotoservis napsal:

jelimane poptej se tam :D je to uplně přesný vím kdo kdy a s kým :)

pust si tohle , lov do sítí a krabů mohu přidat , všichni jsou na srazu tupci [/citace]

Na tom videu nevidím ani barevný kombinézy, ani elektro navijáky. To budou asi od tebe z rodiny, protože ty lidi nikdo z nás nezná-bohudík.

[citace]upir napsal:

Mám za to,že lidé typu kbfotoservis tu nemají co dělat,léčí si pouze své komplexy a snaží se znechutit lidem,kteří na rozdíl od něho něco ví a umí,život.Stačí se podívat na jeho www stránky a člověk vidí,co je to za sebestředného primitiva metrického formátu.Je třeba ho zablokovat,ať už tady nemůže otravovat vzduch a urážet ty,kterým závidí jejich pohodu,nadhled a hlavně kamarády,kterých se mu evidentně nedostává.......a není se potřeba divit proč.....[/citace]

Upire diky, skvele jsi nas po probuzeni pobavil. Tvoje definice "sebestredny primitiv metrickeho formatu" je genialni, moc jsme se nachechtali. Ta aby si zaslozila i preklad do latiny. Vzdyt ty jsi objevil novy zivocisny druh, a to velice, velice vzacny, citajici bohudik jenom jeden exemplar :-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]kbfotoservis napsal:

jelimane poptej se tam :D je to uplně přesný vím kdo kdy a s kým :)

Nauč se dávat sem odkazy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jinak chování řeznického psa

To all : No není zlatý ? ;-)

to pafka:jsem rád,že jsem svou troškou přispěl k radostem dnešního dne,odpoledne se objevím na srazu.....:-D

I když věřím, že tam máte zábavy dost, zkusím to ještě trochu přiladit....:-D

[citace]upir napsal:

to pafka:jsem rád,že jsem svou troškou přispěl k radostem dnešního dne,odpoledne se objevím na srazu.....[/citace]

:-) :-). Nechces vzit ten novy zivocisny druh sebou - radi bychom se konecne neco priucili, abychom uz nebyli banda dementu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.