Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu PÁTÝ SRAZ RYBOLOV NORSKO VE SPÁLOVĚ 16.3.2013

• Toto téma obsahuje celkem 1,059 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Doršák a poslední změna proběhla před 11 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 1,060)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Na pipu se vyprdni, kdyz tak privez radsi par sudu Prazsroje 12 :-D:-D:-D:-D

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kluci od Prahy…sjízdnost D1 až k nám je momentálně úplně v klidu.Nikde není uzávírka a ani nehoda…

Co se týká sněhu,tak D1 je na 1,takže v klidu..

Z Prahy je to 3h:14min.. 326km..

Zdendek
    Účastník
    (281 odpovědí)

JIMMI napsal:

Hlavně si sebou přibalte foťáky a propojovací káblíky – noťasy tam nějaké budou, tak ať se máme my, co musíme sedět doma máme na co on-line koukat!!!

Tak jsem Jimmi taky nakonec zůstal doma:-(

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Halo halo. Jsem u Máry45 a jdeme na hoďku na plzničku:-D To jsem já ZERP 8-O8-O8-O8-O Tak Šroubes co uhlíííííííí. :-E:-E:-E Já ho házet ASI NEBUDU :-D:-D:-D:-D

Tak čus okolo 18 00 8-)8-) Už musím………..PLZEŇ čeká….

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

mara45 napsal:

Halo halo. Jsem u Máry45 a jdeme na hoďku na plzničku To jsem já ZERP Tak Šroubes co uhlíííííííí. Já ho házet ASI NEBUDU

Tak čus okolo 18 00 Už musím………..PLZEŇ čeká….

Vše je OK…

Né že se po cestě prdnete!!!:-D:-D:-D

Vem si papuče..

JIMMI
    Účastník
    (531 odpovědí)

zdendek napsal:

Tak jsem Jimmi taky nakonec zůstal doma

Já vím, Zdenku – čumím tady na tu bednu skoro každou hodinu, o tvé neůčasti jsi psal už myslím, předevčírem Šroubkovi – měl jsem to hned z první ruky………:-? – teď už akorát záleží na parťákovi a kolektivu, aby nám zprostředkovali nějaké on-line zpravodajství, když už se nám vyhne nějaká ta klobáska a štamprlička s pokecem v družném objetí s kamarádama….:-D……což mi ale připomíná, že jsi to byl zrovna ty, který jsi mě chtěl jako vyštenkrovat k návštěvě Spálova ???:-D

Zdendek
    Účastník
    (281 odpovědí)

JIMMI napsal:

zdendek napsal:

Tak jsem Jimmi taky nakonec zůstal doma

Já vím, Zdenku – čumím tady na tu bednu skoro každou hodinu, o tvé neůčasti jsi psal už myslím, předevčírem Šroubkovi – měl jsem to hned z první ruky……… – teď už akorát záleží na parťákovi a kolektivu, aby nám zprostředkovali nějaké on-line zpravodajství, když už se nám vyhne nějaká ta klobáska a štamprlička s pokecem v družném objetí s kamarádama……….což mi ale připomíná, že jsi to byl zrovna ty, který jsi mě chtěl jako vyštenkrovat k návštěvě Spálova ???

To jsem tě štengroval a vídíš jak jsem dopadl:-D. Byl jsem na srazu v Prušánkách tak jsem si to aspoň tam užil

JIMMI
    Účastník
    (531 odpovědí)

JIMMI
    Účastník
    (531 odpovědí)

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

No jo, všici chlastjó a my musíme dělat.

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

PS já se picnu když vím kdo chytá na těchto fotkách do sítí a kdo na sádkách :-P:-P Máro pošli je do hajzlu idioty :-E:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

To Pafka jo a Pafko hele , když jsi napsal fotím na kompakt polozrcadlovku a někdy zrcadlovku :-P:-D:-D Dobrý myslel jsem že jako kritik fotek něco budeš umět ale je vidět že jsi nula 8-)NIKDY JSI NIC NIKOMU NEPRODAL natož nějakému médiu .Existují zrcadlovky a ty co s nima umí a pak Ti co mají fotáky pro dopravní nehody .NEEXISTUJE polozrcadlovka hlupáku :-D:-D:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

sroubek282 napsal:

Naki napsal:

Šroubek je fakt v klidu a má vše pod kontrolou.

neboj v klidu tě nenechám , přesně vím na foce z toho srazu KDO má sítě , kdo loví na sádkách , kdo moje sítě nabízí , je vidět jaký jsi Šroubku debil 😀 ale jestli chceš fakt super sít tak dej vědět 😀

jste jen party ožralů , co umí lovit na elektro navijáky , a chlastaj celý zájezd 😀 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (63 odpovědí)

kbfotoservis

No ty jsi se zase ukázal.

Je pátek, skončily seriály, máš popito víc než ti navrchu, máš hovno co na práci a zase rejpáš ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 556. až 570. (celkem z 1,060)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu PÁTÝ SRAZ RYBOLOV NORSKO VE SPÁLOVĚ 16.3.2013

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...