Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

PÁTÝ SRAZ RYBOLOV NORSKO VE SPÁLOVĚ 16.3.2013

Přátelé,kamarádi,rybáři,rybářky,nadšenci Norska.

Čas běží strašně rychle a máme tu opět pozvání do Spálova.

Snažil sem se co to šlo a pozval nové zajímavé hosty.

Na ubytování je 40 míst v hotelu MARIA SKÁLA kousek od Spálova.

Jídlo sem se snažil připravit pouze dietní,prostě žádné hranolky a tuky.

Připravili sme pro Vás slosovatelné vstupné o hodnotné ceny,po skončení přednášek dokonce taneční zábavu všech žánrů..(do rána)

Vemte sebou manželky,přítelkyně,milenky,babičky,tety-zábavy bude pro všechny..

Veškeré podrobnosti rád zodpovím,změny budu hlásit zde...

Přihlášené účastníky budu dopisovat zde.

Kdo bude chtít přespat,tak spaní je se snídaní.

Nocleh mi taky prosím hlaste zde,stačí jméno a počet osob.

Těšíme se na všechny.

Šroubek

meil: sroubek282@seznam.cz

tel:731158394

Ještě jedno překvákpo:Pandion bude celou dobu akce moderátor...

upozornění:meil,který je na pozvánce,není správný,dostal se tam omylem.

Můj meil je - sroubek282@seznam.cz

Nejde to už tady opravit a za to se omlouvám..

Přihlášení hosté:

Sim - 1

Pafka - 6

Doršák - 1

Salmon - 1

Stipko - 5

Mara45 - 3

Honzak - 1

Naki - 2

Došky - 2

David - 1

Jedla - 1

Strak Michal - 2

Tereza - 3

RK - 1

Kikibut - 5

Step - 2

Mima - 4

Mikulčák - 2

Upír - 2

Peter -2

Richter Zbyněk - 6

Richter Mirek - 1

Pecháč - 3

Jaroslav Uhlíř - 1

Kostka Petr - 1

R.Antonov-5

Walig Eduard-4

Ondrej Hojstrič-3

Kuzník Jiří-1

007krivanek-1

Šindelka František - 1

Libor H. - 2

Skroban5 - 5

Dandy - 4

Štohl Josef - 2

Hatalčík Vlado-2

Dedo145

Vlastimil Havlas - 5

Radyn-1

Zecha Zdeněk-4

Karel-1

Odpovědět

Na pipu se vyprdni, kdyz tak privez radsi par sudu Prazsroje 12 :-D:-D:-D:-D

kluci od Prahy...sjízdnost D1 až k nám je momentálně úplně v klidu.Nikde není uzávírka a ani nehoda...

Co se týká sněhu,tak D1 je na 1,takže v klidu..

Z Prahy je to 3h:14min.. 326km..

[citace]JIMMI napsal:

Hlavně si sebou přibalte foťáky a propojovací káblíky - noťasy tam nějaké budou, tak ať se máme my, co musíme sedět doma máme na co on-line koukat!!! [/citace] Tak jsem Jimmi taky nakonec zůstal doma:-(

Halo halo. Jsem u Máry45 a jdeme na hoďku na plzničku:-D To jsem já ZERP 8-O8-O8-O8-O Tak Šroubes co uhlíííííííí. :-E:-E:-E Já ho házet ASI NEBUDU :-D:-D:-D:-D

Tak čus okolo 18 00 8-)8-) Už musím...........PLZEŇ čeká....

[citace]mara45 napsal:

Halo halo. Jsem u Máry45 a jdeme na hoďku na plzničku To jsem já ZERP Tak Šroubes co uhlíííííííí. Já ho házet ASI NEBUDU

Tak čus okolo 18 00 Už musím...........PLZEŇ čeká....[/citace]

Vše je OK...

Né že se po cestě prdnete!!!:-D:-D:-D

Vem si papuče..

[citace]zdendek napsal:

Tak jsem Jimmi taky nakonec zůstal doma[/citace]

Já vím, Zdenku - čumím tady na tu bednu skoro každou hodinu, o tvé neůčasti jsi psal už myslím, předevčírem Šroubkovi - měl jsem to hned z první ruky.........:-? - teď už akorát záleží na parťákovi a kolektivu, aby nám zprostředkovali nějaké on-line zpravodajství, když už se nám vyhne nějaká ta klobáska a štamprlička s pokecem v družném objetí s kamarádama....:-D......což mi ale připomíná, že jsi to byl zrovna ty, který jsi mě chtěl jako vyštenkrovat k návštěvě Spálova ???:-D

[citace]JIMMI napsal:

zdendek napsal:

Tak jsem Jimmi taky nakonec zůstal doma

Já vím, Zdenku - čumím tady na tu bednu skoro každou hodinu, o tvé neůčasti jsi psal už myslím, předevčírem Šroubkovi - měl jsem to hned z první ruky......... - teď už akorát záleží na parťákovi a kolektivu, aby nám zprostředkovali nějaké on-line zpravodajství, když už se nám vyhne nějaká ta klobáska a štamprlička s pokecem v družném objetí s kamarádama..........což mi ale připomíná, že jsi to byl zrovna ty, který jsi mě chtěl jako vyštenkrovat k návštěvě Spálova ???[/citace]To jsem tě štengroval a vídíš jak jsem dopadl:-D. Byl jsem na srazu v Prušánkách tak jsem si to aspoň tam užil

No jo, všici chlastjó a my musíme dělat.

PS já se picnu když vím kdo chytá na těchto fotkách do sítí a kdo na sádkách :-P:-P Máro pošli je do hajzlu idioty :-E:-D

To Pafka jo a Pafko hele , když jsi napsal fotím na kompakt polozrcadlovku a někdy zrcadlovku :-P:-D:-D Dobrý myslel jsem že jako kritik fotek něco budeš umět ale je vidět že jsi nula 8-)NIKDY JSI NIC NIKOMU NEPRODAL natož nějakému médiu .Existují zrcadlovky a ty co s nima umí a pak Ti co mají fotáky pro dopravní nehody .NEEXISTUJE polozrcadlovka hlupáku :-D:-D:-D

[citace]sroubek282 napsal:

Naki napsal:

Šroubek je fakt v klidu a má vše pod kontrolou.

neboj v klidu tě nenechám , přesně vím na foce z toho srazu KDO má sítě , kdo loví na sádkách , kdo moje sítě nabízí , je vidět jaký jsi Šroubku debil :D ale jestli chceš fakt super sít tak dej vědět :-D

jste jen party ožralů , co umí lovit na elektro navijáky , a chlastaj celý zájezd :D :-D

kbfotoservis

No ty jsi se zase ukázal.

Je pátek, skončily seriály, máš popito víc než ti navrchu, máš hovno co na práci a zase rejpáš ?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.