Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

PÁTÝ SRAZ RYBOLOV NORSKO VE SPÁLOVĚ 16.3.2013

Přátelé,kamarádi,rybáři,rybářky,nadšenci Norska.

Čas běží strašně rychle a máme tu opět pozvání do Spálova.

Snažil sem se co to šlo a pozval nové zajímavé hosty.

Na ubytování je 40 míst v hotelu MARIA SKÁLA kousek od Spálova.

Jídlo sem se snažil připravit pouze dietní,prostě žádné hranolky a tuky.

Připravili sme pro Vás slosovatelné vstupné o hodnotné ceny,po skončení přednášek dokonce taneční zábavu všech žánrů..(do rána)

Vemte sebou manželky,přítelkyně,milenky,babičky,tety-zábavy bude pro všechny..

Veškeré podrobnosti rád zodpovím,změny budu hlásit zde...

Přihlášené účastníky budu dopisovat zde.

Kdo bude chtít přespat,tak spaní je se snídaní.

Nocleh mi taky prosím hlaste zde,stačí jméno a počet osob.

Těšíme se na všechny.

Šroubek

meil: sroubek282@seznam.cz

tel:731158394

Ještě jedno překvákpo:Pandion bude celou dobu akce moderátor...

upozornění:meil,který je na pozvánce,není správný,dostal se tam omylem.

Můj meil je - sroubek282@seznam.cz

Nejde to už tady opravit a za to se omlouvám..

Přihlášení hosté:

Sim - 1

Pafka - 6

Doršák - 1

Salmon - 1

Stipko - 5

Mara45 - 3

Honzak - 1

Naki - 2

Došky - 2

David - 1

Jedla - 1

Strak Michal - 2

Tereza - 3

RK - 1

Kikibut - 5

Step - 2

Mima - 4

Mikulčák - 2

Upír - 2

Peter -2

Richter Zbyněk - 6

Richter Mirek - 1

Pecháč - 3

Jaroslav Uhlíř - 1

Kostka Petr - 1

R.Antonov-5

Walig Eduard-4

Ondrej Hojstrič-3

Kuzník Jiří-1

007krivanek-1

Šindelka František - 1

Libor H. - 2

Skroban5 - 5

Dandy - 4

Štohl Josef - 2

Hatalčík Vlado-2

Dedo145

Vlastimil Havlas - 5

Radyn-1

Zecha Zdeněk-4

Karel-1

Odpovědět

Stepe, hlavně hodně zdraví a sexuální svěžesti:-P:-P:-P

Stepe, hodně nej zážitků, zdraví a štěstí.Kdyby ta sexuální svěžešt nebyla, neboj, je tu Arginmax...:-D:-D:-D

Jelikož je STEP už rozumnej chlap, Arginmax nepotřebuje protože ví, že to je stejně jen zbytečně prom...... čas :-D :-D Norsko je lepší, viď Pavlíku :-D :-D

to PAFKA,NAKI,HONZAK,v pátek Vás očekávájí u Zvoničky.

Honzaku,na tvé jméno jsou napsané pokoje.Naki,tam stačí říct Brno a Pafka - Praha,Pavel Němec...

Pafko u tebe nevím,jestli si dva nocležníci navíc z pátku na sobotu nebudou muset vzít karimatku,protože jsem buknul spaní pro dva,ale po tel.jsi mi potom volal,že dojedete 4.Ze soboty na nedělu je to v klidu..

Zítra tam ještě zajedu..co bych pro tebe neudělal..

Kdyby byl problém a nechtěli spát na karimatce z pátku na sobotu,tak budu hledat spaní ve Spálově,necháme tomu volný průběh,venku nikdo spat nebude!!!!!

A už mi v tom nedělejte bordel...!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nevím,kde dřív skočit ogařiska...

Těšííííííííííííííííííím se a moc...

Hlavně na ZERPA,který přivřel psovi ocas do dveří,když šel do sedmého patra(nejel výtah)...to byl jekot,právě jsem mu volal,když mu ten ocásek přivřel... :-D:-D:-D

[citace]kulik napsal:

Nazdar Péťo, tak když čtu co dobrého jsi připravil k jídlu, ta mi moc mrzí, že tam nebudu a tak si mi napiš jako prvního zájemce na sraz v roce 2014 a budu se snažit přesvědčit i Kima. Kluci, ať Vám to vše vyjde a je to minimálně tak prima jako to bylo v Praze. [/citace]

Kulííku,ty kluku jeden...omlovám se,za pozdní odpověď...

Tabe a Kima už jsem si právě zapsal na rok 2014!!!!!!

8-)8-)8-)

Šroubku ty kluku ocásek pejska je už v pořádku. Ale že kvičel co ? Už se moc na Spálov těším. Ještě odbouchám veletrh v Brně 7.-10.3. a pak už budu odpočívat na SRAZ RYBOLOV NORSKO . Jak jsem Tě poznal v Prague tak to bude zase prča. Pokud by se Ti chtělo do Brna tak mám pro tebe ubytování ZDARMA . Třeba se budeš nudit........8-O

[citace]zerp napsal:

Šroubku ty kluku ocásek pejska je už v pořádku. Ale že kvičel co ? Už se moc na Spálov těším. Ještě odbouchám veletrh v Brně 7.-10.3. a pak už budu odpočívat na SRAZ RYBOLOV NORSKO . Jak jsem Tě poznal v Prague tak to bude zase prča. Pokud by se Ti chtělo do Brna tak mám pro tebe ubytování ZDARMA . Třeba se budeš nudit........[/citace]

Bohužel nebudu,v sobotu jdu makat a v neděli mám taky ještě něco...:-(:-(:-(

U nás jsou právě střelby,tak to vidím,že se asi krásně vyspím,střelnice je cca 15km od Spálova...

OK.:-( Počkej ta střelba v pátek........................

to Šroubek:jak ti Pafka volal,tak dorazíme v šesti lidech.Pafka se synem,Hruša,zok,zerp a já.Vyrážíme 14-15 hod.Pafka ti to ještě určitě upřesní.

Teď jsem se vrátil z UCHA,které jsem zapijel Birelem.Už se těším na pivko u tebe...

Sroubku, diky. Uz je z tebe skoro milej a usluznej Prazak a ne zadna nafoukana a neochotna trubka ze Spalova :-D Jsi sikovnej kluk :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zitra jedu na severnu Moravu, tak se mozna ve ST nebo Ct zastavim na drb :-D

Děkuji všem za přání, jsem nechutně střízlivej... (ale v pátek to začne),:-E:-S:-D

to šroubek: Jak mi řekl dnes Pafka na uchu hlásím se na sraz od pátku. Dle zprávy uvedené výše, spaní na karimatce není problém.

zok

[citace]Pafka napsal:

Sroubku, diky. Uz je z tebe skoro milej a usluznej Prazak a ne zadna nafoukana a neochotna trubka ze Spalova Jsi sikovnej kluk

Zitra jedu na severnu Moravu, tak se mozna ve ST nebo Ct zastavim na drb [/citace]

OK v Ostravě jsem celý den...

[citace]zok napsal:

to šroubek: Jak mi řekl dnes Pafka na uchu hlásím se na sraz od pátku. Dle zprávy uvedené výše, spaní na karimatce není problém.

zok[/citace]

Ok,píšu si...spaní ještě dořešíme...

[citace]sroubek282 napsal: kulik napsal:

Nazdar Péťo, tak když čtu co dobrého jsi připravil k jídlu, ta mi moc mrzí, že tam nebudu a tak si mi napiš jako prvního zájemce na sraz v roce 2014 a budu se snažit přesvědčit i Kima. Kluci, ať Vám to vše vyjde a je to minimálně tak prima jako to bylo v Praze.

Kulííku,ty kluku jeden...omlovám se,za pozdní odpověď...

Tabe a Kima už jsem si právě zapsal na rok 2014!!!!!! [/citace]

Péťo, tak to jsi udělal dobře, neboť Kim včera na uchu přislíbil, že pokud budeme živi, tak určitě pojede a to už v pátek. Jsou na to svědci. Tak ať Vám to kluci vyjde a všeci to ve zdraví přežijete.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno