Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › PÁTÝ SRAZ RYBOLOV NORSKO VE SPÁLOVĚ 16.3.2013
- Toto téma obsahuje celkem 1,059 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Doršák a poslední změna proběhla před 11 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#54590 5.3.2013 v 10:52
Stepe, hlavně hodně zdraví a sexuální svěžesti:-P:-P:-P
#54597 5.3.2013 v 11:47Stepe, hodně nej zážitků, zdraví a štěstí.Kdyby ta sexuální svěžešt nebyla, neboj, je tu Arginmax…:-D:-D:-D
#54620 5.3.2013 v 15:16Jelikož je STEP už rozumnej chlap, Arginmax nepotřebuje protože ví, že to je stejně jen zbytečně prom…… čas 😀 😀 Norsko je lepší, viď Pavlíku 😀 😀
#54639 5.3.2013 v 19:00to PAFKA,NAKI,HONZAK,v pátek Vás očekávájí u Zvoničky.
Honzaku,na tvé jméno jsou napsané pokoje.Naki,tam stačí říct Brno a Pafka – Praha,Pavel Němec…
Pafko u tebe nevím,jestli si dva nocležníci navíc z pátku na sobotu nebudou muset vzít karimatku,protože jsem buknul spaní pro dva,ale po tel.jsi mi potom volal,že dojedete 4.Ze soboty na nedělu je to v klidu..
Zítra tam ještě zajedu..co bych pro tebe neudělal..
Kdyby byl problém a nechtěli spát na karimatce z pátku na sobotu,tak budu hledat spaní ve Spálově,necháme tomu volný průběh,venku nikdo spat nebude!!!!!
A už mi v tom nedělejte bordel…!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nevím,kde dřív skočit ogařiska…
Těšííííííííííííííííííím se a moc…
Hlavně na ZERPA,který přivřel psovi ocas do dveří,když šel do sedmého patra(nejel výtah)…to byl jekot,právě jsem mu volal,když mu ten ocásek přivřel… :-D:-D:-D
#54640 5.3.2013 v 19:17kulik napsal:
Nazdar Péťo, tak když čtu co dobrého jsi připravil k jídlu, ta mi moc mrzí, že tam nebudu a tak si mi napiš jako prvního zájemce na sraz v roce 2014 a budu se snažit přesvědčit i Kima. Kluci, ať Vám to vše vyjde a je to minimálně tak prima jako to bylo v Praze.
Kulííku,ty kluku jeden…omlovám se,za pozdní odpověď…
Tabe a Kima už jsem si právě zapsal na rok 2014!!!!!!
8-)8-)8-)
#54642 5.3.2013 v 19:32Šroubku ty kluku ocásek pejska je už v pořádku. Ale že kvičel co ? Už se moc na Spálov těším. Ještě odbouchám veletrh v Brně 7.-10.3. a pak už budu odpočívat na SRAZ RYBOLOV NORSKO . Jak jsem Tě poznal v Prague tak to bude zase prča. Pokud by se Ti chtělo do Brna tak mám pro tebe ubytování ZDARMA . Třeba se budeš nudit……..8-O
#54644 5.3.2013 v 19:40zerp napsal:
Šroubku ty kluku ocásek pejska je už v pořádku. Ale že kvičel co ? Už se moc na Spálov těším. Ještě odbouchám veletrh v Brně 7.-10.3. a pak už budu odpočívat na SRAZ RYBOLOV NORSKO . Jak jsem Tě poznal v Prague tak to bude zase prča. Pokud by se Ti chtělo do Brna tak mám pro tebe ubytování ZDARMA . Třeba se budeš nudit……..
Bohužel nebudu,v sobotu jdu makat a v neděli mám taky ještě něco…:-(:-(:-(
U nás jsou právě střelby,tak to vidím,že se asi krásně vyspím,střelnice je cca 15km od Spálova…
#54647 5.3.2013 v 19:58OK.:-( Počkej ta střelba v pátek……………………
#54648 5.3.2013 v 20:00to Šroubek:jak ti Pafka volal,tak dorazíme v šesti lidech.Pafka se synem,Hruša,zok,zerp a já.Vyrážíme 14-15 hod.Pafka ti to ještě určitě upřesní.
Teď jsem se vrátil z UCHA,které jsem zapijel Birelem.Už se těším na pivko u tebe…
#54649 5.3.2013 v 20:22Sroubku, diky. Uz je z tebe skoro milej a usluznej Prazak a ne zadna nafoukana a neochotna trubka ze Spalova 😀 Jsi sikovnej kluk :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zitra jedu na severnu Moravu, tak se mozna ve ST nebo Ct zastavim na drb 😀
#54663 5.3.2013 v 22:39Děkuji všem za přání, jsem nechutně střízlivej… (ale v pátek to začne),:-E:-S:-D
#54667 5.3.2013 v 23:07to šroubek: Jak mi řekl dnes Pafka na uchu hlásím se na sraz od pátku. Dle zprávy uvedené výše, spaní na karimatce není problém.
zok
#54670 6.3.2013 v 3:56Pafka napsal:
Sroubku, diky. Uz je z tebe skoro milej a usluznej Prazak a ne zadna nafoukana a neochotna trubka ze Spalova Jsi sikovnej kluk
Zitra jedu na severnu Moravu, tak se mozna ve ST nebo Ct zastavim na drb
OK v Ostravě jsem celý den…
#54671 6.3.2013 v 3:57zok napsal:
to šroubek: Jak mi řekl dnes Pafka na uchu hlásím se na sraz od pátku. Dle zprávy uvedené výše, spaní na karimatce není problém.
zok
Ok,píšu si…spaní ještě dořešíme…
#54676 6.3.2013 v 5:20sroubek282 napsal: kulik napsal:
Nazdar Péťo, tak když čtu co dobrého jsi připravil k jídlu, ta mi moc mrzí, že tam nebudu a tak si mi napiš jako prvního zájemce na sraz v roce 2014 a budu se snažit přesvědčit i Kima. Kluci, ať Vám to vše vyjde a je to minimálně tak prima jako to bylo v Praze.
Kulííku,ty kluku jeden…omlovám se,za pozdní odpověď…
Tabe a Kima už jsem si právě zapsal na rok 2014!!!!!!
Péťo, tak to jsi udělal dobře, neboť Kim včera na uchu přislíbil, že pokud budeme živi, tak určitě pojede a to už v pátek. Jsou na to svědci. Tak ať Vám to kluci vyjde a všeci to ve zdraví přežijete.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › PÁTÝ SRAZ RYBOLOV NORSKO VE SPÁLOVĚ 16.3.2013