Tady bude vkládat Láďa svoje poznatky z cesty nejen za rybami do Panamy.
Tady bude vkládat Láďa svoje poznatky z cesty nejen za rybami do Panamy.
A každý den TESTUJI RUM !!!!! Jsou BOMBA !!!!!:-) A spousty druhů......... Zítra se hraje tady kvalifikace MS PANAMA- KUBA fotbal !!!! To je velká sláva a budeme pít 2cetiletý !!!!!!!!
Odpovědět
[citace]zerp napsal:
A každý den TESTUJI RUM !!!!! Jsou BOMBA !!!!! A spousty druhů......... Zítra se hraje tady kvalifikace MS PANAMA- KUBA fotbal !!!! To je velká sláva a budeme pít 2cetiletý !!!!!!!![/citace]. :-D. Bacha na ledviny,jsou v těle jediný....!!
Odpovědět
[citace]zerp napsal:
A každý den TESTUJI RUM !!!!! Jsou BOMBA !!!!! A spousty druhů......... Zítra se hraje tady kvalifikace MS PANAMA- KUBA fotbal !!!! To je velká sláva a budeme pít 2cetiletý !!!!!!!![/citace]
OK, SŤAHUJEM SA :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
:-) Zdravím z cestování po Panamě. Zážitků mám jako za celý život dohromady. Cestuji napříč celou Panamou od Panama Citi až po Bocas Del Toro v Karibiku u hranic s Kostarikou Nyní jsem na ostrově v Karibském moři -Isla Carenero.
Něco jsem pochytal , ale věnuji se hlavně poznávání Panamy od hor Kordiler až po oba oceány-Atlantiký a Tichý. Vše vám budu vyprávět ve slavném Spálově na ještě slavnějším srazu NORSKÝCH RYBÁŘŮ a KAMARÁDŮ.
Zdravím v 7 oo ...... při pozorování východu slunce nad Karibikem.ZERP
Odpovědět
:-)
Vřele doporučuji cestu do Panamy. Díky rodině u které mám základní tábor máme novou cestu za poznáním otevřenou.
Každému rád pomůžu i poradím !!!!!!
Odpovědět
:-D
Vlajka provincie Chiriquí, kterou jsem dostal jako dárek ve městě Boquete pod horou Volcan Baru.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...