Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ostrov Donna – Donna Kommune – Nordland

• Toto téma obsahuje celkem 204 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 8 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 205)
  • Autor
    Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Včera jsme vyjeli za deště, snažili jsme se odjet mrakům…

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

…hodinové mrtvé situace se střídali i s euforií…

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

…pro mě osobně vyhrál nečekaně Zoom Gtail se světlým ocasem a světlou torpédovou hlavičkou…

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

…musíme převrátit spaní…jezdíme v noci a pak se nedá vstávat brzo…

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Hoope, krásné kousky, gratulace a v noci jezdíte proto, že máte víc záběrů a nebo, že je lepší počasí?:-)

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Hoop napsal:

…musíme převrátit spaní…jezdíme v noci a pak se nedá vstávat brzo…

Jsem rad ze vam to jde. Na Bakkanu taky chytaj polaky o 106. Preji peknou placicku:-D

Jarda-N
    Člen
    (45 odpovědí)

Teda Hoope ty jim tam zase dáváš za uši.

Jen to jsem sázej ať nám stále čekajícím se to krátí rychleji mimo jiné krásní poláčciiiiii.

čau Jarda

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

To Hoop Super clovece.Jen tem nemcum vytrete kocoura.U nas se taky moc divi,ze chytame na 80g pruty a krouti hlavami nad kleine gumifishe:-D:-D

Ale vysledky dokazuji,ze nejen pilkrem ziv je clovek.

Gratulace k rybam a jen tak dale.

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Kamarádi, předpovídají nám nějaký déšť nebo co, tak zvyšujeme aktivitu…Vrátím se k minulému dni a cesta na nové místa…řekl bych slovem klasika…nic zvláštního se nestalo, bednové ryby…a jenom ten tahalík vybočoval…poslal jsem ho Poseidonovi…toho bych fakt nezmasil…

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

To Kulík: jezdíme…jezdili jsme na noc, protože jsme to nastavili od prvního dne a to co tady vozili sousedi přes den tak jsme to vyhodnotili takto…zdál se nám noční výjezd zajímavější na větší ryby a samozřejmě romantikuuuu…ale další den byla změna…

To Dedo: Němci se umlátili sami, dnes ráno odjeli s tím, že to tady moc nejde a “malý” ryba…klasika pilkr a červená zelenina….mám to taky, ale hnije mi to už dlouho v bedně;-)

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Další den na Donně:

…tentokrát vstáváme dokonce ráno, dokoupit benál, navařit sendvidžis, uvařit cofeebrake a jde se honem na to…

Po nemastném neslaném začátku konečně nalézáme ty správné fleky…jooo vždycky nám to trvá 2-3dny, ale pak to stojí zato…

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

…a pak najdete ten správný poláčkový kopec a nechce se vám pryč…dokud to jde, jste jak u vytržení…

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

…taková pěkná “trojka” a okolo 10 a 30 a 80 a 12O…to je ono

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 205)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ostrov Donna – Donna Kommune – Nordland

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...