Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Ostrov Donna – Donna Kommune – Nordland

Zdravíme Vás z ostrova Donna, zavítali jsme na novou lokalitu(i když vzdálenou od Blomsoy či Vegy nedaleko) z cílem lokalizace místního rybího spektra.

Cesta proběhla bez problémů, tentokrát zkoušena směr na Goteborg a pak E45 směr Mora, Ostersund....

Do Goteburgu rychlá dálnice,pak první úsek E45 spíše norského typu (50/70/90) a od Mory už to jede "stovkou"

Z mého pohledu je jedno jet na Jonkeping nebo Goteburk(zkoušeno minulý rok)...

Odpovědět

Včera jsme vyjeli za deště, snažili jsme se odjet mrakům...

...hodinové mrtvé situace se střídali i s euforií...

...pro mě osobně vyhrál nečekaně Zoom Gtail se světlým ocasem a světlou torpédovou hlavičkou...

...musíme převrátit spaní...jezdíme v noci a pak se nedá vstávat brzo...

Hoope, krásné kousky, gratulace a v noci jezdíte proto, že máte víc záběrů a nebo, že je lepší počasí?:-)

[citace]Hoop napsal:

...musíme převrátit spaní...jezdíme v noci a pak se nedá vstávat brzo...[/citace]

Jsem rad ze vam to jde. Na Bakkanu taky chytaj polaky o 106. Preji peknou placicku:-D

Teda Hoope ty jim tam zase dáváš za uši.

Jen to jsem sázej ať nám stále čekajícím se to krátí rychleji mimo jiné krásní poláčciiiiii.

čau Jarda

To Hoop Super clovece.Jen tem nemcum vytrete kocoura.U nas se taky moc divi,ze chytame na 80g pruty a krouti hlavami nad kleine gumifishe:-D:-D

Ale vysledky dokazuji,ze nejen pilkrem ziv je clovek.

Gratulace k rybam a jen tak dale.

Kamarádi, předpovídají nám nějaký déšť nebo co, tak zvyšujeme aktivitu...Vrátím se k minulému dni a cesta na nové místa...řekl bych slovem klasika...nic zvláštního se nestalo, bednové ryby...a jenom ten tahalík vybočoval...poslal jsem ho Poseidonovi...toho bych fakt nezmasil...

To Kulík: jezdíme...jezdili jsme na noc, protože jsme to nastavili od prvního dne a to co tady vozili sousedi přes den tak jsme to vyhodnotili takto...zdál se nám noční výjezd zajímavější na větší ryby a samozřejmě romantikuuuu...ale další den byla změna...

To Dedo: Němci se umlátili sami, dnes ráno odjeli s tím, že to tady moc nejde a "malý" ryba...klasika pilkr a červená zelenina....mám to taky, ale hnije mi to už dlouho v bedně;-)

Další den na Donně:

...tentokrát vstáváme dokonce ráno, dokoupit benál, navařit sendvidžis, uvařit cofeebrake a jde se honem na to...

Po nemastném neslaném začátku konečně nalézáme ty správné fleky...jooo vždycky nám to trvá 2-3dny, ale pak to stojí zato...

...a pak najdete ten správný poláčkový kopec a nechce se vám pryč...dokud to jde, jste jak u vytržení...

...taková pěkná "trojka" a okolo 10 a 30 a 80 a 12O...to je ono

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.