Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel honzak a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Ahoj rybáři, tento rok mi ode?lo planetové soukolí na elektrice Ryobi, Výhradní dovozce mi řekl , ?e tento náhradní díl nebude!!!!!co? je hrozný přístup,ale nevadí mám ?ikovné lidi který mi náhradní díl vyrobí je?tě v lep?í kvalitě ne? je originál. Tak kdy? bude někdo potřebovat planetové soukolí tak mi napi?te na e-mail : kozak73@volny.cz nebo tel: 602309104 tak zatím ahoj Jenda

Glum
    Účastník
    (183 odpovědí)

Jestli jsi Ryobi chtěl opravit u Adlera z Dobru?ky, tak se nedivím, ?e sis musel poradit sám. Přístup hrozný a já i moji známí narazili na neochotu a absolutní nezájem. Ve?keré opravy /záruční/ nám vyúčtovali, ikdy? se jednalo evidentně o vadu materiálu. U Adlera platí: co si vyhádá? to má?. Pokud jsi jen slepá ovce následující stádo – zaplatí? v?echno!

masar
    Účastník
    (83 odpovědí)

Souhlasím s vý?e uvedeným.Přístup Adler Dobru?ka otřesný.

Neochota,nezájem,sliby a výmluvy.

Nic nespravovat,neotravovat a kupovat nové.

Navíc v prodejně není kdo by poradil.

jirka
    Člen
    (65 odpovědí)

Chtěl bych se zeptat jaká je ?ivotnost Ryobi elektriky, uva?uji o koupi a tento se mě zdá jako rozumná investice.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

já mám elektriku Ryobi 5 tým rokem a byla bez jediného problému . Jen leto?ní chytání na Loppě nevydr?ela nápor ryb. Na Ryobi je choulostivá jen jedna součástka a to planetové soukolí a to při velkém zatí?ení praskne a je multik nefunkční. Ale jinak bez elek.multíku jsi rybařinu u? ani neumím představit. Tento rok mi ode?el ji? zminovaný díl a musel jsem sáhnout po ručním Pennu a po hodině mi tak boleli ruce,?e jsem raději odlo?il prut s pilkrem a vzal jsem vláčák!!!! Tak zatím čau jenda

blesk
    Účastník
    (92 odpovědí)

Je to drahá hračka… CENZUROVÁNO od Sim

Pokud chcete toto téma, zalo?te si nové vlákno. Zde se dr?te tématu!

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Pro Blesk.

Blesku, zalo? si nové téma třeba ,, elektrika ano či ne ,, , ale v tomto tématu si radíme o opravách el. multiplikátorů. Nechci se tě nějak dotknout, ale respektuj obsahy témat. OK?

Heinz
    Účastník
    (113 odpovědí)

To Sim:

Odstraň přízpěvek provokatéra "blesk", a? zde nezasírá toto vlákno. Velice kladně zde hodnotím, ?e se tady nikdo do nikoho nenavá?í, jak tomu bývá na ostatních fórech.Udr?me si lidskou tvář!

Otto Hrabal
    Člen
    (5 odpovědí)

Ahoj, chtel bych se zeptat na udrzbu elektriky Ryobi – vycistit, promazat, jak casto a dela to nekdo ? O navijak se snazim starat dobre, pravidelne oplachovani sladkou vodou atd, dovnitr si netroufam a po trech navstevach Norska si myslim, ze by nejakou udrzbu potreboval.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Ahoj, údr?ba Ryobi by se měla dělat po ka?dám chytání v Norsku. Akorát teď jsem přijel ze servisu kde mi děl údr?bu. Je to v Praze v Hole?ovicích ulice Na Maninách hned vedle rybářských potřeb.Nebo pokud nejsi z Prahy tak kontaktuj Michala Simča majitele těchto stánek . Zatím Ahoj

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...