Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu oprava rybářského náčiní

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Frenky a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)
  • Autor
    Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Zliny máme 3 a makají skvěle. Opravdu co se mivlíbí,že nedochází k motání8-) Vytáhli jsme -a něj náš rekord tresky,ale stalo se nám,že jak loď poskakovala tak vrvhní díl se tak zasekl ,že jsme prut na konci pobytu skoro nemohli vytáhnout 😀 Co by mě zajímalo jak chodí Zline přívlačáky 😉

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

kikibut napsal:

Zliny máme 3 a makají skvěle. Opravdu co se mivlíbí,že nedochází k motání Vytáhli jsme -a něj náš rekord tresky,ale stalo se nám,že jak loď poskakovala tak vrvhní díl se tak zasekl ,že jsme prut na konci pobytu skoro nemohli vytáhnout Co by mě zajímalo jak chodí Zline přívlačáky

Já přívlačák Z line mám a jsem s ním taky spokojenej. Je trochu horší na odhoz než očka, ale jinak dobrý.

Došky 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (36 odpovědí)

Po 4 sezónach konštatujem : Z- line super špica prút

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

Broušení nožů

Řešil jsem broušení nožů, hlavně filetovacích před letošním Norskem. Na doporučení známých jsem je dal nabrousit v Brně. Velká spokojenost a proto přikládám odkaz, hlavně pro kolegy z Brna a okolí.

Pandion

http://www.brnovinky.cz/reportaze-o-podnikani/na-ostri-noze-nozirstvi-tupych-brno:-D

marap
    Účastník
    (31 odpovědí)

Ahoj

nemate nejaky tip, cim omotat / zesilit rukovet (drzadlo) prutu? Spatne se drzi a rad bych delsi a tlustci uchop.

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Ahoj, predĺžiť neviem, ale hrúbku upravíš návinom na grip tenisovej rakety.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu oprava rybářského náčiní

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...