Hasvik, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 20°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

oprava rybářského náčiní

odtrhl se mi držák navijáku od blanku takže při navíjení má tendenci se otáčet kolem prutu, jedná se o Penn overseas, poradí mi někdo jak pod držák nacpat lepidlo, bez toho, abych musel odstranit kus pěnovky z rukojeti

předem děkuju

Odpovědět

Zliny máme 3 a makají skvěle. Opravdu co se mivlíbí,že nedochází k motání8-) Vytáhli jsme -a něj náš rekord tresky,ale stalo se nám,že jak loď poskakovala tak vrvhní díl se tak zasekl ,že jsme prut na konci pobytu skoro nemohli vytáhnout :-D Co by mě zajímalo jak chodí Zline přívlačáky ;-)

[citace]kikibut napsal:

Zliny máme 3 a makají skvěle. Opravdu co se mivlíbí,že nedochází k motání Vytáhli jsme -a něj náš rekord tresky,ale stalo se nám,že jak loď poskakovala tak vrvhní díl se tak zasekl ,že jsme prut na konci pobytu skoro nemohli vytáhnout Co by mě zajímalo jak chodí Zline přívlačáky [/citace]

Já přívlačák Z line mám a jsem s ním taky spokojenej. Je trochu horší na odhoz než očka, ale jinak dobrý.

Došky ;-)

Po 4 sezónach konštatujem : Z- line super špica prút

Broušení nožů

Řešil jsem broušení nožů, hlavně filetovacích před letošním Norskem. Na doporučení známých jsem je dal nabrousit v Brně. Velká spokojenost a proto přikládám odkaz, hlavně pro kolegy z Brna a okolí.

Pandion

http://www.brnovinky.cz/reportaze-o-podnikani/na-ostri-noze-nozirstvi-tupych-brno:-D

Ahoj

nemate nejaky tip, cim omotat / zesilit rukovet (drzadlo) prutu? Spatne se drzi a rad bych delsi a tlustci uchop.

Ahoj, predĺžiť neviem, ale hrúbku upravíš návinom na grip tenisovej rakety.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.