odtrhl se mi držák navijáku od blanku takže při navíjení má tendenci se otáčet kolem prutu, jedná se o Penn overseas, poradí mi někdo jak pod držák nacpat lepidlo, bez toho, abych musel odstranit kus pěnovky z rukojeti
předem děkuju
odtrhl se mi držák navijáku od blanku takže při navíjení má tendenci se otáčet kolem prutu, jedná se o Penn overseas, poradí mi někdo jak pod držák nacpat lepidlo, bez toho, abych musel odstranit kus pěnovky z rukojeti
předem děkuju
Zliny máme 3 a makají skvěle. Opravdu co se mivlíbí,že nedochází k motání8-) Vytáhli jsme -a něj náš rekord tresky,ale stalo se nám,že jak loď poskakovala tak vrvhní díl se tak zasekl ,že jsme prut na konci pobytu skoro nemohli vytáhnout :-D Co by mě zajímalo jak chodí Zline přívlačáky ;-)
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
Zliny máme 3 a makají skvěle. Opravdu co se mivlíbí,že nedochází k motání Vytáhli jsme -a něj náš rekord tresky,ale stalo se nám,že jak loď poskakovala tak vrvhní díl se tak zasekl ,že jsme prut na konci pobytu skoro nemohli vytáhnout Co by mě zajímalo jak chodí Zline přívlačáky [/citace]
Já přívlačák Z line mám a jsem s ním taky spokojenej. Je trochu horší na odhoz než očka, ale jinak dobrý.
Došky ;-)
Odpovědět
Broušení nožů
Řešil jsem broušení nožů, hlavně filetovacích před letošním Norskem. Na doporučení známých jsem je dal nabrousit v Brně. Velká spokojenost a proto přikládám odkaz, hlavně pro kolegy z Brna a okolí.
Pandion
http://www.brnovinky.cz/reportaze-o-podnikani/na-ostri-noze-nozirstvi-tupych-brno:-D
Odpovědět
Ahoj
nemate nejaky tip, cim omotat / zesilit rukovet (drzadlo) prutu? Spatne se drzi a rad bych delsi a tlustci uchop.
Odpovědět
Ahoj, predĺžiť neviem, ale hrúbku upravíš návinom na grip tenisovej rakety.
Odpovědět