Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu oprava rybářského náčiní

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Frenky a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Autor
    Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

bulik napsal:

odtrhl se mi držák navijáku od blanku takže při navíjení má tendenci se otáčet kolem prutu, jedná se o Penn overseas, poradí mi někdo jak pod držák nacpat lepidlo, bez toho, abych musel odstranit kus pěnovky z rukojeti

předem děkuju

Ahoj . Já bych teda nějaké lepidlo neřešil ! Koupil bych rovnou nový prut , neryskoval bych při zdolávání velké ryby,že by se to znovu protáčelo. Jednou to stejně zase znova praskne 🙂

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

>>bulik; vyvrtej po obvodě ci-cak díry dirky, aby jsi neporušil jádro , zahlubovacím vrtáčkem o průměru 4-6mm. Pořádnou 2 složkovou epoxu, protočit okolo, aby se dostala mimo dirky, vteřiňákem se to obvykle nestačí dát na správnou polohu. Dělal jsem to známému a drží to už 4 roky.

bulik
    Účastník
    (334 odpovědí)

odtrhl se mi držák navijáku od blanku takže při navíjení má tendenci se otáčet kolem prutu, jedná se o Penn overseas, poradí mi někdo jak pod držák nacpat lepidlo, bez toho, abych musel odstranit kus pěnovky z rukojeti

předem děkuju

bulik
    Účastník
    (334 odpovědí)

to gruvearbeider

díky za radu zkusím to,

to Kikibut

to je asi taky řešení, ale ten prut mám 2a půl roku, takže mi to přijde u značky Penn docela brzo.

Hlaváček Milan
    Účastník
    (271 odpovědí)

Tak to maš na reklamaci :-?:-?:-?

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

to Bulik.

To máš tak, keď si kupuješ značkové fidlátka.:-(:-S

Mne po druhej návšteve NO opádáva z Z-LINE blank. To asi z toho, že som na tom vytiahol pár pekných rýb.:-S:-(

bulik
    Účastník
    (334 odpovědí)

to vydra cz

to bych nesměl bejt blb a schovat si účet, teda tak abych ho našel

nejlepší na tom je, že se mi to stalo když jsem tahal obr kelera asi tak 30 cm, víc určitě neměl:-S:-S:-S

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Tak to asi bude větší konstrukční problém tohoto prutu – stejná věc se stala před 15 dny parťákovi na Bakkanu. Vyřešili jsme to tak, že jsme na každé straně odřízli cca 1 cm rukověti, z obou stran zalepili a ještě zatejpovali lepící páskou na raketoplány 🙂 🙂 Nebylo to úplně nejhezčí řešení, ale účel to splnilo. odchytal s tím prakticky celý pobyt 🙂 🙂

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Jak tak čtu, na Z-LINE samá stížnost, Doršák psal, že ho taky rozlámal, alespoň už má člověk po přemýšlení zda ho koupit, či ne.

Kde asi udělali soudruzi z USA chybu??:-?

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

Já chytám se Z-linem od té doby co přišel na trh a dobrý. 🙂

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

WOHANKA-TEAM napsal: Já chytám se Z-linem od té doby co přišel na trh a dobrý.

Asi nejsi takovej raubíř, jako ostatní..:-D

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Někde se o zetkách opravdu už psalo,ale že by na ně každý nadával,tak to jsem nepostřehl. Já ho mám taky,stejně jako Došky a ostatní, a naprostá spokojenost. Konečně něco,co mi sedne do ruk a nemotá se. Letos se mi slouplo kousek barvy z blanku,ale to taky může být tím zacházením a přenášením každý den.

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

Naki napsal:

Někde se o zetkách opravdu už psalo,ale že by na ně každý nadával,tak to jsem nepostřehl. Já ho mám taky,stejně jako Došky a ostatní, a naprostá spokojenost. Konečně něco,co mi sedne do ruk a nemotá se. Letos se mi slouplo kousek barvy z blanku,ale to taky může být tím zacházením a přenášením každý den.

To mně se barva z blanku sloupla taky, ale mojí vinou. Jelikož jsem lenoch a měl jsem prut opřenej o hliníkový bort lodě. No a jak se to pohupovalo a houpalo, tak se to odíralo a odíralo. Natáhl jsem na to silnou elektrikářskou smršťovací bužírku, zahřál horkovzdušnou pistolí a bylo opraveno. :-P:-P

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

Mne sa toho roku zlomil horný diel Penn Overseas Inner 50lb cca v polovici dĺžky pri druhom výjazde do Nórska po 1,5 roku od jeho kúpy. Presne 10 dní od jeho doručenia na predajňu som dostal oznam, že reklamácia bola uznaná a môžem si prísť prevziať nový prút.:-D:-D8-)

alan1
    Člen
    (84 odpovědí)

Chytám na Z-line již několik sezón nejenom v Norsku 2x ročně,ale i u nás na sumce.Zatím bez problémů a má výborné vlastnosti.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu oprava rybářského náčiní

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...