Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Ohlašovna chyb (Bug report)

« Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 9
Duke
20.08.2009 ID: 523654

Čau v?em,

ode dne?ka jsme spustili novou verzi stránek www.rybolovnorsko.cz, a i kdy? jsme se sna?ili, aby ji? od začátku v?e fungovalo, tak se to ne zcela podařilo.

O čem víme je, ?e nejde nahrávat/vkládat fotky do příspěvků v diskuzi a do u?ivatelské galerie. Na vině je ?patně nastavený server na hostingu. Tento problém ře?íme s technickou podporou hostingu.

Chtěli bychom Vás poprosit, aby kdy? narazíte na nějké chyby a nedostatky, tak to prosím napi?te sem a my to co nejrychleji napravíme. Děkuji za pomoc.

0
Odpovědět
sroubek282
18.09.2011 ID: 1024509

mi to dělá taky...

0

Odpovědět

stipko
18.09.2011 ID: 1024511

jj

Je možné, že nad tým beží nejaký overovací filter.

Ten čas je totožný.

0

Odpovědět

MifakM
05.11.2012 ID: 1046788

Teď jsem zjistil, že lze poslat SZ "nikomu" - tedy neudat v kolonce příjemce jméno a přesto se odešle.

0

Odpovědět

mara45
05.11.2012 ID: 1046789

to MifakM:taky jsem to zjistil.Čekal jsem jednou na odpověď a nic.Až jsem zjistil,že to odešlo i bez udání adresáta.

0

Odpovědět

MifakM
05.11.2012 ID: 1046790

[citace]mara45 napsal: to MifakM:taky jsem to zjistil.Čekal jsem jednou na odpověď a nic.Až jsem zjistil,že to odešlo i bez udání adresáta.[/citace]

No já to zjistil přesně stejným způsobem :-D

0

Odpovědět

Northwolf
01.01.2013 ID: 1049882

Prosím opravit název nového tématu - napsal jsem tam Vesteralen s kroužkovaným a - systém to nějak nepobral.

http://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?id=1559&sekce=vypis-tematu&nazevtematu=lofoten-+-vesterålen-2013

děkuju.

0

Odpovědět

Sim
01.01.2013 ID: 1049886

opraveno 8-)

0

Odpovědět

Northwolf
01.01.2013 ID: 1049890

[citace]Sim napsal:

opraveno [/citace]

...dobrá rychlost, díky.

0

Odpovědět

Jisto
08.01.2013 ID: 1050076

Mám dotaz, jaké mám možnosti abych našel příspěvek. Vím, že je od Honzy Dufka, týkal se návazce na makrely a asi byl napsán loni. Ve staré diskusi se dalo hledat fulltextem i v obsahu příspěvků, tady asi ne? Když jsem chtěl najít vše o určité věci, tak jsem ji zadal do vyhledávače a našlo to všechny příspěvky s tím slovem a už jsem študoval. Teď není šance něco takového dohledat, protože je to leckdy v tématu, kde bych to nehledal. Dalo se taky najít všechny příspěvky od jednoho autora nebo svoje, to asi taky nelze? Nedalo by se s tím něco udělat? Neměl by to snad být až takový problém a asi by to přivítali i ostatní.

0

Odpovědět

petrs
15.05.2013 ID: 1062598

Nedávno se zaregistroval pod stejným nickem jiný norek, akorát s velkým "P" na začátku ( ne petrs ale Petrs). Teď po otevření stránek RN jsem já přihlášen , ale vidím jeho SZ. Když se odhlásím, a znovu přihlásím je to stejné. Prosím o vyřešení problému, nemohu číst své SZ tak když tak zprávu na mail: svarovna@seznam.cz . Děkuji Petr

0

Odpovědět

bestik
15.05.2013 ID: 1062607

To by byl dobry bezpecnostni bug. Stacilo by si zalozit jakykoliv nick s jednim jinym velkym pismenem a clovek muze studovat SZ... Treba siM :-D

0

Odpovědět

petrs
16.05.2013 ID: 1062646

[citace]petrs napsal:

Nedávno se zaregistroval pod stejným nickem jiný norek, akorát s velkým "P" na začátku ( ne petrs ale Petrs). Teď po otevření stránek RN jsem já přihlášen , ale vidím jeho SZ. Když se odhlásím, a znovu přihlásím je to stejné. Prosím o vyřešení problému, nemohu číst své SZ tak když tak zprávu na mail: svarovna@seznam.cz . Děkuji Petr[/citace]

Je to přesně tak, jak petrs píše, potřeboval bych změnit nick...

0

Odpovědět

petrs
17.05.2013 ID: 1062799

[citace]Petrs napsal:

petrs napsal:

Nedávno se zaregistroval pod stejným nickem jiný norek, akorát s velkým "P" na začátku ( ne petrs ale Petrs). Teď po otevření stránek RN jsem já přihlášen , ale vidím jeho SZ. Když se odhlásím, a znovu přihlásím je to stejné. Prosím o vyřešení problému, nemohu číst své SZ tak když tak zprávu na mail: svarovna@seznam.cz . Děkuji Petr

Je to přesně tak, jak petrs píše, potřeboval bych změnit nick...[/citace]

Jde s tím prosím něco udělat, nebo je to "rozbitý" a musím se zaregistrovat znovu jako někdo jiný? Děkuji Petr

0

Odpovědět

Petr71
20.05.2013 ID: 1062946

[citace]petrs napsal:

Petrs napsal:

petrs napsal:

Je to přesně tak, jak petrs píše, potřeboval bych změnit nick...

Jde s tím prosím něco udělat, nebo je to "rozbitý" a musím se zaregistrovat znovu jako někdo jiný? Děkuji Petr[/citace]

Ahoj, nic neměň, znovu jsem se zaregistroval a napsal jsem o zrušení starého účtu, přes SZ mi tohle nešlo napsat, chodí to pořád na starý nick Petrs....

0

Odpovědět

Petr ŠEBESTA
07.06.2013 ID: 1065010

Zdravím, jen malý dotaz. Bylo by možné, aby se při úpravě staršího příspěvku někde objevila informace o úpravě? např. upraveno 7.6. 8:35

Děkuji.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 9
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.