Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Ohlašovna chyb (Bug report)

1 4 5 6 7 8 9

Čau v?em,

ode dne?ka jsme spustili novou verzi stránek www.rybolovnorsko.cz, a i kdy? jsme se sna?ili, aby ji? od začátku v?e fungovalo, tak se to ne zcela podařilo.

O čem víme je, ?e nejde nahrávat/vkládat fotky do příspěvků v diskuzi a do u?ivatelské galerie. Na vině je ?patně nastavený server na hostingu. Tento problém ře?íme s technickou podporou hostingu.

Chtěli bychom Vás poprosit, aby kdy? narazíte na nějké chyby a nedostatky, tak to prosím napi?te sem a my to co nejrychleji napravíme. Děkuji za pomoc.

Odpovědět

mi to dělá taky...

jj

Je možné, že nad tým beží nejaký overovací filter.

Ten čas je totožný.

Teď jsem zjistil, že lze poslat SZ "nikomu" - tedy neudat v kolonce příjemce jméno a přesto se odešle.

to MifakM:taky jsem to zjistil.Čekal jsem jednou na odpověď a nic.Až jsem zjistil,že to odešlo i bez udání adresáta.

[citace]mara45 napsal: to MifakM:taky jsem to zjistil.Čekal jsem jednou na odpověď a nic.Až jsem zjistil,že to odešlo i bez udání adresáta.[/citace]

No já to zjistil přesně stejným způsobem :-D

Prosím opravit název nového tématu - napsal jsem tam Vesteralen s kroužkovaným a - systém to nějak nepobral.

http://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?id=1559&sekce=vypis-tematu&nazevtematu=lofoten-+-vesterålen-2013

děkuju.

opraveno 8-)

[citace]Sim napsal:

opraveno [/citace]

...dobrá rychlost, díky.

Mám dotaz, jaké mám možnosti abych našel příspěvek. Vím, že je od Honzy Dufka, týkal se návazce na makrely a asi byl napsán loni. Ve staré diskusi se dalo hledat fulltextem i v obsahu příspěvků, tady asi ne? Když jsem chtěl najít vše o určité věci, tak jsem ji zadal do vyhledávače a našlo to všechny příspěvky s tím slovem a už jsem študoval. Teď není šance něco takového dohledat, protože je to leckdy v tématu, kde bych to nehledal. Dalo se taky najít všechny příspěvky od jednoho autora nebo svoje, to asi taky nelze? Nedalo by se s tím něco udělat? Neměl by to snad být až takový problém a asi by to přivítali i ostatní.

Nedávno se zaregistroval pod stejným nickem jiný norek, akorát s velkým "P" na začátku ( ne petrs ale Petrs). Teď po otevření stránek RN jsem já přihlášen , ale vidím jeho SZ. Když se odhlásím, a znovu přihlásím je to stejné. Prosím o vyřešení problému, nemohu číst své SZ tak když tak zprávu na mail: svarovna@seznam.cz . Děkuji Petr

To by byl dobry bezpecnostni bug. Stacilo by si zalozit jakykoliv nick s jednim jinym velkym pismenem a clovek muze studovat SZ... Treba siM :-D

[citace]petrs napsal:

Nedávno se zaregistroval pod stejným nickem jiný norek, akorát s velkým "P" na začátku ( ne petrs ale Petrs). Teď po otevření stránek RN jsem já přihlášen , ale vidím jeho SZ. Když se odhlásím, a znovu přihlásím je to stejné. Prosím o vyřešení problému, nemohu číst své SZ tak když tak zprávu na mail: svarovna@seznam.cz . Děkuji Petr[/citace]

Je to přesně tak, jak petrs píše, potřeboval bych změnit nick...

[citace]Petrs napsal:

petrs napsal:

Nedávno se zaregistroval pod stejným nickem jiný norek, akorát s velkým "P" na začátku ( ne petrs ale Petrs). Teď po otevření stránek RN jsem já přihlášen , ale vidím jeho SZ. Když se odhlásím, a znovu přihlásím je to stejné. Prosím o vyřešení problému, nemohu číst své SZ tak když tak zprávu na mail: svarovna@seznam.cz . Děkuji Petr

Je to přesně tak, jak petrs píše, potřeboval bych změnit nick...[/citace]

Jde s tím prosím něco udělat, nebo je to "rozbitý" a musím se zaregistrovat znovu jako někdo jiný? Děkuji Petr

[citace]petrs napsal:

Petrs napsal:

petrs napsal:

Je to přesně tak, jak petrs píše, potřeboval bych změnit nick...

Jde s tím prosím něco udělat, nebo je to "rozbitý" a musím se zaregistrovat znovu jako někdo jiný? Děkuji Petr[/citace]

Ahoj, nic neměň, znovu jsem se zaregistroval a napsal jsem o zrušení starého účtu, přes SZ mi tohle nešlo napsat, chodí to pořád na starý nick Petrs....

Zdravím, jen malý dotaz. Bylo by možné, aby se při úpravě staršího příspěvku někde objevila informace o úpravě? např. upraveno 7.6. 8:35

Děkuji.

1 4 5 6 7 8 9
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.