Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Ohlašovna chyb (Bug report)
- Toto téma obsahuje celkem 134 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Petr ŠEBESTA a poslední změna proběhla před 11 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#24509 18.9.2011 v 9:34
mi to dělá taky…
#24511 18.9.2011 v 11:12jj
Je možné, že nad tým beží nejaký overovací filter.
Ten čas je totožný.
#46788 5.11.2012 v 14:38Teď jsem zjistil, že lze poslat SZ “nikomu” – tedy neudat v kolonce příjemce jméno a přesto se odešle.
#46789 5.11.2012 v 14:43to MifakM:taky jsem to zjistil.Čekal jsem jednou na odpověď a nic.Až jsem zjistil,že to odešlo i bez udání adresáta.
#46790 5.11.2012 v 14:44mara45 napsal: to MifakM:taky jsem to zjistil.Čekal jsem jednou na odpověď a nic.Až jsem zjistil,že to odešlo i bez udání adresáta.
No já to zjistil přesně stejným způsobem 😀
#49882 1.1.2013 v 15:01Prosím opravit název nového tématu – napsal jsem tam Vesteralen s kroužkovaným a – systém to nějak nepobral.
děkuju.
#49886 1.1.2013 v 16:24opraveno 😎
#49890 1.1.2013 v 17:07Sim napsal:
opraveno
…dobrá rychlost, díky.
#50076 8.1.2013 v 4:52Mám dotaz, jaké mám možnosti abych našel příspěvek. Vím, že je od Honzy Dufka, týkal se návazce na makrely a asi byl napsán loni. Ve staré diskusi se dalo hledat fulltextem i v obsahu příspěvků, tady asi ne? Když jsem chtěl najít vše o určité věci, tak jsem ji zadal do vyhledávače a našlo to všechny příspěvky s tím slovem a už jsem študoval. Teď není šance něco takového dohledat, protože je to leckdy v tématu, kde bych to nehledal. Dalo se taky najít všechny příspěvky od jednoho autora nebo svoje, to asi taky nelze? Nedalo by se s tím něco udělat? Neměl by to snad být až takový problém a asi by to přivítali i ostatní.
#62598 15.5.2013 v 10:14Nedávno se zaregistroval pod stejným nickem jiný norek, akorát s velkým “P” na začátku ( ne petrs ale Petrs). Teď po otevření stránek RN jsem já přihlášen , ale vidím jeho SZ. Když se odhlásím, a znovu přihlásím je to stejné. Prosím o vyřešení problému, nemohu číst své SZ tak když tak zprávu na mail: svarovna@seznam.cz . Děkuji Petr
#62607 15.5.2013 v 11:41To by byl dobry bezpecnostni bug. Stacilo by si zalozit jakykoliv nick s jednim jinym velkym pismenem a clovek muze studovat SZ… Treba siM 😀
#62646 16.5.2013 v 4:56petrs napsal:
Nedávno se zaregistroval pod stejným nickem jiný norek, akorát s velkým “P” na začátku ( ne petrs ale Petrs). Teď po otevření stránek RN jsem já přihlášen , ale vidím jeho SZ. Když se odhlásím, a znovu přihlásím je to stejné. Prosím o vyřešení problému, nemohu číst své SZ tak když tak zprávu na mail: svarovna@seznam.cz . Děkuji Petr
Je to přesně tak, jak petrs píše, potřeboval bych změnit nick…
#62799 17.5.2013 v 11:39Petrs napsal:
petrs napsal:
Nedávno se zaregistroval pod stejným nickem jiný norek, akorát s velkým “P” na začátku ( ne petrs ale Petrs). Teď po otevření stránek RN jsem já přihlášen , ale vidím jeho SZ. Když se odhlásím, a znovu přihlásím je to stejné. Prosím o vyřešení problému, nemohu číst své SZ tak když tak zprávu na mail: svarovna@seznam.cz . Děkuji Petr
Jde s tím prosím něco udělat, nebo je to “rozbitý” a musím se zaregistrovat znovu jako někdo jiný? Děkuji Petr
#62946 20.5.2013 v 7:11petrs napsal:
Petrs napsal:
petrs napsal:
Jde s tím prosím něco udělat, nebo je to “rozbitý” a musím se zaregistrovat znovu jako někdo jiný? Děkuji Petr
Ahoj, nic neměň, znovu jsem se zaregistroval a napsal jsem o zrušení starého účtu, přes SZ mi tohle nešlo napsat, chodí to pořád na starý nick Petrs….
#65010 7.6.2013 v 8:01Zdravím, jen malý dotaz. Bylo by možné, aby se při úpravě staršího příspěvku někde objevila informace o úpravě? např. upraveno 7.6. 8:35
Děkuji.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Ohlašovna chyb (Bug report)