Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Odolný smartphone do Norska

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Raca a poslední změna proběhla před 9 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Čus, mam tohle – NO.1 X-Men X1 bohužel teprve týden, takže kvalitu nevim. Tvé požadavky bohatě splňuje. 😉

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Ten vypadá zajímavě. Ta baterie je opravdu obří.

Jak jsi s ním po týdnu spokojený?

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Ahoj,

vybírám telefon a rád bych slyšel váš názor. Mám několik priorit.

Odolný smartphone

Kvalitní foťák

GPS

Možnost používat aplikace jako navionics apod.

Velká kapacita aku.

Budu rád, když se se mnou rozdělíte o zkušenosti. Předem díky.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Po týdnu dobrý, dneska už sem ho musel dát nabít..:-D Fotky moc hezký. A určitě ho neztratim, je dost těžkej a velkej.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Ahoj Zdendo, já mám už druhým rokem Samsung Galaxy Xcover2, na lodi ho mám vždy při sobě a všechny fotky na RN jsou z něj. Když je signál, tak využívám i GPS a aplikaci Norgeskart . Baterku mám původní a vydrží tak dva dny. Jinak ho moc nešetřim, hlavně v lese dostává zabrat.

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Solny napsal:

Ahoj Zdendo, já mám už druhým rokem Samsung Galaxy Xcover2, na lodi ho mám vždy při sobě a všechny fotky na RN jsou z něj. Když je signál, tak využívám i GPS a aplikaci Norgeskart . Baterku mám původní a vydrží tak dva dny. Jinak ho moc nešetřim, hlavně v lese dostává zabrat.

Na ten jsem koukal a nikdy bych neřekl, že ty fotky co posíláš jsou z něho. Tak to bude další favorit. Zdá se mi malá kapacita baterky, ale zase je o polovinu lehčí. No aspoň mám o čem přemýšlet. Pepo, kdy vyrážíte? My to máme za 44.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Jedeme už příští čtvrtek na Smolu, ale já přiletim dřiv, začíná mi jelení říje…

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Solny napsal:

Jedeme už příští čtvrtek na Smolu, ale já přiletim dřiv, začíná mi jelení říje…

Zase budeš nasazovat paroží?:-D

Raca
    Účastník
    (191 odpovědí)

to zdeneko: Ahoj, já mám taky už 2 roky Samsung xcover2, nicméně čas letí a i když jsem s ním celkem spokojen, má své mouchy a v prodeji je teď xcover3. Také stojí za úvahu při výběru, má velkou výhodu, že už nemá žádné záslepky konektorů, což jsou vždy velmi citlivé věci,má je vodotěsné. U mého xcover2 už nedrží tak jak by měly, dále xcover 2 má žalostně malou paměť, přičemž aplikace nejdou přesouvat na kartu, x3 má sice ne velkou,ale dvakrát tolik tj 8gb, což pro nenáročného uživatele snad stačí a některé aplikace jdou přesouvat na pam. kartu. Celkově vzato, krytky konektorů jsou Vždy problém, pokud člověk nechce nosit cihlu v kapse, musí oželet i trochu tu baterku. xcover3 je kompromis mezi tím za solidní prachy.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Odolný smartphone do Norska

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(180)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...