Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 17°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Obuv do lodi

mirecek
08.01.2017 ID: 793839

Staré botky už dosloužili a tak se ptám, co používáte v Norsku jako obuv do lodi? Předem děkuji za vaše tipy.

0
Odpovědět
Kliknis
08.01.2017 ID: 1273352

Ahoj, mam tyto boty a max. spokojenost. Sehnal jsem je teda za jinou cenu, ale myslim, že se vyplatí do bot zainvestovat pokud teda nejezdíš jednou za 5 let. Samozřejmě je používam i u nás třeba na podzim do lodě a na dírky v zimě.

http://rybarska-obuv.heureka.cz/la-crosse-boty-broadsite-gtx-goretex/#

0

Odpovědět

Step
08.01.2017 ID: 1273356

Jestli hledáš boty jen do lodi ne na nějaké dlouhé chození kolem vody, kup si zateplené holinky, nejlépe s vyndávací vložkou, abys ji mohl po každém použití bot vyndat a nechat vysušit. Hodí se i k filetovacímu stolu. Měl jsem jedny se šněrováním, ale uhnily mi očka na šněrovadla, tak jsem si letos pořídil hladké. Už jsem v nich filetoval kapry na vánoce. :-)

0

Odpovědět

honzak
09.01.2017 ID: 1273357

Jestli hledáš boty jen do lodi ne na nějaké dlouhé chození kolem vody, kup si zateplené holinky, nejlépe s vyndávací vložkou, abys ji mohl po každém použití bot vyndat a nechat vysušit. Hodí se i k filetovacímu stolu. Měl jsem jedny se šněrováním, ale uhnily mi očka na šněrovadla, tak jsem si letos pořídil hladké. Už jsem v nich filetoval kapry na vánoce. :-)

Já mám úplně stejnou zkušenost. Měl jsem Goratexové boty na šněrování a po třech letech mi uhnily očka , která nevydržela mořskou vodu. Tak jsem si koupil na výstavě odlehčené holiny s vyndavací vložkou a velká spokojenost. Honzák

0

Odpovědět

Peter Heyder
09.01.2017 ID: 1273358

Ahojte Norkovia po dlhej dobe sme pred 4 rokmi na Sproyi kúpili krátké  odlahčené čižmy s vyberacou vložkou a material EVA.Nič lepšie na trhu nie je  uťčite sa predávajú aj na výstave v Brne cena cca 25 eur.Udržba umyť a nastriekať silikonovým spreyom.

Peter

0

Odpovědět

vostrmar
09.01.2017 ID: 1273359

Nejlepší zateplené odlehčené holínky ( mat. EVA) s vyndávací vložkou, tu lze v pohodě vysušit . jiné ošetření nepotřebují. Teplo, sucho, lehko.

0

Odpovědět

Fish
09.01.2017 ID: 1273360

Mám tři roky tyto holínky z toho zmiňovaného materiálu EVA a nic lepšího jsem na noze neměl. Myslel jsem si, že to za dva roky popraská a vyhodím to, ale opak je pravdou. http://www.topfishing.eu/holinky-hot-foot-seafox-topfishing/

0

Odpovědět

007krivanek
09.01.2017 ID: 1273378

Jelikož používám plovoucí oblek, a jsem na lodi, tak vysoké boty mi vadí.  Asi 8 let používám nižší a max spokojenost. Tepelná odolnost, odvod potu, skladnost na přepravu a váha obuvi je super.

http://www.obuv-odevy.cz/obchod/myslivecka-a-pracovni-obuv-1/myslivecke-boty-demar-trop-3805.html?utm_source=xml_feed_heureka&utm_medium=xml&utm_campaign=vyhledavac_zbozi_heureka_heureka#pv1

Ale na zahradu jsem si koupil tyto a taky dobrý.  Jen jsem je už bohužel protrhl  nad kotníkem o dřevo. Ale teplá záplata na duše osobních automobilů z roku 1980 vše zalepila.

Holinky arctic Termo - super plus

0

Odpovědět

Rosta
09.01.2017 ID: 1273379

Taky jsem zkoušel kde co.boty holínky,ale nejlíp se mi osvěčily obyčejný sněhule nejlíp damské nejsou tak mohutné jak pánské.Výhoda oproti holínkám-nejsou tak vysoké tak se v nich na lodi líp sedí.Taky se dají za stovku koupit náhradní vložky tak jedny do bot a druhý usušit ale stačí i jedny.

0

Odpovědět

Jindrich a Renata
09.01.2017 ID: 1273411

To mirecek.Podívej se na parametry SALOMON TOUNDRA MID WP.Používám je několik let a jsou perfektní.Neteče do nich a nohy jsou v teple.

0

Odpovědět

Heinz
10.01.2017 ID: 1273443

Původně jsem měl k botám Arctic nedůvěru, ale teď už bych je nevyměnil za nic. Lehké jako pírko. Krásné teplo na lodi i ve filetárně. Vyjímatelná vložka, která se dá usušit, nemá chybu. Až je roztrhám nebo prorazím hřebíkem, koupím si ty samé. http://www.topfishing.eu/vyhledavani/vyhledej.htm?search=arct&x=25&y=9

0

Odpovědět

kloboukatej
10.01.2017 ID: 1273501

Před první cestou do Norska jsem si pořídil neoprenové myslivecké holinky. Spokojenost, ale byly zbytečně vysoké, dost těžké a dělaly černé čáry v bílé lodi. Manželka si v r. 2014 pořídila výrazně levnější nižší holiny z materiálu EVA. Moc se osvědčily, tak jsem si je předloni pořídil i já. Koupil jsem klasické vysoké, protože mi v obchodě řekli, že pánské se dělají jen vysoké. 1 rok jsem je v Norsku měl, ale další rok jsem je nožem snížil . Dnes vím, že i pánské se dělají nízké. Nemají chybu. Asi nejsou na žádné větší chození, ale do lodě , na filetování a na těch pár kroků v kempu jsou vynikající. Večer vyndat vložky a nechat vyschnout a od rána do večera jsou nohy jako v bavlnce.

0

Odpovědět

Pavel
10.01.2017 ID: 1273706

Zdravím. Ono  to bude trochu o tom jak vysoko na sever a v jakém termínu.  Ve středním Norsku se dá v létě vyrazit na vodu i v pantoflích, ale po návštěvě  cca deseti lokalit nedám dopustit na klasické krátké o číslo větší neoprénové holínky v kombinaci s termoponožkou. Ať Vám to bere v nové sezoně Pavel

0

Odpovědět

Aleš Zeman
10.01.2017 ID: 1273838

Holinky Arctic  Termo  nemaj chybu. Ahoj.

0

Odpovědět

Volnas
12.01.2017 ID: 1273885

Ja používám podobné boty, jak píše Pavel. Krátké neoprenové holinky z potápěčských potřeb. Vůbec neklouzou a drží teplo. Do lodi nepotřebuji gumák až pod kolena.

0

Odpovědět

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.