Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -8°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
opar
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Obuv do lodi

mirecek
08.01.2017 ID: 793839

Staré botky už dosloužili a tak se ptám, co používáte v Norsku jako obuv do lodi? Předem děkuji za vaše tipy.

0
Odpovědět
Kliknis
08.01.2017 ID: 1273352

Ahoj, mam tyto boty a max. spokojenost. Sehnal jsem je teda za jinou cenu, ale myslim, že se vyplatí do bot zainvestovat pokud teda nejezdíš jednou za 5 let. Samozřejmě je používam i u nás třeba na podzim do lodě a na dírky v zimě.

http://rybarska-obuv.heureka.cz/la-crosse-boty-broadsite-gtx-goretex/#

0

Odpovědět

Step
08.01.2017 ID: 1273356

Jestli hledáš boty jen do lodi ne na nějaké dlouhé chození kolem vody, kup si zateplené holinky, nejlépe s vyndávací vložkou, abys ji mohl po každém použití bot vyndat a nechat vysušit. Hodí se i k filetovacímu stolu. Měl jsem jedny se šněrováním, ale uhnily mi očka na šněrovadla, tak jsem si letos pořídil hladké. Už jsem v nich filetoval kapry na vánoce. :-)

0

Odpovědět

honzak
09.01.2017 ID: 1273357

Jestli hledáš boty jen do lodi ne na nějaké dlouhé chození kolem vody, kup si zateplené holinky, nejlépe s vyndávací vložkou, abys ji mohl po každém použití bot vyndat a nechat vysušit. Hodí se i k filetovacímu stolu. Měl jsem jedny se šněrováním, ale uhnily mi očka na šněrovadla, tak jsem si letos pořídil hladké. Už jsem v nich filetoval kapry na vánoce. :-)

Já mám úplně stejnou zkušenost. Měl jsem Goratexové boty na šněrování a po třech letech mi uhnily očka , která nevydržela mořskou vodu. Tak jsem si koupil na výstavě odlehčené holiny s vyndavací vložkou a velká spokojenost. Honzák

0

Odpovědět

Peter Heyder
09.01.2017 ID: 1273358

Ahojte Norkovia po dlhej dobe sme pred 4 rokmi na Sproyi kúpili krátké  odlahčené čižmy s vyberacou vložkou a material EVA.Nič lepšie na trhu nie je  uťčite sa predávajú aj na výstave v Brne cena cca 25 eur.Udržba umyť a nastriekať silikonovým spreyom.

Peter

0

Odpovědět

vostrmar
09.01.2017 ID: 1273359

Nejlepší zateplené odlehčené holínky ( mat. EVA) s vyndávací vložkou, tu lze v pohodě vysušit . jiné ošetření nepotřebují. Teplo, sucho, lehko.

0

Odpovědět

Fish
09.01.2017 ID: 1273360

Mám tři roky tyto holínky z toho zmiňovaného materiálu EVA a nic lepšího jsem na noze neměl. Myslel jsem si, že to za dva roky popraská a vyhodím to, ale opak je pravdou. http://www.topfishing.eu/holinky-hot-foot-seafox-topfishing/

0

Odpovědět

007krivanek
09.01.2017 ID: 1273378

Jelikož používám plovoucí oblek, a jsem na lodi, tak vysoké boty mi vadí.  Asi 8 let používám nižší a max spokojenost. Tepelná odolnost, odvod potu, skladnost na přepravu a váha obuvi je super.

http://www.obuv-odevy.cz/obchod/myslivecka-a-pracovni-obuv-1/myslivecke-boty-demar-trop-3805.html?utm_source=xml_feed_heureka&utm_medium=xml&utm_campaign=vyhledavac_zbozi_heureka_heureka#pv1

Ale na zahradu jsem si koupil tyto a taky dobrý.  Jen jsem je už bohužel protrhl  nad kotníkem o dřevo. Ale teplá záplata na duše osobních automobilů z roku 1980 vše zalepila.

Holinky arctic Termo - super plus

0

Odpovědět

Rosta
09.01.2017 ID: 1273379

Taky jsem zkoušel kde co.boty holínky,ale nejlíp se mi osvěčily obyčejný sněhule nejlíp damské nejsou tak mohutné jak pánské.Výhoda oproti holínkám-nejsou tak vysoké tak se v nich na lodi líp sedí.Taky se dají za stovku koupit náhradní vložky tak jedny do bot a druhý usušit ale stačí i jedny.

0

Odpovědět

Jindrich a Renata
09.01.2017 ID: 1273411

To mirecek.Podívej se na parametry SALOMON TOUNDRA MID WP.Používám je několik let a jsou perfektní.Neteče do nich a nohy jsou v teple.

0

Odpovědět

Heinz
10.01.2017 ID: 1273443

Původně jsem měl k botám Arctic nedůvěru, ale teď už bych je nevyměnil za nic. Lehké jako pírko. Krásné teplo na lodi i ve filetárně. Vyjímatelná vložka, která se dá usušit, nemá chybu. Až je roztrhám nebo prorazím hřebíkem, koupím si ty samé. http://www.topfishing.eu/vyhledavani/vyhledej.htm?search=arct&x=25&y=9

0

Odpovědět

kloboukatej
10.01.2017 ID: 1273501

Před první cestou do Norska jsem si pořídil neoprenové myslivecké holinky. Spokojenost, ale byly zbytečně vysoké, dost těžké a dělaly černé čáry v bílé lodi. Manželka si v r. 2014 pořídila výrazně levnější nižší holiny z materiálu EVA. Moc se osvědčily, tak jsem si je předloni pořídil i já. Koupil jsem klasické vysoké, protože mi v obchodě řekli, že pánské se dělají jen vysoké. 1 rok jsem je v Norsku měl, ale další rok jsem je nožem snížil . Dnes vím, že i pánské se dělají nízké. Nemají chybu. Asi nejsou na žádné větší chození, ale do lodě , na filetování a na těch pár kroků v kempu jsou vynikající. Večer vyndat vložky a nechat vyschnout a od rána do večera jsou nohy jako v bavlnce.

0

Odpovědět

Pavel
10.01.2017 ID: 1273706

Zdravím. Ono  to bude trochu o tom jak vysoko na sever a v jakém termínu.  Ve středním Norsku se dá v létě vyrazit na vodu i v pantoflích, ale po návštěvě  cca deseti lokalit nedám dopustit na klasické krátké o číslo větší neoprénové holínky v kombinaci s termoponožkou. Ať Vám to bere v nové sezoně Pavel

0

Odpovědět

Aleš Zeman
10.01.2017 ID: 1273838

Holinky Arctic  Termo  nemaj chybu. Ahoj.

0

Odpovědět

Volnas
12.01.2017 ID: 1273885

Ja používám podobné boty, jak píše Pavel. Krátké neoprenové holinky z potápěčských potřeb. Vůbec neklouzou a drží teplo. Do lodi nepotřebuji gumák až pod kolena.

0

Odpovědět

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

Savage Gear 3D Octopus UV Orange Glow 20cm 180g

Sleva 26 Kč
Savage Gear 3D Octopus UV Orange Glow 20cm 180g
475 Kč
449 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Švédský pilkr 500g Nerez se třpytkou

Sleva 20 Kč
Švédský pilkr 500g Nerez se třpytkou
719 Kč
699 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Savage Gear 3D Needlefish Pulse Tail 30cm 105g Pink Silver

Sleva 24 Kč
Savage Gear 3D Needlefish Pulse Tail 30cm 105g Pink Silver
473 Kč
449 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.