Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › oblast TUSTNA – FIKKAN
- Toto téma obsahuje celkem 73 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jiran a poslední změna proběhla před 10 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#4965 22.4.2014 v 15:42
Ahojte, prosím Vás, má někdo zkušenosti s touto oblastí, případně konkrétně s tímto ubytováním http://www.rybolov.com/norsko/aure-tustna/tustna-fikkan/ ?? Jedeme tam v polovině června, tak bych se chtěl pozeptat, zdali někdo nemá nějaké užitečné rady?
Čemu se vyhnout?
Jaký je majitel?
Mapa moře? Atd.
Děkuji všem, měj se, Ondra 😉
#87496 22.4.2014 v 19:17Promiňte Ondřeji, proč se ptáte nás na naše zkušenosti, když nejen těmito informacemi by vás měla dopředu seznámit společnost u které jste si zájezd zaplatili:-(;-)
#87512 22.4.2014 v 21:10Ondro, dneska to nebyl tvůj den 😀 😀 :-D, ale neházej flintu do žita. Na podfuky s chlastem zapomeň a s touto lokalitou ti snad taky někdo poradí,potrefených hus si nevšímej. přeji hodně štěstí:-D:-D:-D
#87522 22.4.2014 v 22:39Jiran napsal:
Promiňte Ondřeji, proč se ptáte nás na naše zkušenosti, když nejen těmito informacemi by vás měla dopředu seznámit společnost u které jste si zájezd zaplatili
Myslím, že Ondra se ptá jako každý kdo nemá zkušenost s lokalitou a celkem mě překvapuje tato rekace. Ondra se ptá někoho kdo má co říci. Bohužel se ozval někdo jiný.
#87528 23.4.2014 v 5:14Jiran zřejmě zastupuje nějakou jinou “společnost”,kde si to Ondra nezaplatil.
#87529 23.4.2014 v 5:14Jiran má spousty nicneříkajících příspěvků.
#87537 23.4.2014 v 7:17masar napsal:
Jiran zřejmě zastupuje nějakou jinou “společnost”,kde si to Ondra nezaplatil.[/citace
Omyl Masaři, vůbec mě nemrzí, že si Ondra zaplatil zájezd u jiné společnosti, ale jen mě mrzí, že právě nedostatečná informovanost nových klientů nám všem rybářům kazí renomé v zahraničí :-E
Tato má reakce na tento příspěvek vznikla na základě uveřejněného podvodu z alkoholem.
Jiřan
#87542 23.4.2014 v 7:36to su silne slova na zastupcu cestovky .
#87549 23.4.2014 v 7:43Rybarik napsal:
to su silne slova na zastupcu cestovky .MOZETE MI povedat meno sofera autobusu ktory jazdi na Smolu
Mate SZ;-)
#87552 23.4.2014 v 7:46to Jiran:
V tomto tématu se Ondra ptal na lokalitu,rybařinu,majitele,atd.O chlastu ani zmínka.To bylo vyřešeno a nakonec smazáno v jiném tématu,tak není třeba se k tomu vracet.Ondra tam dostal co proto.
Chce vyrazit do norska sám na vlastní triko,chce to zkusit,nechce jet hromadně a nechat se vést.Ano,je to zřejmě nový klient,jak jsi ho nazval.Sbírá informace,slušně se ptá.Když něco víš,tak se poděl o zkušenosti,když nevíš,tak ho nech být.
#87555 23.4.2014 v 8:16Takže, jelikož byla předchozí diskuze o alkoholu smazána, omlouvám se prostřednictvím tohoto vlákna všem, kterých se mé dotazy dotkly a obecně, že jsem kolem toho udělal takový rozruch. To zaprvé. Šlo mě jen a pouze o informace a zkušenosti ohledně kontrol, celníků, jak to chodí, atd. Nebylo mým cílem získat konkrétní nekalé postupy. Odpovědi jsem dostal, děkuji. Dále se k tomu nehodlám vracet a všechny potrefené husy zdravím 🙂
Jiran: přes žádnou cestovku nejedeme. Proto se na zkušenosti ptám zde na veřejné diskuzi, kde se v drtivé většině případů dozvím více, než z informací CK. Nazdar!
Flintu do žita neházím, naopak budu rád za pozitivní i negativní reakci ohledně oblasti TUSTNA – FIKKAN. Cokoliv.
Dekuji. Mějte se fanfárově, Ondra (divný alkoholik s IQ tykve) 😀
#87556 23.4.2014 v 8:17Pánové, zanechte sporů, Jiřanova reakce byla opravdu nešťastná. Omlouvám se tímto. :-D:-D:-D
#87557 23.4.2014 v 8:38cau DOSKY MA PRAVDU tato diskusia je o rybach a NORSKU ..ondra trochu som nato pozeral je to oproti KRISTIANSUNDU.? .poznam chlapka co chyta v tejto oblasti pokusim sa ti zohnat nanho kontakt poradi TI
#87563 23.4.2014 v 9:38Ano, je to cca 10 km severovýchodně od Kristiansundu. Možná to není nejlepší lokalita co já vím, ale chceme napoprvé také něco projet (Geirangerfjord, Preikestolen, atd.) a úplně na jih jsme nechtěli.
Stejně si myslím, že bude dobře:-)
#87565 23.4.2014 v 9:40Ondro všude dobře v Norsku super;-);-);-):-D
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › oblast TUSTNA – FIKKAN