Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Objednávky na trička s názvem…

Přátelé,kamaradi,rybáři,rybářky,nadšenci Norska...;-);-)

Když se ve vláknu NEJEN TRIKA VLASTNÍ VÝROBY objevilo téma,kdo a jaký návrh bude mít letos do Norska,tak sem hned přemýšlal co a jak..8-)8-)

Oslovil sem Vladimíra Doškáře z CK WOHANKA GROUP o zhotovení návrhu trika pro moji partu....

Ještě sem netušil,když Vladimírův návrh vložím na net,že bude zájem o tento návrh + spoustu jiných dotazů o jiné grafické motivy.

Rozdělíme tuto objednávku pro zájemce zhotovení triček.

Kdo bude mít zájem o trika s názvem SOROYA A BAKKAN WAHL,tak na tyto trika budu přijímat objednávky Já.

Tyto trika budou k mání na srazu ve Spálově a kus bude za

450kč a nebude účtován grafický návrh

Stačí mi napsat: Jméno,nebo přezdívku ,velikost + počet trik.

Objednávky uzavřu 5 března a trika budou předány ve Spálově..

Druhé téma:

Kdo bude mít zájem,si nechat udělat svůj vlastní návrh,svoje triko,svoje fotky na triko atd.atd. Vladimír Doškář vám udělá návrh a trika odešle...

Zde máte podrobnosti o zhotovení svého návrhu,ceny,podmínky a vše co k tomu patří...

info k tomuto tématu rád zodpoví Vladimír (Došky) na této meilové adrese: info@rybolovnorsko.com

Pokud máte zájem o tyto trika,pište,volejte,ptejte se...

Níže vkládám návrhy triček-SOROYA,BAKKAN WAHL

Odpovědět

[citace]sroubek282 napsal:

Pafka napsal:

To byl množstevní bonus - 9 triko je zdarma - viď Peťo

A nebo to mohl být stav těsně předtím, než začneš vidět 2x

ono to bylo úplně jinak....proč sem nezměnil počet trik....první počet byl OK a potom sem měl telefon,změnil sem počet ve velikostech a zapoměl sem změnit celkový počet,to je celé...

Janek.su. ví jak to bylo a to mi stačí...opravu sem udělal ráno a né večer...[/citace]

Šroubku nenech se vyprovokovat :-x:-x:-x:-P:-P:-P

[citace]WOHANKA-TEAM napsal:

sroubek282 napsal:

Pafka napsal:

To byl množstevní bonus - 9 triko je zdarma - viď Peťo

A nebo to mohl být stav těsně předtím, než začneš vidět 2x

ono to bylo úplně jinak....proč sem nezměnil počet trik....první počet byl OK a potom sem měl telefon,změnil sem počet ve velikostech a zapoměl sem změnit celkový počet,to je celé...

Janek.su. ví jak to bylo a to mi stačí...opravu sem udělal ráno a né večer...

Šroubku nenech se vyprovokovat [/citace]

v klidu,já měl toho včera večer ještě hodně a prostě sem zapoměl opravit jednu položku tady na webu,ale v tabulkách sem to opravil hned,když mi volal Janek.su a ještě čekal na telefonu až se mi tabulka otevře..

A můžu říct,že sa mi omlůval,protože mi přišla první objednávka meilem-ta byla supr a potom se mu přihlásil jeden kamarád a chtěl to změnit...8-)8-)8-)

to sroubek: tak jak to tady čtu, jen Tě tu zlobí, a oplácejí Ti tak Tvou dobrou, musím se Tě zastat, jsi hodnej obětavej kluk a vlastně jsem to všecho zavinil já, tak si sypu popel na hlavu:-S janek.su

Neboj, Šroubek moc dobře ví, že ho máme rádi. Šroubečka jednoho malýho.

;-);-);-):-D:-D:-D:-D....muck...:-D:-D:-D:-D

Potvrzuju Vláďovo stanovisko :-):-):-) My se to Peti navážíme s láskou - on by byl nervózní, kdybychom se o něho občas neotřeli :-D:-D:-D No řekni, Peťo :-D:-D:-D

Šroubečku,prosím o jedno tričko Bakkkan,vyzvedne to Michal S. na srazu,mrzí mě to ,ale nemohu se zúčastnit,protože to budu mít za10 a ještě musím stihnout jednu oslavu.Maminka bude mít 90!

Děda

Těšte se na fotoreportáže od Benna 10.-20.4.

Zapomněl jsem napsat to největší.

Děda

[citace]Pafka napsal:

Potvrzuju Vláďovo stanovisko My se to Peti navážíme s láskou - on by byl nervózní, kdybychom se o něho občas neotřeli No řekni, Peťo [/citace]

Kdyby nebylo kamarádů,tak bych byl smutnééééé...;-);-);-);-),všecko je v pohodě,ale to rýpnůtí mosí byt.... muck....:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]deda napsal:

Šroubečku,prosím o jedno tričko Bakkkan,vyzvedne to Michal S. na srazu,mrzí mě to ,ale nemohu se zúčastnit,protože to budu mít za10 a ještě musím stihnout jednu oslavu.Maminka bude mít 90!

Děda

Těšte se na fotoreportáže od Benna 10.-20.4.

[/citace]

No,tak to je paráda a hodně zdravíčka mamince!!!!!To je teda věk..!!!!

Jasnéééé,píšu si a s Michalem to vyřešíme,neboj,doveze Ti ho a bude XXXL..

Těším sa na info z Bakkanu ;-);-)

Hodně štěstí!!!!!

Objednávky na trika sme prodloužili do 7.3. a potom stop kluci..

[citace]sroubek282 napsal:

Objednávky na trika sme prodloužili do 7.3. a potom stop kluci..[/citace]

....to znamená, že bychom si ještě mohli od 5.3. (návrat Doškyho a zhotovení trika v modré barvě), popřípadně vybrat barvu?;-)

[citace]JIMMI napsal:

sroubek282 napsal:

Objednávky na trika sme prodloužili do 7.3. a potom stop kluci..

....to znamená, že bychom si ještě mohli od 5.3. (návrat Doškyho a zhotovení trika v modré barvě), popřípadně vybrat barvu?[/citace]

jedná se o triko v modré barvě,které Došky už zadal do výroby na ukázku-1ks,ale myslíme si,že na té tmavě modré kočka zanikne,uvidíme..;-);-);-),jinak barva trika bude tak,jak tady psal Došky..

to šroubek: čekáme, jak to bude s tou modrou. Stále platí to co jsem ti psal a už mám od všech velikosti. můžeš si to tedy zapsat, když to mám v hlavě. Bude to 3 trička XXL, 2 trička XL a 1 triko L, vše soroya a v modré barvě, doufám že to bude. Je to tedy závazná objednávka a vyzvednutí na srazu. Ještě si písnem jak to vypadá, ale všichni trvají na modré.Díky a soroya za 56.

[citace]janek napsal:

to šroubek: čekáme, jak to bude s tou modrou. Stále platí to co jsem ti psal a už mám od všech velikosti. můžeš si to tedy zapsat, když to mám v hlavě. Bude to 3 trička XXL, 2 trička XL a 1 triko L, vše soroya a v modré barvě, doufám že to bude. Je to tedy závazná objednávka a vyzvednutí na srazu. Ještě si písnem jak to vypadá, ale všichni trvají na modré.Díky a soroya za 56.[/citace]

Jak bude modré triko hotové,tak na to ještě mrkneš a potom to potvrdíš,je dost možné,že ta kočka nebude vidět... Ale pokud budeš trvat na té modré,co tu dal Vladimír,tak není problém...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!