Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Objednávky na trička s názvem…

Přátelé,kamaradi,rybáři,rybářky,nadšenci Norska...;-);-)

Když se ve vláknu NEJEN TRIKA VLASTNÍ VÝROBY objevilo téma,kdo a jaký návrh bude mít letos do Norska,tak sem hned přemýšlal co a jak..8-)8-)

Oslovil sem Vladimíra Doškáře z CK WOHANKA GROUP o zhotovení návrhu trika pro moji partu....

Ještě sem netušil,když Vladimírův návrh vložím na net,že bude zájem o tento návrh + spoustu jiných dotazů o jiné grafické motivy.

Rozdělíme tuto objednávku pro zájemce zhotovení triček.

Kdo bude mít zájem o trika s názvem SOROYA A BAKKAN WAHL,tak na tyto trika budu přijímat objednávky Já.

Tyto trika budou k mání na srazu ve Spálově a kus bude za

450kč a nebude účtován grafický návrh

Stačí mi napsat: Jméno,nebo přezdívku ,velikost + počet trik.

Objednávky uzavřu 5 března a trika budou předány ve Spálově..

Druhé téma:

Kdo bude mít zájem,si nechat udělat svůj vlastní návrh,svoje triko,svoje fotky na triko atd.atd. Vladimír Doškář vám udělá návrh a trika odešle...

Zde máte podrobnosti o zhotovení svého návrhu,ceny,podmínky a vše co k tomu patří...

info k tomuto tématu rád zodpoví Vladimír (Došky) na této meilové adrese: info@rybolovnorsko.com

Pokud máte zájem o tyto trika,pište,volejte,ptejte se...

Níže vkládám návrhy triček-SOROYA,BAKKAN WAHL

Odpovědět

[citace]stroft napsal: sroubek282

Asi jsem to nepochopil.....můžu objednat ty tmavě modré?[/citace]

Ještě sem to s Vladimírem neprobral jestli budeme dělat aj jiné barvy,ale dám ti zítra vědět.Ten tmavý návrh byl jenom na ukázku,jak to vypadá na tmavém podkladu..

[citace]stroft napsal:

sroubek282

Asi jsem to nepochopil.....můžu objednat ty tmavě modré?[/citace]

Hele, já udělám jedno zkušební triko a až se vrátím z Norska (5.3.12), pak to dořešíme. Já mám strach, že to nebude vidět (ta kočka).:-P

No to už bude pozdě, šroubek chce objednávky do 5.3. Trika si chceme vyzvednout ve Spalově na srazu. Myslím, že ta modrá bude praktičtější, decentnější a hlavně líbivější.

[citace]WOHANKA-TEAM napsal:

stroft napsal:

sroubek282

Asi jsem to nepochopil.....můžu objednat ty tmavě modré?

Hele, já udělám jedno zkušební triko a až se vrátím z Norska (5.3.12), tak to dořešíme. Já mám strach, že to nebude vidět (ta kočka).[/citace]

Dělá ty trika Šroubek nebo já? Tu uzávěrku klidně posunem o dva, tři dny a je to. Já se vám snažím vyjít vstříc.

Došky

[citace]stroft napsal:

No to už bude pozdě, šroubek chce objednávky do 5.3. Trika si chceme vyzvednout ve Spalově na srazu. Myslím, že ta modrá bude praktičtější, decentnější a hlavně líbivější.

WOHANKA-TEAM napsal:

stroft napsal:

sroubek282

Hele, já udělám jedno zkušební triko a až se vrátím z Norska (5.3.12), tak to dořešíme. Já mám strach, že to nebude vidět (ta kočka).[/citace]

pokud se dohodnete tak bych chtěl jedno tričko Bakkan Wahl velikost risknu 3XL a to tmavě modré.Jestli je možno poslat na dobírku nebo platit převodem.Diky

adresu dodám na po schválení objednávky

Šroubku, asi jsem ti v tom udělal trochu zmatek, ale pokud to triko budou lidi chtít i tmavé, tak proč ne. Zítra ho nechám udělat, ale budu ho mít asi až se vrátím z Norska.

Došky

mě termín nevadí hlavně abych ho měl do 19 .8.2012 to jedu na Bakkan Wahl

[citace]WOHANKA-TEAM napsal:

Dělá ty trika Šroubek nebo já? Tu uzávěrku klidně posunem o dva, tři dny a je to. Já se vám snažím vyjít vstříc.

Došky

stroft napsal:

WOHANKA-TEAM napsal:

stroft napsal:

sroubek282

dobře teda,posunem to o pár dní...takže můžu překopat tabulky a připsat barvu... ;-);-);-),ohledně tmavé barvy trika,dám dneska vědět..domluvíme se s Vladimírem co a jak....;-);-)

to Janek.su :právě sem přijal tvou objednávku na 9 trik-Bakkan

L-1ks

XL-2ks

XXL-5ks

XXXL-1ks

Moc díky,za supr komunikaci a napsanou objednávku...8-)8-)8-),trika budou dodány na adresu,kterou si mi napsal, počítáme asi poslední týden v březnu,ale určitě s Vladimírem dáme vědět,kdy to bude..;-);-)

Pěkný večer

to sroubek :Jj, díky šroubku, vzorová spolupráce, také chválím...:-D

[citace]sroubek282 napsal:

to Janek.su :právě sem přijal tvou objednávku na 8 trik-Bakkan

L-1ks

XL-2ks

XXL-5ks

XXXL-1ks

Moc díky,za supr komunikaci a napsanou objednávku...,trika budou dodány na adresu,kterou si mi napsal, počítáme asi poslední týden v březnu,ale určitě s Vladimírem dáme vědět,kdy to bude..

Pěkný večer[/citace]

Nesekol si sa trocha = 9 tričiek. :-D

[citace]ivanmi5 napsal:

sroubek282 napsal:

to Janek.su :právě sem přijal tvou objednávku na 8 trik-Bakkan

L-1ks

XL-2ks

XXL-5ks

XXXL-1ks

Moc díky,za supr komunikaci a napsanou objednávku...,trika budou dodány na adresu,kterou si mi napsal, počítáme asi poslední týden v březnu,ale určitě s Vladimírem dáme vědět,kdy to bude..

Pěkný večer

Nesekol si sa trocha = 9 tričiek. [/citace]

jojo vím o tom,ale vzpoměl sem si až sem vypnul počítač,že jsem jednu položku neupravil.....opraveno...;-);-)

To byl množstevní bonus - 9 triko je zdarma - viď Peťo :-) :-) :-)

A nebo to mohl být stav těsně předtím, než začneš vidět 2x :-D:-D:-D

[citace]Pafka napsal:

To byl množstevní bonus - 9 triko je zdarma - viď Peťo

A nebo to mohl být stav těsně předtím, než začneš vidět 2x [/citace]

ono to bylo úplně jinak....proč sem nezměnil počet trik....první počet byl OK a potom sem měl telefon,změnil sem počet ve velikostech a zapoměl sem změnit celkový počet,to je celé...

Janek.su. ví jak to bylo a to mi stačí...opravu sem udělal ráno a né večer...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!