Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Objednávky na trička s názvem…

Přátelé,kamaradi,rybáři,rybářky,nadšenci Norska...;-);-)

Když se ve vláknu NEJEN TRIKA VLASTNÍ VÝROBY objevilo téma,kdo a jaký návrh bude mít letos do Norska,tak sem hned přemýšlal co a jak..8-)8-)

Oslovil sem Vladimíra Doškáře z CK WOHANKA GROUP o zhotovení návrhu trika pro moji partu....

Ještě sem netušil,když Vladimírův návrh vložím na net,že bude zájem o tento návrh + spoustu jiných dotazů o jiné grafické motivy.

Rozdělíme tuto objednávku pro zájemce zhotovení triček.

Kdo bude mít zájem o trika s názvem SOROYA A BAKKAN WAHL,tak na tyto trika budu přijímat objednávky Já.

Tyto trika budou k mání na srazu ve Spálově a kus bude za

450kč a nebude účtován grafický návrh

Stačí mi napsat: Jméno,nebo přezdívku ,velikost + počet trik.

Objednávky uzavřu 5 března a trika budou předány ve Spálově..

Druhé téma:

Kdo bude mít zájem,si nechat udělat svůj vlastní návrh,svoje triko,svoje fotky na triko atd.atd. Vladimír Doškář vám udělá návrh a trika odešle...

Zde máte podrobnosti o zhotovení svého návrhu,ceny,podmínky a vše co k tomu patří...

info k tomuto tématu rád zodpoví Vladimír (Došky) na této meilové adrese: info@rybolovnorsko.com

Pokud máte zájem o tyto trika,pište,volejte,ptejte se...

Níže vkládám návrhy triček-SOROYA,BAKKAN WAHL

Odpovědět

ta kočka se na tom tmavém opravdu ztrácí,já bych nechal ty světlé...;-)

pro porovnání...

V tý černý to vypadá hezky . Jsem zvědavý jak to bude vypadat v realu 8-) A myslím si ,že i na tmavém podkladu to bude dobré. A jak dloho to triko vydrží ? Mám na mysli seprání :-|

Já udělám vzorek v tý tmavý (není to černá, ale tmavě modrá). Ať mají dušičky pokoj. Já tahle trika, dělaná touto technologií nosím dost dlouho a drží to dobře. Nemám s tím delší zkušenost než půlroční ale chová se to zatím jako sítotisk. A ten přežije triko. Tak uvidíme.

Došky:-P:-P:-P:-D:-D:-D

[citace]WOHANKA-TEAM napsal:

Já udělám vzorek v tý tmavý (není to černá, ale tmavě modrá). Ať mají dušičky pokoj. Já tahle trika, dělaná touto technologií nosím dost dlouho a drží to dobře. Nemám s tím delší zkušenost než půlroční ale chová se to zatím jako sítotisk. A ten přežije triko. Tak uvidíme.

Došky[/citace]

Oki budeme tomu věřit :-D:-D:-D

[citace]kikibut napsal: WOHANKA-TEAM napsal:

Došky

Oki budeme tomu věřit [/citace]

tomu věř....8-)8-)8-)

No ono nám asi nic jiného nezbývá. Dělat jedno triko sítotiskem je naprostý nesmysl a o ničem jiném, resp. o jiné metodě, která takhle dobře vypadá nevím. Samozřejmě můžeme použít různá nažehlování, transfery atd., ale podle mě to není ono. Je to, ale podstatně levnější, to uznávám.

Došky

[citace]WOHANKA-TEAM napsal: No ono nám asi nic jiného nezbývá. Dělat jedno triko sítotiskem je naprostý nesmysl a o ničem jiném, resp. o jiné metodě, která takhle dobře vypadá nevím. Samozřejmě můžeme použít různá nažehlování, transfery atd., ale podle mě to není ono. Je to, ale podstatně levnější, to uznávám.

Došky[/citace]

nažehlovací sem si nechal dělat loni na Bakkan...dneska je mu už ámen,popraskalo,otrhalo se...

Navíc tam neuděláš přechody atd. A je to jako prkno. Hele Šroube, co jsi dělal celej den, že si se teď probral?

Došky

[citace]WOHANKA-TEAM napsal: Navíc tam neuděláš přechody atd. A je to jako prkno. Hele Šroube, co jsi dělal celej den, že si se teď probral?

Došky[/citace]

dneska sem lenošil,díval na televizu a teď už zase ležím...;-);-)

Jo Došky,máš pravdu,bylo to dost tvrdé a po čtvrtém vyprání to začlo praskat a bylo to v pr...:-?:-?:-?

Já tady nechci lobovat za tu či onu technologii, ať si koneckonců každej koupí co chce a co mu vyhovuje. A nebo na co má peníze. Ne každej si může v dnešní době dovolit kupovat trika za 500 a výše.

Došky

[citace]WOHANKA-TEAM napsal: Já tady nechci lobovat za tu či onu technologii, ať si koneckonců každej koupí co chce a co mu vyhovuje. A nebo na co má peníze. Ne každej si může v dnešní době dovolit kupovat trika za 500 a výše.

Došky[/citace]

Jasně,chápu to...

Koupil sem jedno triko s treskou stálo kolem 500kč a taky to není nažehlené a drží mi už pěkně dlouho...foto nemám v notebooku,mám ho dole v počítači...

My budeme dělat trika (myslím tím CK Wohanka Group) ke konci března a vzhledem k tomu, že je budeme dělat ve velkém nákladu (zhruba 600 ks), budou taky za jiné peníze a samozřejmě sítotiskem. K mání budou na www.rybolovnorsko.com a samozřejmě v našem kempu v Jøstølen.

Došky

sroubek282

Asi jsem to nepochopil.....můžu objednat ty tmavě modré?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!