Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Objednávky na trička s názvem…

Přátelé,kamaradi,rybáři,rybářky,nadšenci Norska...;-);-)

Když se ve vláknu NEJEN TRIKA VLASTNÍ VÝROBY objevilo téma,kdo a jaký návrh bude mít letos do Norska,tak sem hned přemýšlal co a jak..8-)8-)

Oslovil sem Vladimíra Doškáře z CK WOHANKA GROUP o zhotovení návrhu trika pro moji partu....

Ještě sem netušil,když Vladimírův návrh vložím na net,že bude zájem o tento návrh + spoustu jiných dotazů o jiné grafické motivy.

Rozdělíme tuto objednávku pro zájemce zhotovení triček.

Kdo bude mít zájem o trika s názvem SOROYA A BAKKAN WAHL,tak na tyto trika budu přijímat objednávky Já.

Tyto trika budou k mání na srazu ve Spálově a kus bude za

450kč a nebude účtován grafický návrh

Stačí mi napsat: Jméno,nebo přezdívku ,velikost + počet trik.

Objednávky uzavřu 5 března a trika budou předány ve Spálově..

Druhé téma:

Kdo bude mít zájem,si nechat udělat svůj vlastní návrh,svoje triko,svoje fotky na triko atd.atd. Vladimír Doškář vám udělá návrh a trika odešle...

Zde máte podrobnosti o zhotovení svého návrhu,ceny,podmínky a vše co k tomu patří...

info k tomuto tématu rád zodpoví Vladimír (Došky) na této meilové adrese: info@rybolovnorsko.com

Pokud máte zájem o tyto trika,pište,volejte,ptejte se...

Níže vkládám návrhy triček-SOROYA,BAKKAN WAHL

Odpovědět

Ahoj sroubku, bude možné triko poslat i poštou a víš cenu?

[citace]svatamir napsal:

Ahoj sroubku, bude možné triko poslat i poštou a víš cenu?[/citace]

Ano,napiš na tuto meilovou adresu a domluv se jaké a počty triček...

info@rybolovnorsko.com

Cenu trika máš níže v tomto vláknu...

Kdo bude chtít poslat trika dobírkou,myslím motiv Soroya a Bakkan Wahl,tak mi napište...

dneska sme s Vladimírem tak dohodli...

napište mi počet,velikost a adresu,kde to budete chtít poslat...

[citace]sroubek282 napsal:

Jak mi všichni píšete...sem opravdu rád za názory,ohlasy atd.atd...

My s Vladimírem sme vymysleli trika a už to opravdu nebudeme měnit...

Opravdu nejde každému vyhovět,dle vlastních představ...

Trika zooostanooo tak a hotovo...[/citace]

Šroubku promiň ale úplně s tebou nesouhlasím. Můžeme vyhovět každému, ale pouze individuálně. Pokud chcete svoje trika, tak je samozřejmě uděláme. Pafka chtěl udělat nějaké úpravy a taky jsme mu vyhověli. Objednávek na originální trika již mám vícero. Pokud chce někdo nápisy na triku česky nebo slovensky, rád mu vyjdu vstříc. Jinak má, ale Šroubek pravdu. Trika Soroya a Bakkan Wahl byla navržena pro setkání ve Spálově a měnit na nich něco by bylo dost náročné.

Zdraví Došky

to Došky:Já to myslel na trika Soroya + Bakkan Wahl,vím,že je dost náročné na těchto trikách něco měnit..ale díky za info... ;-);-);-)

to TEAM ROKEŘI: po dnešním tel.hovoru čekám na meila ohledně triček Bakkan,nevím jaké velikosti si napsat....:-|:-|

to janek.su: dej mi prosím co nejdřív vědět,kolik těch triček budete chtít..;-)

5 března uzavíráme objednávky

měj se pěkně

to sroubek: Ano, počítám s tím, poslal bych to už teď, ale velikosti mám na stole v práci, tak to udělám v pondělí. Díky moc za ochotu, napíšu a zavolám. --80 Bakkan -- Janek .su:-P

[citace]janek.su napsal:

to sroubek: Ano, počítám s tím, poslal bych to už teď, ale velikosti mám na stole v práci, tak to udělám v pondělí. Díky moc za ochotu, napíšu a zavolám. --80 Bakkan -- Janek .su[/citace]

Jasně,to stačí...

Jo a neprovokuj s tím číslem joooo....:-D:-D:-D,držím palce a hodně štěstí..

Jo a neprovokuj s tím číslem joooo....,držím palce a hodně štěstí..[/citace]

Za 5 Smøla - Jøstølen

[citace]WOHANKA-TEAM napsal:

Jo a neprovokuj s tím číslem joooo....,držím palce a hodně štěstí..

Za 5 Smøla - Jøstølen[/citace]

další......vrrrrrrr....:-D:-D:-D:-D

[citace]sroubek282 napsal:

WOHANKA-TEAM napsal:

Jo a neprovokuj s tím číslem joooo....,držím palce a hodně štěstí..

Za 5 Smøla - Jøstølen

další......vrrrrrrr....[/citace]

Šroubku to je jenom na otočku a pracovně, ale doufám, že když tam nebude fučet nějakej hurikán, tak si snad pustím svou první letošní tresku.

Došky

to šroubek: Ahoj, budeme chtít 6 triček soroya, ještě musím sepsat velikosti a barvy jsou dané nebo je na výběr? Velikosti jsou klasické jako v obchodě? Normálně používám xl, tak jestli je to tak stejné. Vyzvedneme je na srazu a tedy se i přihlašuji na sraz asi v 5. Bez noclehu, nejsme z daleka. Velikosti upřesním co nejdříve. když tak písni, jestli chceš objednávku na email. Díky Janek

[citace]janek napsal:

to šroubek: Ahoj, budeme chtít 6 triček soroya, ještě musím sepsat velikosti a barvy jsou dané nebo je na výběr? Velikosti jsou klasické jako v obchodě? Normálně používám xl, tak jestli je to tak stejné. Vyzvedneme je na srazu a tedy se i přihlašuji na sraz asi v 5. Bez noclehu, nejsme z daleka. Velikosti upřesním co nejdříve. když tak písni, jestli chceš objednávku na email. Díky Janek[/citace]

ahoj neni problém,napiš mi velikosti a počet........velikosti sou ve všech možnostech

na sraz si píšu 5 přihlášených od tebe....vše jde samo změnit....

Barva trika bude světlá ......Vladimír se k barvě vyjádří

Janek: jak mi napíšeš velikosti a počty trik, tak máš objednávku hotovou...

Zdravím vyjadřuji se k barvě. Návrh, který je na trika do Spálova se podle mého názoru na tmavá trika nehodí (kočka by na tmavém pozadí zanikla). Proto jsme zvolili barvu trika tzv. Melange (melír). Není to čistě bílá, má šedivé melírování a není na ní vidět každý malý flíček jako na bílé. Samozřejmě pokud bude někdo chtít triko tmavé, tak mu v tom bránit nebudu. Mohu zkusit udělat vzorek a fotku sem pověsit. Bohužel, to ale nestihnu dříve, než po 5. březnu. Odlétám příští týden do Norska a zpět budu až 5. března. Pak bychom to mohli zkusit. Třeba se pletu a i na tmavém podkladu to bude dobré.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!