Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Objednávky na trička s názvem…

Přátelé,kamaradi,rybáři,rybářky,nadšenci Norska...;-);-)

Když se ve vláknu NEJEN TRIKA VLASTNÍ VÝROBY objevilo téma,kdo a jaký návrh bude mít letos do Norska,tak sem hned přemýšlal co a jak..8-)8-)

Oslovil sem Vladimíra Doškáře z CK WOHANKA GROUP o zhotovení návrhu trika pro moji partu....

Ještě sem netušil,když Vladimírův návrh vložím na net,že bude zájem o tento návrh + spoustu jiných dotazů o jiné grafické motivy.

Rozdělíme tuto objednávku pro zájemce zhotovení triček.

Kdo bude mít zájem o trika s názvem SOROYA A BAKKAN WAHL,tak na tyto trika budu přijímat objednávky Já.

Tyto trika budou k mání na srazu ve Spálově a kus bude za

450kč a nebude účtován grafický návrh

Stačí mi napsat: Jméno,nebo přezdívku ,velikost + počet trik.

Objednávky uzavřu 5 března a trika budou předány ve Spálově..

Druhé téma:

Kdo bude mít zájem,si nechat udělat svůj vlastní návrh,svoje triko,svoje fotky na triko atd.atd. Vladimír Doškář vám udělá návrh a trika odešle...

Zde máte podrobnosti o zhotovení svého návrhu,ceny,podmínky a vše co k tomu patří...

info k tomuto tématu rád zodpoví Vladimír (Došky) na této meilové adrese: info@rybolovnorsko.com

Pokud máte zájem o tyto trika,pište,volejte,ptejte se...

Níže vkládám návrhy triček-SOROYA,BAKKAN WAHL

Odpovědět

Přidám jen otázku. Proč ten název musí být v cizím jazyce. Mě se např. líbí ten český - Království velkých ryb. Někdo vymyslí další např. království ( nebo domov) velkých tresek a pod. Nechť se cizinci ptají co je tam psáno.

Fando, jsme prostě světovíííííí :-) :-) :-)

[citace]honza dufek napsal:

kikibut napsal: I člověk se může mýlit

..mluvil jsem s učitelem ang, nechat fish, pravdu má Kikibut, ryba ve spisovné ang nemá množné číslo, v hovorové to používají jen někdy amíci a těch po Soroyi asi moc neběhá...[/citace]

Ŕeknu ti , že když mluvím anglicky tak taky někdy nechtěně řeknu např. I caught two "fishes" :-D. Svádí to .

2 Kim: Absolutný súhlas. Česky a tiež po slovensky to dobre graficky vypadá a foneticky znie. Nech si angláni trošku pošermujú jazykom.

nene,nic se měnit nebude pánové,díky za názory,ale zůstane to tak,jak je v návrhu....;-);-);-)

Ty seš nějakej vostrej,šroubečku :-x

Souhlasím se Šroubkem, na změnu už je pozdě - každá další změna znamená navýšení ceny :-):-)

Šroubku, buď zásadovej a nic neměň :-):-):-)

Manažer musí být ostrý, jinak by z toho byl cirkus. Možná to vyjde příští rok Česky a Slovensky. Asi by to mohla být reklama pro české rybáře na určité místo v Norsku - to asi přeháním. Šroubku nedej se. Jen jsem vznesl dotaz nikoliv žádost.

Trika jsou goooood neměnil bych nic 8-)

Jo šroubku, jsou perfektní....... nech to tak.8-)

[citace]monty1 napsal:

Jo šroubku, jsou perfektní....... nech to tak.[/citace]

Přesně tak 8-)

[citace]kim napsal:

Manažer musí být ostrý, jinak by z toho byl cirkus. Možná to vyjde příští rok Česky a Slovensky. Asi by to mohla být reklama pro české rybáře na určité místo v Norsku - to asi přeháním. Šroubku nedej se. Jen jsem vznesl dotaz nikoliv žádost.[/citace]

Jak mi všichni píšete...sem opravdu rád za názory,ohlasy atd.atd...

My s Vladimírem sme vymysleli trika a už to opravdu nebudeme měnit...

Opravdu nejde každému vyhovět,dle vlastních představ...

Trika zooostanooo tak a hotovo...;-);-);-)

to Monty:napiš mi jak budeš vědět,kolik těch triček budeš chtít....;-)

2 sroubek:

poslal jsem ti SZ, tak na to jukni.

[citace]monty1 napsal:

2 sroubek:

poslal jsem ti SZ, tak na to jukni.[/citace]

OK,mám tě už zapsaného...

1x-XL a 1x-XXXL

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.